• Πατάκι αντιολισθητικό pvc 69x35cm  - 1
  • Πατάκι αντιολισθητικό pvc 69x35cm  - 1

Πατάκι αντιολισθητικό pvc 69x35cm

Το αντιολισθητικό πατάκι PVC 69x35cm είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε σπίτι. Με την αντιολισθητική του επιφάνεια, προσφέρει ασφάλεια και προστασία από πτώσεις. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και εύκολο στον καθαρισμό, κάνοντας τον καθημερινό σας βίο ευκολότερο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που σας προσφέρει!
17473
8412131400277
5,36 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns πατάκι μπάνιου αντιολισθιτικό flanel πράσινο 40x60cm

Το αντιολισθιτικό πατάκι μπάνιου Tns σε χρώμα πράσινο διαστάσεων 40x60cm είναι ο ιδανικός σύντροφος για το μπάνιο σας. Με το μαλακό ύφασμα flanel θα νιώσετε άνετα και ασφαλείς κάθε φορά που βγαίνετε από το ντους. Η αντιολισθητική επιφάνεια εξασφαλίζει ότι δεν θα γλιστρήσετε, ενώ το όμορφο πράσινο χρώμα θα δώσει μια φρέσκια νότα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και ασφάλεια!
Τιμή 2,82 €

Sidirela metallic αντιολισθητικό μπανιέρας με βεντούζες φυσαλίδα 35x76cm

Η Sidirela metallic αντιολισθητική μπανιέρα με βεντούζες φυσαλίδα 35x76cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το μπάνιο σας. Με την αντιολισθητική επιφάνεια και τις εξαιρετικά ανθεκτικές βεντούζες, θα αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη μπανιέρα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το ποιοτικό προϊόν για το μπάνιο σας!
Τιμή 3,02 €

Tns πατάκι 35x55cm MAT-1

Το Tns πατάκι 35x55cm MAT-1 είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο σχεδιασμό, αυτό το πατάκι θα δώσει ένα αίσθημα άνεσης και πολυτέλειας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμηση του σπιτιού σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.
Τιμή 2,00 €

Tns πατάκι μπάνιου 40x60cm

Το Tns πατάκι μπάνιου 40x60cm είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε το μπάνιο σας. Με μοντέρνο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, το πατάκι Tns θα προσφέρει άνεση και ασφάλεια σε κάθε βήμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το μπάνιο σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 4,11 €

Πατάκι μπανιέρας 35x63cm

Ανανεώστε το μπάνιο σας με ένα πανέμορφο πατάκι μπανιέρας 35x63cm! Απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέρει καθώς παίρνετε ένα χαλαρωτικό μπάνιο. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του, θα δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας στο μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στιλ!
Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Αρωματικό ντουλάπας λεβάντα φυλαράκι 12τεμ

Ανανεωτικό και αρωματικό ντουλάπας λεβάντα φυλαράκι 12τεμ που θα δώσει μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας στην ντουλάπα σας. Αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για τη διατήρηση των ρούχων σας φρέσκα και αρωματικά, προσφέροντας ένα μοναδικό άρωμα λεβάντας που θα σας χαλαρώσει με κάθε ανοίγματο της ντουλάπας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία στη διατήρηση των ρούχων σας!
Τιμή 1,45 €

Evergreen νιφάδες βρώμης 500gr

Οι νιφάδες δημητριακών της εταιρείας Evergreen Organics προέρχονται από ολόκληρο τον κόκκο των δημητριακών. Είναι πλούσιες σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, βιταμίνες και μέταλλα.

Τιμή 1,91 €

Condito μουστάρδα απαλή american style 250gr

Συνοδεύει ιδανικά hot dogs, burgers, πατάτες τηγανητές ή wedges και όλα μα όλα τα είδη κρεατικών. Η λαχταριστή της γεύση αναδεικνύει μοναδικά κάθε σας επιλογή!

American Style

Xωρίς γλουτένη

Τιμή 1,18 €