• Lucky νυχοκόπτης μεταλλικός 3τεμ Lucky - 1
  • Lucky νυχοκόπτης μεταλλικός 3τεμ Lucky - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLucky

Lucky νυχοκόπτης μεταλλικός 3τεμ

Ο Lucky νυχοκόπτης μεταλλικός 3τεμ είναι το απόλυτο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την ακρίβεια και την αντοχή που προσφέρει, θα ανανεώσετε το look σας γρήγορα και εύκολα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέλειο αποτέλεσμα με τον Lucky νυχοκόπτη μεταλλικός 3τεμ!
17403
9559963255589
1,43 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου

Ο Tns βάση σταθεροποιητής πλυντηρίου της εταιρίας Tns είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα κάνει την εμπειρία πλυντηρίου σας ακόμα πιο εύκολη και αποτελεσματική. Μην αφήνετε τίποτα να σταθεί εμπόδιο στην άψογη λειτουργία του πλυντηρίου σας - επενδύστε στον Tns βάση σταθεροποιητή πλυντηρίου σήμερα και απολαύστε τα άριστα αποτελέσματα κάθε φορά
Τιμή 2,32 €

Toly κάλυμμα καθίσματος λεκάνης μιας χρήσης 10τεμ

Το Toly κάλυμμα καθίσματος λεκάνης μιας χρήσης 10τεμ είναι η ιδανική λύση για κάθε μπάνιο. Είναι βολικό, υγιεινό και πρακτικό, κάνοντας την εμπειρία της χρήσης της τουαλέτας πιο άνετη και ευχάριστη. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Toly, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το προϊόν θα σας εξυπηρετήσει άψογα. Αποκτήστε το τώρα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη!
Τιμή 1,28 €

Εταζέρα με 3 ράφια ίσια πλαστική

Μια εταζέρα με 3 ίσια πλαστικά ράφια είναι μια πρακτική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση αντικειμένων σε διάφορους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Οι πλαστικές εταζέρες είναι συνήθως ελαφριές, ανθεκτικές και εύκολες στη συναρμολόγηση, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες χρήσεις.

Τιμή 4,82 €

Κύκλωψ αποφρακτική τρόμπα No2

Η Κύκλωψ αποφρακτική τρόμπα Νο2 είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιείται για τον καθαρισμό και την απόφραξη αγωγών όπως αγωγοί εξωτερικής αποχέτευσης ή λεβητοστάσια. Αυτή η τρόμπα δημιουργεί αρνητική πίεση για να απομακρύνει αποβλήτα και αποτρίμματα από τις αγωγές, επιτρέποντας την επαναφορά της φυσιολογικής ροής του νερού ή των αποχετεύσεων.

Τιμή 2,63 €

Κορυφαία προϊόντα

King xxl gigas χαρτί κουζίνας 72m

Αναφέρεται σε ένα ρολό χαρτιού κουζίνας με μήκος 72 μέτρων, το οποίο διακρίνεται για την εξαιρετική του απορροφητικότητα και χαρακτηρίζεται ως "xxl" για να υποδηλώνει τη μεγάλη του διάσταση.

Τιμή 1,77 €

Ariel υγρό πλυντηρίου ρούχων fiber care 23μεζ 1,15lt 2τεμ

Το Ariel υγρό 23μεζ με fiber care 1 1 δώρο είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των ρούχων σας. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και παρέχει προστασία στα ίνες των ρούχων σας. Αφήνει τα ρούχα σας απαλά, φρέσκα και ευωδιαστά, ενώ παράλληλα προσφέρει φροντίδα στο ύφασμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να φροντίσετε τα ρούχα σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Τιμή 13,29 €

Musto ξύδι λευκό 4lt

Ξίδι της εταιρείας Θεσσαλική Οξοποιία, το οποίο παράγεται από λευκό κρασί. Είναι καθαρό, σχεδόν άχρωμο και η γεύση του είναι ξεκάθαρα όξινη, ενώ το άρωμά του θυμίζει κρασί. Είναι ιδανικό για ένα πιο ελαφρύ στυλ μαγειρικής, ενώ παράλληλα η γεύση του μειώνει την ανάγκη για αλάτι. Το λευκό ξίδι ταιριάζει περισσότερο σε συνταγές που περιλαμβάνουν κοτόπουλο ή ψάρι. Εκτός όμως από την προφανή του χρήση στη μαγειρική, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν καθαριστικό σε μπάνια, οικιακές συσκευές, κάδους απορριμμάτων ή ακόμα και σε χαλιά.

Τιμή 2,43 €

Cadbury dairy milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr

Η Cadbury Dairy Milk σοκολάτα γάλακτος με καραμέλα 120gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση. Με την απαλή της γεύση και την πλούσια υφή, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αφεθείτε στη μαγεία της Cadbury και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε ποτέ.
Τιμή 4,29 €

Lavazza καφές espresso decaf intenso 250gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Lavazza καφέ espresso decaf intenso 250gr. Ένας απολαυστικός καφές που θα σας ταξιδέψει με την αρωματική του εμπειρία. Απολαύστε τον χωρίς καμία ενοχή, αφού είναι decaf. Αναζωογονηθείτε και απολαύστε κάθε στιγμή με Lavazza!
Τιμή 5,43 €