• Mis χτενα μαλλιων με ουρα μεταλλικη πυκνα
  • Mis χτενα μαλλιων με ουρα μεταλλικη πυκνα
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMis

Mis χτενα μαλλιων με ουρα μεταλλικη πυκνα

Η Mis χτένα μαλλιών με ουρά μεταλλική πυκνά είναι το απόλυτο εργαλείο για εκπληκτικά χτενίσματα. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ευκολία χρήσης της, αυτή η χτένα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο μοναδικά και στυλάτα χτενίσματα που πάντα ονειρευόσασταν. Αποκτήστε την Mis χτένα μαλλιών με ουρά τώρα και αναδείξτε το στυλ και την ομορφιά των μαλλιών σας!
28613
4031683003497
0,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Barber's νυχοκόπτης 8618

Ο νυχοκόπτης Barber's 8618 είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα των νυχιών σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε το τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά. Αποκτήστε τον Barber's 8618 σήμερα και αναδείξτε το στυλ σας με άνεση και ευκολία.
Τιμή 2,02 €

Iris λαστιχάκια σπιράλ 1τεμ

Τα Iris λαστιχάκια σπιράλ 1τεμ είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε γραφείο και σπίτι. Με την ανθεκτική τους κατασκευή και το μοντέρνο design, θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε τα έγγραφά σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε τα Iris λαστιχάκια σπιράλ τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο εργασίας σας!
Τιμή 0,19 €

Barber's τριχολαβίδα 8715

Η Barber's τριχολαβίδα 8715 είναι το καλύτερο εργαλείο για την περιποίηση των μαλλιών σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και ακρίβεια κοπής που προσφέρει, δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να επισκεφθείτε τον κομμωτή σας. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με άψογο τρόπο!
Τιμή 2,82 €

Barber's λίμα νυχιών μαύρη boomerang 8925

Η λίμα νυχιών Boomerang είναι ο απόλυτος σύμμαχος για την περιποίηση των νυχιών σας. Με τη μαύρη χρωματισμένη επιφάνειά της, προσφέρει εξαιρετική ποιότητα και αντοχή. Η εργονομική σχεδίασή της εξασφαλίζει άνετη χρήση και ακρίβεια στο κόψιμο και σχήματισμα των νυχιών. Αποκτήστε τώρα τη λίμα Boomerang και αναδείξτε το στυλ και την ομορφιά των νυχιών σας!
Τιμή 1,45 €

Κορυφαία προϊόντα

ΓΙΩΤΗΣ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΚΑΙΜΑΚΙ 508GR(+ΣΙΡΟΠΙ ΒΥΣΣΙΝΟ)

Ανακαλύψτε τη μαγεία της κρέμας και του καϊμάκι σε κάθε δοση του Γιώτη Μείγματος για Παγωτό με γεύση βύσσινο! Απολαύστε την απαλή γεύση του καϊμάκι και την εκλεπτυσμένη γεύση του βύσσινου σιροπιού σε κάθε κουταλιά. Με το Γιώτη Μείγμα για Παγωτό, κάθε γευστική εμπειρία γίνεται μοναδική. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 3,57 €

Tsakmaki σπίρτα ασφαλείας 1τεμ

Τα "σπίρτα ασφαλείας" είναι μια ειδική μορφή σπιρτόκουτου που χρησιμοποιείται για ανάφλεξη με ασφάλεια. Αυτά τα σπιρτόκουτα προορίζονται κυρίως για εφαρμογές που απαιτούν αυξημένη ασφάλεια και προστασία από την ανάφλεξη του φωτιάς.

Τιμή 0,05 €

Uniglass olio martina φιάλη γυάλινη βιολετί 1000ml 72407/cf04

Με το Uniglass olio martina φιάλη γυάλινη βιολετί 1000ml 72407/cf04 της εταιρίας Uniglass, θα αναβαθμίσετε την κουζίνα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Η βιολετί απόχρωση της φιάλης δίνει ένα μοντέρνο και κομψό ύφος, ενώ το γυάλινο υλικό εξασφαλίζει αντοχή και ανθεκτικότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει την κουζίνα σας και θα σας κάνει να ξεχωρίζετε!
Τιμή 2,63 €

Coffee roasters ποτήρι χάρτινο 8oz 50τεμ

Το Coffee Roasters ποτήρι χάρτινο 8oz 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον αγαπημένο σας καφέ. Με την υψηλή ποιότητα και την κομψή σχεδίαση του, θα απολαύσετε κάθε τελευταίο σταγόνα του καφέ σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας καφετέρια εμπειρία!
Τιμή 1,37 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού