Καλαμάκια

Ενεργά φίλτρα

Bio paper jumbo big βιοδιασπώμενο καλαμάκι σπαστό πολύχρωμο 22cm 25τεμ

Το βιοδιασπώμενο χαρτόκαλαμο jumbo big είναι ιδανικό για την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμάκιων και την προστασία του περιβάλλοντος. Το σπαστό χαρτόκαλαμο έχει μήκος 22cm και παρέχει μια βιώσιμη εναλλακτική λύση για την καθημερινή χρήση καλαμάκιων. Είναι πολύχρωμο και περιλαμβάνει 25 τεμάχια, κάνοντάς το ιδανικό για πάρτυ, εκδηλώσεις και χρήση στο σπίτι.

Κανονική τιμή 0,47 € Τιμή 0,31 €
 • -0,16 €
 • -0,16 €

Bio paper plus βιοδιασπώμενο καλαμάκι ντυμένο σπαστό 22cm μαύρο 250τεμ

Το βιοδιασπώμενο καλαμάκι είναι ένα περιβαλλοντικά φιλικό εναλλακτικό προϊόν στα πλαστικά καλαμάκια. Αυτό το συγκεκριμένο καλαμάκι έχει μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένο με μαύρο βιοδιασπώμενο χαρτί. Είναι σπαστό, δηλαδή μπορεί να διπλώνεται για εύκολη μεταφορά και χρήση. Κάθε πακέτο περιέχει 250 τεμάχια και είναι κατάλληλο για χρήση σε καφετέριες, εστιατόρια, μπαρ και άλλα καταστήματα εστίασης.

Τιμή 4,18 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo 19cm 500τεμ

Χάρτινα καλαμάκια ιδανικά για freddo με μήκος 19 εκατοστά, σε συσκευασία 500 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Τιμή 4,03 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ίσια μαύρα 20cm 40τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια Bio paper Freddo είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό βιοδιασπώμενο χαρτί και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια. Έχουν μήκος 20cm και είναι σε μαύρο χρώμα, με ίσια σχεδίαση. Το πακέτο περιέχει 40 τεμάχια και είναι κατάλληλα για χρήση σε καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα εστίασης. Επιπλέον, τα χάρτινα καλαμάκια είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βοηθούν στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Κανονική τιμή 0,47 € Τιμή 0,31 €
 • -0,16 €
 • -0,16 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα 19cm μαύρα 500τεμ

Τα μαύρα χάρτινα καλαμάκια freddo της εταιρίας Bio paper είναι η τέλεια προσθήκη στο καθημερινό σας ρουτίνα. Με μήκος 19cm και ποιότητα που ξεχωρίζει, αυτά τα καλαμάκια είναι ιδανικά για κάθε είδους ρόφημα. Απολαύστε το ποτό σας με στυλ και περιβαλλοντική συνείδηση χρησιμοποιώντας αυτά τα eco-friendly χάρτινα καλαμάκια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας με τα Bio paper καλαμάκια!
Κανονική τιμή 2,40 € Τιμή 2,24 €
 • -0,16 €
 • -0,16 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα μαύρα 18cm 500τεμ

Χάρτινα καλαμάκια ιδανικά για freddo με μήκος 18 εκατοστά, σε συσκευασία 500 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Κανονική τιμή 2,40 € Τιμή 2,24 €
 • -0,16 €
 • -0,16 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια Bio paper Freddo είναι κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια. Έχουν μήκος 175cm και είναι ντυμένα με πολύχρωμα σχέδια, προσθέτοντας μια διασκεδαστική νότα στα ποτά σας. Κάθε συσκευασία περιέχει 500 καλαμάκια, κάνοντάς τα ιδανικά για εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και άλλα επαγγελματικά καταστήματα. Απολαύστε τα ποτά σας με στυλ και υπευθυνότητα προς

Κανονική τιμή 2,40 € Τιμή 2,24 €
 • -0,16 €
 • -0,16 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια ντυμένα σπαστά 22cm μαύρα 250τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια είναι ιδανικά για τις ανάγκες σας σε πάρτι, εκδηλώσεις και εστιατόρια. Τα καλαμάκια έχουν μήκος 22 εκατοστά και είναι ντυμένα σπαστά για εύκολη χρήση. Έρχονται σε συσκευασία των 250 τεμαχίων και είναι χρώματος μαύρου, προσθέτοντας στυλ και κομψότητα στο ποτό σας. Απολαύστε το ποτό σας με στυλ και άνεση χρησιμοποιώντας αυτά τα ποιοτικά χάρτινα καλαμάκια.
Τιμή 3,05 €

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμάκιων. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια βιώσιμη επιλογή για την καθημερινή χρήση καλαμάκιων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Το πακέτο περιέχει 50 βιοδιασπώμενα καλαμάκια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως το φυτικό πλαστικό ή το χαρτί. Αυτά τα καλαμάκια είναι ιδανικά για χρήση σε
Τιμή 1,26 €

Flexies bio paper χάρτινα καλαμάκια σπαστά 22cm 25τεμ

Χάρτινα καλαμάκια με μήκος 22 εκατοστά, σε συσκευασία 25 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Κανονική τιμή 0,47 € Τιμή 0,31 €
 • -0,16 €
 • -0,16 €

My heart χάρτινα καλαμάκια ίσια χρωματιστά 20τεμ

Χάρτινα καλαμάκια με μήκος 20 εκατοστά, σε συσκευασία 20 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Τιμή 0,15 €

Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ

Τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον περιβαλλοντικά συνειδητό καταναλωτή. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και προστασία του περιβάλλοντος. Με τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με την αίσθηση ότι προσφέρετε και εσείς το δικό σας μικρό συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τιμή 0,15 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού