• MAXI ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΠΑΓ/ΚΟ 300ΓΡ ΛΕΥΚΟ 2Φ
  • MAXI ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΠΑΓ/ΚΟ 300ΓΡ ΛΕΥΚΟ 2Φ

MAXI ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΕΠΑΓ/ΚΟ 300ΓΡ ΛΕΥΚΟ 2Φ

47922
5202505041099
1,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 22147/c01 βαζο με πωμα λευκο 720cc 12τεμ

Το Uniglass 22147/c01 βαζο με καπάκι λευκό 720cc 12τεμ είναι ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας με ασφάλεια και στυλ. Η κομψή λευκή σχεδίαση του βάζου θα δώσει μια φρέσκια και μοντέρνα νότα στην κουζίνα σας. Με μια χωρητικότητα 720cc, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες τροφίμων ή υγρών. Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτό το όμορφο βάζο Uniglass!
Τιμή 10,99 €

Μακο φαβα κιτρινη 500gr,

Η Μακο φαβα κιτρινη 500gr είναι το τέλειο προϊόν για να προσθέσετε στη διατροφή σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα, αυτή η φαβά θα σας κάνει να ανακαλύψετε νέες γεύσεις και να απολαύσετε υγιεινά γεύματα. Αποκτήστε τη Μακο φαβα κιτρινη 500gr σήμερα και αναβαθμίστε τη διατροφή σας!
Τιμή 1,25 €

ΚΕΡΙ Τ50 luxe

Το ΚΕΡΙ Τ50 luxe είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα δώσει έναν άριστο φινιρισμένο χαρακτήρα στον χώρο σας. Με την αρωματική του σύνθεση θα δημιουργήσετε μια ατμόσφαιρα άνεσης και ζεστασιάς, που θα κάνει τους φίλους και την οικογένειά σας να αισθάνονται ευπρόσδεκτους. Αποκτήστε το ΚΕΡΙ Τ50 luxe σήμερα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα απλό και κομψό τρόπο.
Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Ματίνα τήλιο φλαμούρι βάζο 30gr

Τίλιο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Παράγεται από τα φύλλα του δέντρου της φλαμουριάς. Καταπολεμά την υπερένταση και το άγχος και μπορεί να δράσει ως ελαφρύ υπνωτικό. Ανακουφίζει από το πονοκέφαλο, το κρυολόγημα, το βήχα και τη ρινική καταρροή και βοηθά στις ημικρανίες και στους νευρικούς εμετούς. Τέλος διαλύει το ουρικό οξύ και γι' αυτό χρησιμοποιείται στα αρθριτικά, στους ρευματισμούς και στην ουρική αρθρίτιδα.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Τιμή 3,64 €

Coffeeway vanilla hazelnut καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr

Ο Coffeeway vanilla hazelnut καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Με την αρωματική γεύση της βανίλιας και του φουντουκιού, αυτός ο καφές θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση και ευεξία. Απολαύστε τον και αφήστε τον να σας οδηγήσει σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και απόλαυσης.
Τιμή 7,52 €

Ajax expert υγρό καθαριστικό μπάνιου ανταλλακτικό 500ml

Το Ajax Expert Καθαριστικό Spray διευκολύνει τον καθαρισμό του μπάνιου σας με 100% καθαριστική δύναμη κατά των αλάτων. Σκοτώνει το 99,99% των βακτηρίων.

Σε μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και αντλία.

Τιμή 3,50 €

Ματίνα μαχλέπι 10gr

Μαχλέπι σε σκόνη, της εταιρίας Matina, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση και άρωμα σε κάθε συνταγή. Με 1-2 πρέζες μαχλέπι θα προσθέσετε μια επιπλέον λεπτή αρωματική νότα σε μια κρέμα, σε ένα ρυζόγαλο, σε ένα flan με φρέσκα φρούτα, κυρίως με κόκκινα φρούτα του δάσους ή με μάνγκο, φρέσκα βερίκοκα και ροδάκινα. Αν συνηθίζετε να φτιάχνετε μπάρες ή γλυκά με ξηρούς καρπούς, σουσάμι, αποξηραμένα φρούτα (σταφίδες, κράνμπερις, βερίκοκα) και μέλι, αξίζει να δοκιμάστε να τα αρωματίσετε με μαχλέπι, θα εκπλαγείτε διαπιστώνοντας πόσο τους ταιριάζει. Πασπαλίστε με μαχλέπι και τα κυδώνια που θα ψήσετε στο φούρνο ή την κολοκύθα που προορίζεται για κάποια γλυκιά ή αλμυρή παρασκευή.

Τιμή 1,13 €