• Mis χτενα μαλλιων με ουρα barber's
  • Mis χτενα μαλλιων με ουρα barber's
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMis

Mis χτενα μαλλιων με ουρα barber's

Η Mis χτένα μαλλιών με ουρά barber's είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία κομμωτή. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design της, αυτή η χτένα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα με ακρίβεια και ευκολία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο απαραίτητα εργαλεία σας σήμερα!
24939
4031683503461
0,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Barber's τριχολαβίδα 8715

Η Barber's τριχολαβίδα 8715 είναι το καλύτερο εργαλείο για την περιποίηση των μαλλιών σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και ακρίβεια κοπής που προσφέρει, δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να επισκεφθείτε τον κομμωτή σας. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με άψογο τρόπο!
Τιμή 2,82 €

Barber's λίμα νυχιών 8921

Η λίμα νυχιών Barber's 8921 είναι το απόλυτο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και ακρίβεια της, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά άλλη λίμα νυχιών. Η ευκολία χρήσης και η απόλυτη ακρίβεια στο σχήμα θα σας ενθουσιάσουν. Αποκτήστε τώρα τη λίμα νυχιών Barber's 8921 και αναδείξτε το στιλ και την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 1,45 €

Barber's νυχοκόπτης 7610

Ο Barber's νυχοκόπτης 7610 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την υψηλή ποιότητα και ακρίβεια κοπής που προσφέρει, θα αισθανθείτε σίγουροι ότι τα νύχια σας θα είναι πάντα περιποιημένα και όμορφα. Αποκτήστε τον Barber's νυχοκόπτη 7610 τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 2,10 €

Iris λαστιχάκια σπιράλ 1τεμ

Τα Iris λαστιχάκια σπιράλ 1τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε γραφείο και σπίτι. Με την ανθεκτική τους κατασκευή και το μοντέρνο design, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τα Iris λαστιχάκια σπιράλ τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!
Τιμή 0,19 €

Barber's πένσα νυχιών 5631

Η Barber's πένσα νυχιών 5631 είναι η τέλεια λύση για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της και την ακρίβεια στο κόψιμο, θα απολαύσετε εύκολη και γρήγορη διαδικασία κοπής των νυχιών σας. Αποκτήστε την Barber's πένσα νυχιών 5631 τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς!
Τιμή 7,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Anil χαρτί υγείας επαγγελματικό 12x400gr

Το Anil χαρτί υγείας επαγγελματικό 12x400gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, το Anil χαρτί υγείας εξασφαλίζει την απόλυτη υγιεινή και άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόκτηση αυτού του εξαιρετικού προϊόντος που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το Anil χαρτί υγείας τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας κάθε μέρα.

Τιμή 15,76 €

Trolli ζελεδάκι burger XXL 50gr

Ζελεδάκια σε σχήμα Burger σε μεγάλο μέγεθος (8 x 7,5 x 4.5) για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας και να χορτάσετε γεύση. Ιδανικό για κάθε στιγμή.

Τιμή 1,07 €

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μαλακή

Η ΑΙΜ Vertical Expert είναι η πρώτη οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις. Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά* από μια απλή οδοντόβουρτσα. Προσφέρει ακριβή καθαρισμό στα μεσοδόντια διαστήματα, χάρη στις μακριές και πολύ λεπτές ίνες.

Για αποτελεσματική προστασία των δοντιών βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.

*Επιστημονικές μελέτες, σε σύγκριση με μια απλή οδοντόβουρτσα με επίπεδο προφίλ θυσάνων.

Τιμή 2,29 €

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μέτρια

Οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις. Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά* από μια απλή οδοντόβουρτσα. Προσφέρει ακριβή καθαρισμό στα μεσοδόντια διαστήματα, χάρη στις μακριές και πολύ λεπτές ίνες. Για αποτελεσματική προστασία των δοντιών βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.

* Επιστημονικές μελέτες, σε σύγκριση με μια απλή οδοντόβουρτσα με επίπεδο προφίλ θυσάνων.

Τιμή 2,29 €