• PRINGLES ΤΣΙΠΣ 165gr.
  • PRINGLES ΤΣΙΠΣ 165gr.

PRINGLES ΤΣΙΠΣ 165gr. - (BACON)

Οι απολαυστικές Pringles τσίπς με γεύση bacon είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Με την τραγανή υφή και τον εκρηκτικό γευστικό συνδυασμό του bacon, αυτές οι τσίπς θα σας κατακτήσουν αμέσως. Απολαύστε τις μόνοι σας ή μοιραστείτε τις με φίλους και οικογένεια για ακόμα μεγαλύτερη απόλαυση. Αγοράστε τώρα τις Pringles τσίπς με γεύση bacon και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπ?
37444
5053990106776
2,82 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

SEPTONA ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΕΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ (15τεμ.) - (60x90cm)

Οι SEPTONA ΕΠΙΔΑΠΕΔΙΕΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΩΝ είναι η ιδανική λύση για την υγιεινή του κατοικιδίου σας. Με μέγεθος 60x90cm, προσφέρουν προστασία και άνεση σε κάθε χρήση. Απορροφούν γρήγορα τα υγρά και διατηρούν το περιβάλλον καθαρό και απαλλαγμένο από οσμές. Επιλέξτε την ποιότητα και την αξιοπιστία των SEPTONA για το αγαπημένο σας κατοικίδιο.
Τιμή 6,77 €

ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg)

Απολαύστε την αγνή γεύση της θάλασσας με το ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg). Φρέσκο, πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες και πάντα προσεκτικά επιλεγμένο από το κατάστημά μας. Με μία ματιά, θα νιώσετε την απόλυτη ποιότητα και φρεσκάδα που προσφέρουμε. Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει τη γεύση της θάλασσας και απολαύστε κάθε μέρος αυτού του εξαιρετικού προϊόντος. Αγοράστε τώρα και δώστε στον εαυτό σας την απόλυτη γευστική εμπειρία! Μόν
Τιμή 23,68 €

Κορυφαία προϊόντα

ROSHEN KONAFETTO ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 1kg - (BIANCO)

Ανακαλύψτε τη γεύση του καλύτερου σοκολατένιου πουράκια ROSHEN KONAFETTO, γεμισμένα με πλούσια σοκολάτα και επικάλυψη σοκολάτας. Με τον απαλό και γλυκό συνδυασμό γεύσεων, αυτά τα πουράκια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να λιώνετε στην απόλαυση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γλυκό ταξίδι γεύσεων!
Τιμή 8,70 €

Βλάχα παραδοσιακός τραχανάς ξινός 500gr

Εδώ και δεκαετίες, η οικογένεια Μπεκιάρη παρασκευάζει τον χειροποίητο τραχανά Βλάχα από αγνά υλικά. Πιστή στη μυστική συνταγή της που περνά από γενιά σε γενιά και στην παραδοσιακή μέθοδο απλώματος τραχανά, προσφέρει από τη δεκαετία του ’60 ένα εκλεκτό προϊόν που κρατά αναλλοίωτη τη γεύση του στον χρόνο. Ο παραδοσιακός ξινός τραχανάς Βλάχα, εκτός από την κλασική σούπα μπορεί να απογειώσει τη γέυση σε παραδοσιακές συνταγές όπως πίτες και γεμιστά.

Τιμή 2,99 €

Alufix σακούλες τροφίμων για κατάψυξη 28x45cm 6lt 25τεμ

Με τις Alufix σακούλες τροφίμων μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα για περισσότερο. Η διάσταση 28x45cm είναι ιδανική για καταψύξη, ενώ τα 25 τεμάχια που περιέχονται στη συσκευασία σας εξασφαλίζουν πολλές χρήσεις. Προστατέψτε τα τρόφιμά σας με τις Alufix σακούλες τροφίμων και απολαύστε την ασφάλεια και την ευκολία που σας προσφέρουν.

Τιμή 0,79 €

Kinder bueno 5x43gr

Το Kinder Bueno 5x43gr είναι η τέλεια λύση για εσάς που αναζητάτε γλυκό και τραγανό σνακ για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. Με τη μοναδική γεύση της καστανής κρέμας και της νουγκάτας, το Kinder Bueno θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση του Kinder Bueno και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις.
Τιμή 5,23 €

MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBΒLY MILK 90gr

Η MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBBLY MILK 90gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας ταξιδέψει με την απίστευτη γεύση της. Κάθε μπουκιά αποτελεί έναν συνδυασμό από βελούδινη σοκολάτα και αφράτη υφή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στην απόλαυση. Αγοράστε τώρα τη MILKA ΣΟΚΟΛΑΤΑ BUBBLY MILK 90gr και απολαύστε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,06 €