• Νέο
  • Σολωμός αγγουράκια τουρσί 500gr
  • Σολωμός αγγουράκια τουρσί 500gr
  • Σολωμός αγγουράκια τουρσί 500gr
  • Σολωμός αγγουράκια τουρσί 500gr

Σολωμός αγγουράκια τουρσί 500gr

50946
5206045123000
2,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Βοσινακη φρυγανια σιτου 250gr,

Η Βοσινάκη φρυγανιά σίτου 250gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να αισθανθείτε τη γεύση και τη νοστιμιά του παραδοσιακού ψωμιού. Με φρέσκες πρώτες ύλες και παραδοσιακή συνταγή, αυτή η φρυγανιά θα σας μεταφέρει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε την με έναν καφέ ή ένα τσάι και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε γευστικές απολαύσεις.
Τιμή 1,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Musto μηλόξυδο 400ml

Μηλόξιδο της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παρασκευάζεται από χυμό μήλων στον οποίο προστίθεται μαγιά και μέσω της διαδικασίας της ζύμωσης μετατρέπεται σε ξίδι. Διαθέτει έντονη γεύση και μυρωδιά, και χρησιμοποιείται στις σαλάτες αλλά και για την παρασκευή μαρινάδων και σαλτσών για κρέας ή ψάρι. Μπορείτε να το καταναλώσετε είτε προσθέτοντας το στις μαγειρικές παρασκευές σας, είτε αραιώνοντας 1-2 κουταλιές της σούπας σε ένα ποτήρι νερό. Συμβάλλει στη ρύθμιση των επιπέδων της LDL χοληστερόλης, μειώνοντας έτσι τον καρδιαγγειακό κίνδυνο. Επίσης, το οξικό οξύ του ξιδιού επιδρά θετικά ακόμη και στην αρτηριακή πίεση. Επιπλέον από τις καρδιοπροστατευτικές του ιδιότητες, το μηλόξιδο αποτελεί και ένα καλλυντικό μαλλιών. Ο ψεκασμός των μαλλιών με μηλόξιδο αποτελεί ένα φυσικό μαλακτικό καθώς κάνει τα μαλλιά λεία και λαμπερά.

Τιμή 0,69 €

Uhu patafix αυτοκόλλητα 80τεμ

Τα αυτοκόλλητα Uhu patafix είναι μικρά κομμάτια μαλακής μάζας που χρησιμοποιούνται για το κρέμασμα αντικειμένων στον τοίχο χωρίς τη χρήση καρφιών ή κόλλας. Το πακέτο περιλαμβάνει 80 τεμάχια αυτοκόλλητων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά. Είναι ιδανικά για την τοποθέτηση αφίσων, καρτελών, φωτογραφιών και άλλων αντικειμένων στον τοίχο με ευκολία και χωρίς να αφήνουν κατάλοιπα.

Τιμή 2,10 €

Knorr μπαχαρικά μείγμα aromat 500gr

Το Knorr aromat μίγμα μπαχαρικών 500gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε γεύση και άρωμα στα πιάτα σας. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει τέλεια τα καλύτερα μπαχαρικά, το Knorr aromat θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο γευστικά και ελκυστικά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γευστικές εμπειρίες σας!
Τιμή 7,32 €

Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα 58gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με σοκολάτα 58gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση. Με την απαλή υφή τους και την εκλεπτυσμένη γεύση της σοκολάτας, θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο από γεύσεις και αρώματα. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και αφεθείτε στη γεύση των Παπαδοπούλου!
Τιμή 0,64 €

Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 470ml

Το Viakal καθαριστικό μπάνιου classic spray 470ml είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε το μπάνιο σας με ένα απλό ψεκασμό. Η ισχυρή του φόρμουλα αφαιρεί αποτελεσματικά τη σκουριά, την αλάτινη και τις υδατάνθρακες από τις επιφάνειες, αφήνοντας το μπάνιο σας λαμπερό και καθαρό. Με το Viakal, το μπάνιο σας θα δείχνει πάντα σαν καινούργιο! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο μπάνιο κάθε μέρα.
Τιμή 3,30 €