• ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ 900gr.
  • ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ 900gr.

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ 900gr. - (ΦΙΑΛΗ)

Η Βύσσιναδα Παπαγεωργίου 900gr είναι το τέλειο επιδόρπιο για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή γεύση της βύσσινας και την πλούσια υφή της, θα σας ταξιδέψει σε γευστικά μονοπάτια που δεν έχετε φανταστεί ποτέ πριν. Απολαύστε την σε κάθε γεύμα ή ως γλυκό επιδόρπιο - δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε στην πλούσια γεύση και την απόλαυση που προσφέρει. Αγοράστε την τώρα και απολαύστε τη μοναδική γευστική εμπειρία που σας προσφέρει!
40577
5201616023079
5,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PRINGLES ΤΣΙΠΣ 165gr. - (BACON)

Οι απολαυστικές Pringles τσίπς με γεύση bacon είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Με την τραγανή υφή και τον εκρηκτικό γευστικό συνδυασμό του bacon, αυτές οι τσίπς θα σας κατακτήσουν αμέσως. Απολαύστε τις μόνοι σας ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Αγοράστε τώρα τις Pringles τσίπς με γεύση bacon και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπ?
Τιμή 2,82 €

Tns φαγητοδοχειο γυαλινο με καπακι 1520ml 46152pf

Το Tns φαγητοδοχείο γυάλινο με καπάκι 1520ml 46152pf είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με μεγάλη χωρητικότητα 1520ml, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού και να το μεταφέρετε εύκολα χάρη στο καπάκι που δεν αφήνει διαρροές. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότη
Τιμή 6,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Sanitas σακούλες απορριμμάτων flex & strong 52x75cm 45lt 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων με πρακτικό, ανθεκτικό κορδόνι FLEX & STRONG και τεχνολογία ανάγλυφης υφής. Διαθέτουν 3 στρώματα αντοχής από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό. Είναι έξτρα ελαστικές και αποτρέπουν τις διαρροές, ενώ χάρις στην πρωτοποριακή τεχνολογία τους αντέχουν ακόμα και στην πιο απαιτητική εργασία.

Προ-κομμένες για εύκολη χρήση.

Τιμή 1,97 €

Gourmet gold γατοτροφή κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr

Η γάτα σας είναι ένας αληθινός γευσιγνώστης που λατρεύει να δοκιμάζει διαφορετικές συνταγές και γεύσεις. Γι αυτό το λόγο η Gourmet Gold δημιούργησε τη σειρά Κομματάκια σε Σάλτσα: εκλεπτυσμένες συνταγές που θα προσφέρουν στη γάτα σας καθημερινά μια διαφορετική γευστική εμπειρία. Η Gourmet Gold με Σολομό και Κοτόπουλο είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες. Τρυφέρα κομματάκια με κρέας και ψάρι εξαιρετικά μαγειρεμένα με την σάλτσα τους θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Κομματάκια σε Σάλτσα από την Gourmet Gold, μια επιλογή από εξαιρετικές συνταγές που προσφέρουν μια διαφορετική γευστική εμπειρία κάθε μέρα.

Τιμή 1,02 €

Bolsom πολυκαθαριστικό σε πάστα 1kg

Το Bolsom nol πολυκαθαριστικό 1kg πάστα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας! Με την πρωτοποριακή του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τη βρωμιά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και καθαρές. Αποκτήστε το Bolsom nol πολυκαθαριστικό τώρα και απογειώστε τον καθαρισμό σας!
Τιμή 4,34 €

Vileda turbo smart σετ σφουγγαρίσματος με πεντάλ

Το σύστημα καθαρισμού Vileda Turbo Smart είναι η ιδανική λύση για σφουγγάρισμα χωρίς κόπο, εύκολα και γρήγορα χάρη στη δύναμη του πεντάλ. Το σύστημα Vileda Turbo Smart είναι ιδανικό για όλα τα είδη δαπέδων.

Η σφουγγαρίστρα από 100% μικροΐνες προσφέρει μέγιστη καθαριστική απόδοση και υψηλή απορροφητικότητα.

Με την τριγωνική βάση μπορείτε εύκολα να καθαρίζετε ακόμα και τις γωνίες ενώ το γεγονός ότι μπορεί να περιστρέφεται 180° σας βοηθάει να καθαρίζετε και κάτω από τα έπιπλα.

*Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια συμφωνα με τεστ σε ανεξάρτητο εργαστήριο).

Τιμή 27,37 €

Stamos μπουγάτσα με τυρί 460gr

Η μπουγάτσα με τυρί είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό γλυκό που φτιάχνεται με λεπτό φύλλο και γέμιση από γλυκό τυρί. Συνήθως σερβίρεται ζεστή με ένα παγωμένο γιαούρτι στο πλάι. Η μπουγάτσα με τυρί μπορεί να είναι ένα υπέροχο πρωινό ή σνακ και μπορεί να βρεθεί σε πολλά φούρνους και αρτοποιεία στην Ελλάδα.

Τιμή 2,50 €