Βούρτσες μαλλιών & Κοκαλάκια

Ενεργά φίλτρα

Barber's λίμα νυχιών 10τεμ 8902

Η λίμα νυχιών Barber's 10τεμ 8902 είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα των νυχιών σας. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση της Barber's, θα αποκτήσετε τέλεια λεία νύχια σε ελάχιστο χρόνο. Αφήστε τη λίμα νυχιών Barber's 8902 να σας κάνει να ξεχάσετε τις αμφιβολίες και να απολαύσετε την απόλυτη εμπειρία φροντίδας νυχιών.
Τιμή 1,77 €

Barber's λίμα νυχιών 7805

Η λίμα νυχιών Barber's 7805 είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα των νυχιών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ακρίβεια στον σχεδιασμό της, αυτή η λίμα θα σας προσφέρει την τέλεια λύση για να διατηρήσετε τα νύχια σας πάντα σε άψογη κατάσταση. Αποκτήστε τη λίμα νυχιών Barber's 7805 τώρα και αναδείξτε το στυλ και την ομορφιά των νυχιών σας!
Τιμή 2,90 €

Barber's λίμα νυχιών 7807

Η λίμα νυχιών 7807 της εταιρίας Barber's είναι το απόλυτο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της, αυτή η λίμα θα σας προσφέρει την τέλεια λύση για τον καθαρισμό και το σχήμα των νυχιών σας. Αποκτήστε τη λίμα νυχιών 7807 της Barber's σήμερα και αναδείξτε το στυλ και την περιποίηση σας σε άλλο επίπεδο!
Τιμή 3,06 €

Barber's λίμα νυχιών 8926

Η λίμα νυχιών Barber's 8926 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ακρίβεια στο σχεδιασμό της, αυτή η λίμα θα σας βοηθήσει να έχετε τα νύχια που πάντα ονειρευόσασταν. Αποκτήστε τη δική σας Barber's λίμα νυχιών 8926 σήμερα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης!
Τιμή 1,37 €

Barber's νυχοκόπτης 7610

Ο Barber's νυχοκόπτης 7610 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την υψηλή ποιότητα και ακρίβεια κοπής που προσφέρει, θα αισθανθείτε σίγουροι ότι τα νύχια σας θα είναι πάντα περιποιημένα και όμορφα. Αποκτήστε τον Barber's νυχοκόπτη 7610 τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 2,10 €

Barber's νυχοκόπτης 7651

Το BARBER'S ΝΥΧΟΚΟΠΤΗΣ (7651) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε κομμωτή. Με την υψηλή ποιότητα και ακρίβεια κοπής που προσφέρει, είναι το ιδανικό εργαλείο για επαγγελματίες και οικιακή χρήση. Η εργονομική σχεδίαση του εξασφαλίζει άνετη χρήση και τέλεια αποτελέσματα. Αποκτήστε το BARBER'S ΝΥΧΟΚΟΠΤΗΣ (7651) σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας με ένα αξιόπιστο και αποτελεσματικό εργαλείο.
Τιμή 2,82 €

Barber's ψαλίδι για παρανυχίδες 9cm ανοξείδωτο

Το Barber's ψαλίδι για παρανυχίδες 9cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία κομμωτή. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ανθεκτικό και αξιόπιστο. Με το Barber's ψαλίδι μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα το κόψιμο και το σχηματισμό των νυχιών σας, προσφέροντας άψογα αποτελέσματα κάθε φορά. Αποκτήστε το Barber's ψαλίδι τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 5,48 €

Barber's ψαλίδι για παρανυχίδες μαύρο 9cm

Barber's ψαλίδι για παρανυχίδες 9cm μαύρο είναι το ιδανικό εργαλείο για την τέλεια περιποίηση των νυχιών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την ακρίβεια του κοπτικού μηχανισμού, αυτό το ψαλίδι θα σας εντυπωσιάσει με την ευκολία και την ακρίβεια του κοπής. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 5,48 €

Barber's ψαλίδι με στρογγυλές άκρες 8012

Το Barber's ψαλίδι με στρογγυλές άκρες 8012 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε κομμωτή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και τις αιχμηρές, ανθεκτικές άκρες του, το ψαλίδι αυτό εξασφαλίζει ακρίβεια και αποτελεσματικότητα σε κάθε κουρέμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το επαγγελματικό σας εργαλειοθήκη με ένα κομμωτικό ψαλίδι που ξεχωρίζει!
Τιμή 4,43 €

Iris λαστιχάκια σπιράλ 1τεμ

Τα Iris λαστιχάκια σπιράλ 1τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε γραφείο και σπίτι. Με την ανθεκτική τους κατασκευή και το μοντέρνο design, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τα Iris λαστιχάκια σπιράλ τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!
Τιμή 0,19 €

Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586

Η Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, θα σας εντυπωσιάσει αμέσως. Η ειδική τεχνολογία της βούρτσας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε λαμπερά και υγιή μαλλιά με ελάχιστη προσπάθεια. Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 σήμερα και απολαύστε τα άμεσα αποτελέσματα!
Τιμή 4,27 €

Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8587

Η Mis Beauty βούρτσα μαλλιών 8587 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η βούρτσα αυτή θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το τέλειο χτένισμα με ευκολία και ακρίβεια. Αφήστε τα μαλλιά σας λεία και λαμπερά με τη Mis Beauty βούρτσα μαλλιών 8587!
Τιμή 3,95 €

Mis χτενα μαλλιων με ουρα barber's

Η Mis χτένα μαλλιών με ουρά barber's είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία κομμωτή. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η χτένα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα με ακρίβεια και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο απαραίτητα εργαλεία σας σήμερα!
Τιμή 0,89 €

Mis χτένα μαλλιών με ουρά για κρεπάρισμα

Η Mis χτένα μαλλιών με ουρά είναι το απόλυτο εργαλείο για το κρεπάρισμα των μαλλιών σας. Με την ειδικά σχεδιασμένη ουρά της χτένας, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και μοναδικά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ανακαλύψτε τις ατελείωτες δυνατότητες που σας προσφέρει η Mis χτένα μαλλιών με ουρά. Αγοράστε τώρα και αναβαθμίστε το στιλ σας!
Τιμή 0,89 €

Mis χτενα μαλλιων με ουρα μεταλλικη πυκνα

Η Mis χτένα μαλλιών με ουρά μεταλλική πυκνά είναι το απόλυτο εργαλείο για εκπληκτικά χτενίσματα. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ευκολία χρήσης της, αυτή η χτένα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο μοναδικά και στυλάτα χτενίσματα που πάντα ονειρευόσασταν. Αποκτήστε την Mis χτένα μαλλιών με ουρά τώρα και αναδείξτε το στυλ και την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 0,89 €

Mis χτενα μαλλιων με χερουλι barber's

Η Mis χτένα μαλλιών με χερούλι barber's είναι ο απόλυτος σύμμαχος για τη δημιουργία του τέλειου χτενίσματος. Με την απαλή της υφή και το εργονομικό σχεδιασμό, θα αισθάνεστε σαν επαγγελματίας κομμωτής στο σπίτι σας. Αποκτήστε τη Mis χτένα μαλλιών με χερούλι barber's τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με άνεση και ευκολία.
Τιμή 1,21 €

Mis χτένα μαλλιών με χερούλι για περμανάντ

Η Mis χτένα μαλλιών με χερούλι για περμανάντ είναι το απόλυτο εργαλείο για τη δημιουργία των τέλειων μπούκλων. Με το εργονομικό της σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, η Mis χτένα εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη δημιουργία μοναδικών χτενίσματων που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αποκτήστε τώρα τη Mis χτένα μαλλιών και αναδείξτε το στιλ σας με ένα μόνο πέρασμα!
Τιμή 1,21 €

Mis χτενα μαλλιων με χερουλι περμαναντ

Η Mis χτένα μαλλιών με χερούλι περμανάντ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε γυναίκα που θέλει να δημιουργήσει το τέλειο χτένισμα. Με την εξαιρετική ποιότητα και την εργονομική σχεδίαση της Mis, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και διαχρονικά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αποκτήστε την Mis χτένα μαλλιών με χερούλι περμανάντ τώρα και αναδείξτε το στυλ και την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,21 €

Mis χτενα μαλλιων μεγαλη barber's

Η Mis μεγάλη barber's χτένα μαλλιών είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία κομμωτή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και το μοντέρνο σχεδιασμό της, θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα. Αποκτήστε την Mis μεγάλη barber's χτένα μαλλιών τώρα και αναβαθμίστε τις κομμωτικές σας ικανότητες!
Τιμή 1,05 €

Mis χτενα μαλλιων μικρη barber's

Η μικρή barber's χτένα μαλλιών της εταιρίας Mis είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία κομμωτή. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τα λεπτά δόντια, εξασφαλίζει τέλειο styling και ακρίβεια σε κάθε χτένισμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τις κομμωτικές σας δεξιότητες!
Τιμή 0,73 €

Mis χτενα πιρουνα μαλλιων barber's

Η Mis χτένα πιρούνα μαλλιών Barber's είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία κομμωτή. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η χτένα προσφέρει απόλυτη ακρίβεια και ευκολία στο styling των μαλλιών. Αποκτήστε τη Mis χτένα πιρούνα μαλλιών Barber's τώρα και αναδείξτε το επαγγελματικό σας ταλέντο στο χώρο του κομμωτικού!
Τιμή 1,21 €

Βούρτσα μαλλιών CT 6001000

Μια βούρτσα μαλλιών είναι ένα εργαλείο περιποίησης των μαλλιών που χρησιμοποιείται για να απομακρύνει τα κόμπους, να ευθυγραμμίζει τα μαλλιά και να προάγει την υγιή και λαμπερή όψη τους. Οι βούρτσες μαλλιών διατίθενται σε διάφορα σχέδια, τύπους και υλικά, ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο μαλλιών του καθενός.

Τιμή 1,74 €

Βούρτσα ονυχών

Η βούρτσα ονυχών είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που χρειάζεσαι για τέλεια νύχια. Με την εξαιρετική ποιότητα και το μοντέρνο design της, δε θα μπορείς να αντισταθείς στην αγορά της. Αναβάθμισε την καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς με αυτή την εκπληκτική βούρτσα ονυχών και ξεχώρισε σε κάθε περίσταση.
Τιμή 0,59 €

Ελαφρόπετρα 12cm

Η Ελαφρόπετρα 12cm είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν ποιότητα και αισθητική στον χώρο τους. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την ανθεκτική της κατασκευή, η Ελαφρόπετρα 12cm θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις.
Τιμή 0,31 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού