• Tns φαγητοδοχειο γυαλινο με καπακι 1520ml 46152pf
  • Tns φαγητοδοχειο γυαλινο με καπακι 1520ml 46152pf
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns φαγητοδοχειο γυαλινο με καπακι 1520ml 46152pf

Το Tns φαγητοδοχείο γυάλινο με καπάκι 1520ml 46152pf είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με μεγάλη χωρητικότητα 1520ml, μπορείτε να αποθηκεύσετε μεγάλες ποσότητες φαγητού και να το μεταφέρετε εύκολα χάρη στο καπάκι που δεν αφήνει διαρροές. Κατασκευασμένο από ανθεκτικό γυαλί, είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότη
25688
5204558392074
6,00 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TAFT GEL 150ml - POWER

Το TAFT GEL 150ml - POWER είναι το απόλυτο εργαλείο για να δώσεις στα μαλλιά σου το απαραίτητο boost που χρειάζονται. Με τη δύναμη του, το χτένισμα σου θα διαρκέσει όλη μέρα, χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείς για αναδιαμόρφωση. Απλά εφάρμοσε το gel στα μαλλιά σου και είσαι έτοιμος να εντυπωσιάσεις με το look σου. Απόκτησε το TAFT GEL 150ml - POWER τώρα και αναδείξε το στυλ σου!
Τιμή 2,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Aquafresh οδοντόκρεμα intense clean lasting fresh 75ml

Οδοντόκρεμα της Aquafresh με λευκαντική δράση, η οποία περιέχει ειδικά συστατικά που εξαλείφουν τα υπολείμματα τροφής και αντιμετωπίζουν τις δυσχρωμίες και τις κηλίδες των δοντιών.

Δράση: Λεύκανση

Τιμή 1,55 €

Schwarzkopf spray κάλυψης ριζών καστανό 120ml

Σπρέι προσωρινής κάλυψης για τις ρίζες των μαλλιών. Καλύπτει άμεσα τα λευκά, στεγνώνει γρήγορα, χαρίζει ομοιόμορφο αποτέλεσμα και διαρκεί έως το επόμενο λούσιμο.

Ποσότητα επαρκής για έως 40 εφαρμογές.

Κατάλληλο για καθημερινή χρήση ανάμεσα στις βαφές.

Τιμή 6,21 €

Rio mare τόνος σε ελαιόλαδο 2x160gr

Ο Τόνος RIO mare είναι κονσερβοποιημένος με εξαιρετικό ελαιόλαδο και μια πρέζα αλάτι. Ο τόνος είναι ένα σημαντικό μέρος μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής: τα 100 γραμμάρια περιέχουν 17 γραμμάρια πρωτεΐνης, πλούσια σε απαραίτητα αμινοξέα, βιταμίνες και φωσφόρο. Ο κονσερβοποιημένος τόνος RIO mare περιέχει λιγότερο από 10% λίπος και δεν περιέχει υδατάνθρακες.

Τιμή 5,57 €

Vileda dermo plus γάντια οικιακής χρήσης νιτριλίου πράσινα large

Τα Vileda dermo plus γάντια οικιακής χρήσης νιτριλίου πράσινα σε μέγεθος large είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά προϊόν υψηλής ποιότητας. Με την εγγύηση της εταιρίας Vileda, αυτά τα γάντια προσφέρουν απόλυτη προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια των καθημερινών εργασιών στο σπίτι. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον καθαρισμό!
Τιμή 2,16 €

Jumbo γαριδάκια classic χωρίς γλουτένη 90gr

Το JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131) είναι ο τέλειος συνοδός για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του και την απουσία γλουτένης, θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το μόνος σας ή μοιραστείτε το με τους φίλους σας. Αγοράστε τώρα το JUMBO SNACKS 90gr. - (CLASSIC) (χωρίς γλουτένη) (81131) και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,12 €