• Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ
  • Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ

Τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τον περιβαλλοντικά συνειδητό καταναλωτή. Κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, συνδυάζουν αποτελεσματικότητα και προστασία του περιβάλλοντος. Με τα Tns βιοδιασπώμενα καλαμάκια 25τεμ, μπορείτε να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με την αίσθηση ότι προσφέρετε και εσείς το δικό σας μικρό συνεισφορά στην προστασία του περιβάλλοντος.
15870
5204558377439
0,15 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένο πολύχρωμο 17,5cm 500τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια Bio paper Freddo είναι κατασκευασμένα από υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια. Έχουν μήκος 175cm και είναι ντυμένα με πολύχρωμα σχέδια, προσθέτοντας μια διασκεδαστική νότα στα ποτά σας. Κάθε συσκευασία περιέχει 500 καλαμάκια, κάνοντάς τα ιδανικά για εστιατόρια, μπαρ, καφετέριες και άλλα επαγγελματικά καταστήματα. Απολαύστε τα ποτά σας με στυλ και υπευθυνότητα προς

Τιμή 2,40 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ντυμένα μαύρα 18cm 500τεμ

Χάρτινα καλαμάκια ιδανικά για freddo με μήκος 18 εκατοστά, σε συσκευασία 500 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Τιμή 2,40 €

Cover βιοδιασπώμενα καλαμάκια 50τεμ

Τα βιοδιασπώμενα καλαμάκια είναι μια φιλική προς το περιβάλλον επιλογή για την αντικατάσταση των πλαστικών καλαμάκιων. Αυτό το προϊόν προσφέρει μια βιώσιμη επιλογή για την καθημερινή χρήση καλαμάκιων, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Το πακέτο περιέχει 50 βιοδιασπώμενα καλαμάκια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από υλικά όπως το φυτικό πλαστικό ή το χαρτί. Αυτά τα καλαμάκια είναι ιδανικά για χρήση σε
Τιμή 1,26 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo 19cm 500τεμ

Χάρτινα καλαμάκια ιδανικά για freddo με μήκος 19 εκατοστά, σε συσκευασία 500 τεμαχίων. Είναι φιλικά προς το περιβάλλον σε αντίθεση με τα πλαστικά που χρειάζονται πάνω από εκατό χρόνια για την διάσπασή τους.

Τιμή 4,03 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο hope με περγαμόντο & λευκό τσάι 600ml

Το αφρόλουτρο Aromatics Hope, με το φωτεινό, αέρινο άρωμα Περγαμόντο & Λευκό Τσάι, μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και δύναμης. Με πλούσια ενυδατική σύνθεση με Prebiotics, Αλόη και Βιταμίνη Ε.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 2,48 €

Trolli ζελεδάκι burger XXL 50gr

Ζελεδάκια σε σχήμα Burger σε μεγάλο μέγεθος (8 x 7,5 x 4.5) για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας και να χορτάσετε γεύση. Ιδανικό για κάθε στιγμή.

Τιμή 1,07 €

Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & κους κους 2x160gr

Ανανεωτική γεύση με τη Rio mare insalatissime σαλάτα με τόνο & κους κους 2x160gr! Απολαύστε τον τόνο υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με τον αρωματικό κους κους, για μια εκλεπτυσμένη γευστική εμπειρία. Ιδανική για γρήγορα και υγιεινά γεύματα, αυτή η σαλάτα θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση της. Αποκτήστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τον κόσμο των απολαύσεων!
Τιμή 5,51 €

Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml

Το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του δέρματός σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που περιέχει ταλκ και υγρή φόρμουλα, αφήνει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο. Αφήστε το αρωματικό αφρόλουτρο Vidal να σας χαλαρώσει και να σας αναζωογονήσει κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία λουτρού με το Vidal αφρόλουτρο sensitive talco liquido 500ml.

Τιμή 1,71 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού