• Mis χτενα μαλλιων με χερουλι περμαναντ Mis - 1
  • Mis χτενα μαλλιων με χερουλι περμαναντ Mis - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMis

Mis χτενα μαλλιων με χερουλι περμαναντ

Η Mis χτένα μαλλιών με χερούλι περμανάντ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε γυναίκα που θέλει να δημιουργήσει το τέλειο χτένισμα. Με την εξαιρετική ποιότητα και την εργονομική σχεδίαση της Mis, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και διαχρονικά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αποκτήστε την Mis χτένα μαλλιών με χερούλι περμανάντ τώρα και αναδείξτε το στυλ και την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
27178
4031683003299
1,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Barber's νυχοκόπτης 8618

Ο νυχοκόπτης Barber's 8618 είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα των νυχιών σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε το τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά. Αποκτήστε τον Barber's 8618 σήμερα και αναδείξτε το στυλ σας με άνεση και ευκολία.
Τιμή 2,02 €

Barber's νυχοκόπτης 7612

Ο νυχοκόπτης 7612 της Barber's είναι το απόλυτο εργαλείο για τη φροντίδα των νυχιών σας. Με την ακρίβειά του και την ευκολία χρήσης του, μπορείτε να δημιουργήσετε το τέλειο νυχικό σχήμα στο άνετο της σπιτιού σας. Η Barber's είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της και ο νυχοκόπτης 7612 δεν αποτελεί εξαίρεση. Αποκτήστε τον σήμερα και αναδείξτε το στυλ και την φροντίδα σας!
Τιμή 1,37 €

Barber's λίμα νυχιών 7807

Η λίμα νυχιών 7807 της εταιρίας Barber's είναι το απόλυτο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της, αυτή η λίμα θα σας προσφέρει την τέλεια λύση για τον καθαρισμό και το σχήμα των νυχιών σας. Αποκτήστε τη λίμα νυχιών 7807 της Barber's σήμερα και αναδείξτε το στυλ και την περιποίηση σας σε άλλο επίπεδο!
Τιμή 3,06 €

Mis χτενα μαλλιων με ουρα μεταλλικη πυκνα

Η Mis χτένα μαλλιών με ουρά μεταλλική πυκνά είναι το απόλυτο εργαλείο για εκπληκτικά χτενίσματα. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ευκολία χρήσης της, αυτή η χτένα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο μοναδικά και στυλάτα χτενίσματα που πάντα ονειρευόσασταν. Αποκτήστε την Mis χτένα μαλλιών με ουρά τώρα και αναδείξτε το στυλ και την ομορφιά των μαλλιών σας!
Τιμή 0,89 €

Mis χτένα μαλλιών με ουρά για κρεπάρισμα

Η Mis χτένα μαλλιών με ουρά είναι το απόλυτο εργαλείο για το κρεπάρισμα των μαλλιών σας. Με την ειδικά σχεδιασμένη ουρά της χτένας, μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπωσιακά και μοναδικά χτενίσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ανακαλύψτε τις ατελείωτες δυνατότητες που σας προσφέρει η Mis χτένα μαλλιών με ουρά. Αγοράστε τώρα και αναβαθμίστε το στιλ σας!
Τιμή 0,89 €

Κορυφαία προϊόντα

My popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr

Το My Popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr είναι ένα απολαυστικό σνακ που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Με την τέλεια ισορροπία γεύσης μπάρμπεκιου και την τραγανή υφή του καλαμποκιού, θα σας κάνει να το λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε το My Popcorn ποπ κορν με μπάρμπεκιου 200gr τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 3,16 €

Μάκβελ σπαγγέτι λαζανάκι 675gr

Λαζάνια της εταιρίας Μακβελ, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!

Γνωστό ως αγαπημένο ζυμαρικό του Garfield, τα λαζάνια προέρχονται από τη Νάπολη και διαθέτουν μακρύ, επίπεδο, ορθογώνιο σχήμα με κυματιστές άκρες. Είναι πιο συχνά μαγειρεμένα ως πιάτο ψημένο σε κατσαρόλα. Γίνεται με στρώματα λαζάνια διάσπαρτα με διάφορες σάλτσες, τυριά και άλλα συστατικά. Είναι ιδανικά για συνταγές στο φούρνο, για παράδειγμα με μπεσαμέλ και λαχανικά, με κιμά και ντομάτα ή με μανιτάρια και κρέμα γάλακτος. Επίσης, ταιριάζουν ιδιαίτερα σε ραγού με σάλτσα μπολονέζ. Τα πράσινα λαζάνια, ειδικότερα, αναδεικνύονται σε συνταγές όπου πρωταγωνιστεί το κόκκινο ραντίτσιο, με το οποίο δημιουργούν μια ενδιαφέρουσα γευστική αρμονία και χρωματική αντίθεση.

Τιμή 1,14 €

Tasty κακάο σε σκόνη 125gr

Κακάο σε σκόνη, της εταιρίας Tasty Coffee. Το κακάο είναι ο ξηρός και μερικώς ζυμωμένος λιπαρός σπόρος του κακαόδεντρου. Ως σκόνη, γίνεται με την άλεση των σπόρων κακάο και την αφαίρεση του βούτυρου από τα πικρά στερεά κομμάτια. Είναι μια από τις πιο πλούσιες τροφές σε πολυφαινόλες. Περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών και προκυανιδινών, συστατικά που έχουν αντιοξειδωτική δράση, παρεμποδίζοντας την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών. Αυτό που τραβάει την προσοχή στο κακάο από διατροφικής άποψης είναι η μεγάλη περιεκτικότητά του σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως το μαγνήσιο, ο χαλκός, το μαγγάνιο, ο σίδηρος, ο φώσφορος, το κάλιο και ο ψευδάργυρος. Συσκευασία των 125gr.

Τιμή 1,12 €

Luxury κουτί ζαχαροπλαστείου με παράθυρο κορμού 31x15x10cm 10kg

Το Luxury κουτί ζαχαροπλαστείου με παράθυρο κορμού 31x15x10cm 10kg από την εταιρία Luxury είναι η τέλεια επιλογή για να προσφέρετε τα γλυκά σας με στυλ και κομψότητα. Με προσεγμένο σχεδιασμό και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το κουτί θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει τα γλυκά σας να φαίνονται ακόμα πιο ελκυστικά. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την πολυτέλεια και το στυλ που προσφέρει το Luxury κουτί ζαχαροπλαστείου.
Τιμή 19,31 €