• Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 Mis Beauty - 1
  • Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 Mis Beauty - 2
  • Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 Mis Beauty - 3
  • Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 Mis Beauty - 4
  • Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 Mis Beauty - 5
  • Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 Mis Beauty - 6
  • Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 Mis Beauty - 1
  • Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 Mis Beauty - 2
  • Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 Mis Beauty - 3
  • Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 Mis Beauty - 4
  • Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 Mis Beauty - 5
  • Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 Mis Beauty - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMis Beauty

Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586

Η Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, θα σας εντυπωσιάσει αμέσως. Η ειδική τεχνολογία της βούρτσας θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε λαμπερά και υγιή μαλλιά με ελάχιστη προσπάθεια. Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 8586 σήμερα και απολαύστε τα άμεσα αποτελέσματα!
24909
4031683085868
4,27 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mis χτενα μαλλιων μικρη barber's

Η μικρή barber's χτένα μαλλιών της εταιρίας Mis είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία κομμωτή. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τα λεπτά δόντια, εξασφαλίζει τέλειο styling και ακρίβεια σε κάθε χτένισμα. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τις κομμωτικές σας δεξιότητες!
Τιμή 0,73 €

Mis χτένα μαλλιών με ουρά για κρεπάρισμα

Η Mis χτένα μαλλιών με ουρά είναι το απόλυτο εργαλείο για το κρεπάρισμα των μαλλιών σας. Με την ειδικά σχεδιασμένη ουρά της χτένας, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και μοναδικά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ανακαλύψτε τις ατελείωτες δυνατότητες που σας προσφέρει η Mis χτένα μαλλιών με ουρά. Αγοράστε τώρα και αναβαθμίστε το στιλ σας!
Τιμή 0,89 €

Mis χτενα μαλλιων με ουρα μεταλλικη πυκνα

Η Mis χτένα μαλλιών με ουρά μεταλλική πυκνά είναι το απόλυτο εργαλείο για εκπληκτικά χτενίσματα. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ευκολία χρήσης της, αυτή η χτένα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο μοναδικά και στυλάτα χτενίσματα που πάντα ονειρευόσασταν. Αποκτήστε την Mis χτένα μαλλιών με ουρά τώρα και αναδείξτε το στυλ και την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 0,89 €

Mis χτενα μαλλιων δυο πλευρων

Η Mis χτένα μαλλιών δύο πλευρών είναι το απόλυτο εργαλείο για το styling των μαλλιών σας. Με τη μοναδική της σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα υλικών, η Mis χτένα εξασφαλίζει τέλεια χτένισματα με λάμψη και όγκο. Ανακαλύψτε την άνεση και την ευκολία στη χρήση της Mis χτένας μαλλιών και αναβαθμίστε το look σας σε λίγα λεπτά! Αποκτήστε τη δική σας Mis χτένα τώρα και απογειώστε το στιλ σας!
Τιμή 0,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Bacteril καθαριστικό για πουρί τουαλέτας 1lt

Υγρό καθαριστικό σχεδιασμένο για να εξαλείφει τις συσσωρευμένες ακαθαρσίες και να καθαρίζει, όπως επίσης και να περιορίζει τις μυρωδιές σε μπάνια και χημικές τουαλέτες. Απομακρύνει το πουρί και τα κατάλοιπα ασβεστωδών αλάτων, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για να καθαρίζετε πλακάκια και τουαλέτε.΄Εχει απολυμαντική ισχύ, χάρη στις ενώσεις τεταρτογενούς τύπου που περιέχει.

Τιμή 4,33 €

Tns σακουλα απορριματων ρολο 10τεμ αρωματικη 52x75cm 07-600-0065

Η Tns σακούλα απορριμάτων ρολό 10 τεμαχίων αρωματική 52x75cm 07-600-0065 είναι η τέλεια λύση για τη διαχείριση των απορριμάτων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η σακούλα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Η αρωματική της φόρμουλα θα δώσει ένα ευχάριστο άρωμα στο χώρο σας, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν ιδανική για κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν από την Tns και α
Τιμή 0,71 €

Condito ketchup top down 550gr

Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων που συνοδεύει τέλεια κάθε πιάτο σας. Από ζυμαρικά και πατάτες τηγανητές, μέχρι hot dogs και chicken nuggets! Η πλούσια γεύση που “μεταμορφώνει” κάθε σας γεύμα, δίνοντάς του την αξία που του αρμόζει! Κατάλληλη για vegans, χωρίς γλουτένη Φτιάχνεται από 825γρ ελληνικές τομάτες!

Χωρίς Γλουτένη

Τιμή 2,40 €

Tesori αφρόλουτρο persian dream 500ml

Αφρόλουτρο εμπλουτισμένο με συστατικά που αναζωογονούν, φρεσκάρουν και τονώνουν ολόκληρο το σώμα, προσδίδοντας μια αίσθηση ευεξίας.

Τιμή 3,75 €