• Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 1
  • Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 2
  • Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 3
  • Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 4
  • Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 5
  • Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 6
  • Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 7
  • Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 1
  • Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 2
  • Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 3
  • Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 4
  • Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 5
  • Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 6
  • Gourmet γατοτροφή gold κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr Gourmet - 7
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςGourmet

Gourmet gold γατοτροφή κομματάκια σολωμού & κοτόπουλου σε σάλτσα 85gr

Η γάτα σας είναι ένας αληθινός γευσιγνώστης που λατρεύει να δοκιμάζει διαφορετικές συνταγές και γεύσεις. Γι αυτό το λόγο η Gourmet Gold δημιούργησε τη σειρά Κομματάκια σε Σάλτσα: εκλεπτυσμένες συνταγές που θα προσφέρουν στη γάτα σας καθημερινά μια διαφορετική γευστική εμπειρία. Η Gourmet Gold με Σολομό και Κοτόπουλο είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες. Τρυφέρα κομματάκια με κρέας και ψάρι εξαιρετικά μαγειρεμένα με την σάλτσα τους θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Κομματάκια σε Σάλτσα από την Gourmet Gold, μια επιλογή από εξαιρετικές συνταγές που προσφέρουν μια διαφορετική γευστική εμπειρία κάθε μέρα.

13961
80361497
1,04 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Κρέας και ζωικά παράγωγα (εκ των οποίων κοτόπουλο 4%), δημητριακά, ψάρι και παράγωγα ψαριού (σολομός 4%), ανόργανα άλατα, σάκχαρα.Διατροφικά πρόσθετα: IU/kg: Βιτ A:1290; Βιτ D3:200; mg/kg: Fe(E1):9, I(E2): 0.2, Cu (E4):0.8, Mn(E5):1.7, Zn(E6):9. Τεχνολογικά πρόσθετα: Με συντηρητικά.Αναλυτικά Συστατικά: Υγρασία 81,5%, Πρωτεϊνες 7,5%, Περιεκτικότητα σε λιπαρές ουσίες 3,7%, Ακατέργαστη τέφρα 1,3%, Ακατέργαστες διατροφικές ίνες 0,5%.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος ξηρό και δροσερό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Nestlé Ελλάς Μονοπρόσωπη Α.Ε. Πατρόκλου 4, 15125 Μαρούσι -Τηλ. (χωρίς χρέωση, μόνον από σταθερό) 800 11 68068, (από κινητό ή άλλες χώρες με χρέωση) +30 210 6844 824. www.purina.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Felix γατοτροφή πάπια & κοτόπουλο σε ζελέ 6x85gr

Η FELIX ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ ΣΕ ΖΕΛΕ προσφέρει μια νόστιμη ποικιλία γεύσεων που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό γάτο. Με παπί, κοτόπουλο, σολωμό και βοδινό, αυτή η φόρμουλα προσφέρει την απόλυτη γαστρονομική απόλαυση για τον τετράποδο φίλο σας. Αφήστε τη FELIX να γίνει η πρώτη επιλογή σας για τη διατροφή της αγαπημένης σας γάτας και θα απολαμβάνει κάθε γεύμα ως μια πραγματική γαστρονομική εμπειρία.

Τιμή 3,72 €

Kitekat γατοτροφη 85gr, σολομο με σαλτσα

Η Kitekat γατοτροφή 85gr σολομός με σάλτσα είναι η τέλεια επιλογή για την αγαπημένη σας γάτα. Με φρέσκο σολομό και γεύση απόλαυσης στη σάλτσα της εταιρίας, το Kitekat θα κάνει τη γάτα σας να παραμιλάει από ευχαρίστηση. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει κάθε μπουκιά και να αισθανθεί ευχαριστημένη και ικανοποιημένη. Αγοράστε τώρα το Kitekat για να προσφέρετε στη γάτα σας την καλύτερη διατροφή και τη μέγιστη απόλαυση.
Τιμή 0,62 €

Whiskas γατοτροφή adult κροκέτα με κοτόπουλο 1,9kg

Η Whiskas γατοτροφή adult κροκέτα με κοτόπουλο 1,9kg είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με φρέσκο κοτόπουλο ως κύρια πηγή πρωτεΐνης, η γατοτροφή Whiskas εξασφαλίζει όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που η γάτα σας χρειάζεται για μια υγιή ζωή. Η πλούσια γεύση και η τραγανή υφή θα κάνουν τη γάτα σας να λατρέψει αυτήν τη γατοτροφή. Αγοράστε τώρα τη γατοτροφή Whiskas και προσφέρετε στη γάτα σας την καλύτερη διατροφή που μπορεί να έχ?
Τιμή 9,66 €

Whiskas γατοτροφή pure delight τόνος 85gr

Η Whiskas γατοτροφή pure delight τόνος 85gr είναι η τέλεια επιλογή για την αγαπημένη σας γάτα. Με φρέσκο τόνο και υψηλής ποιότητας συστατικά, αυτή η γατοτροφή θα ικανοποιήσει τις διατροφικές ανάγκες του αγαπημένου σας κατοικιδίου. Η απολαυστική γεύση και η θρεπτική αξία της Whiskas Pure Delight θα κάνουν τη γάτα σας να ξεχωρίζει και να αισθάνεται ευχαριστημένη κάθε φορά που την τρέφετε.
Τιμή 0,74 €

Gourmet gold γατοτροφή μους βοδινό 85gr

Η γάτα σας λατρεύει να ανακαλύπτει καθημερινά νέες και διαφορετικές γεύσεις και υφές. Για αυτό το λόγο η GOURMET GOLD δημιούργησε το Μους – μια εύγευστη συνταγή που θα την κακομάθει με μια διαφορετική γευστική εμπειρία σε κάθε γεύμα. Η GOURMET GOLD με Βοδινό είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες που περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα που χρειάζεται καθημερινά. Η GOURMET GOLD αποτελεί μια μαλακή μούς με βοδινό, προσεκτικά προετοιμασμένη για να προσφέρει στη γάτα σας την απόλαυση μιας φίνας, απαλής αίσθησης καλύπτοντας παράλληλα όλες τις διατροφικές της ανάγκες.

Τιμή 1,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Chupa chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr

Το Chupa Chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr είναι ο απόλυτος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ατμόσφαιρα γλυκιάς φρεσκάδας στο σπίτι σας. Με το γλυκό άρωμα της φράουλας, αυτό το κερί θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αισθήσεις. Αφήστε το Chupa Chups αρωματικό κερί φράουλα 85gr να σας μαγέψει και να σας κερδίσει με τη μοναδική του γοητεία.
Τιμή 1,60 €

Χαΐτογλου φυστικοβούτυρο αλμυρό καραμελωμένο χωρίς γλουτένη 350gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με το αλμυρό φυστικοβούτυρο Χαΐτογλου! Με την απαλή γεύση του φυστικιού και την ελαφρώς αλμυρή νότα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων. Απολαύστε το χωρίς ανησυχίες, καθώς δεν περιέχει γλουτένη. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 4,08 €

Melissa σπαγγετίνη No10 ολικής αλέσεως 500gr

Σπαγγέτι No10 από αλεύρι ολικής άλεσης για γευστικές μακαρονάδες.

Παρασκευάζονται από ολόκληρο τον καρπό του σιταριού και αποτελούν πηγή πρωτεϊνών, φυτικών ινών και είναι χαμηλά σε λιπαρά.

Τιμή 1,16 €

Cover οδοντογλυφιδες σε ατομικη συσκευασια 200τεμ

Οι Cover οδοντογλυφίδες σε ατομική συσκευασία 200 τεμαχίων είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την καθημερινή σας περιποίηση των δοντιών. Με εξαιρετική ποιότητα και αντοχή, αυτές οι οδοντογλυφίδες θα σας παρέχουν την απόλυτη αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τις Cover οδοντογλυφίδες τώρα και αναδείξτε το χαμόγελό σας!
Τιμή 0,77 €

Mamut κρουτόν με φυσική γεύση 180gr

Τα κρουτόν με φυσική γεύση της εταιρείας Mamut αναφέρονται σε κομμάτια ψωμιού που έχουν ψηθεί ή τηγανιστεί μέχρι να γίνουν τραγανά και χρυσά, και παρουσιάζονται με τη φυσική τους γεύση, χωρίς προσθήκη άλλων αρωματικών συστατικών. 

Τιμή 2,16 €