• Barber's λίμα νυχιών 7807 Barber's - 1
  • Barber's λίμα νυχιών 7807 Barber's - 2
  • Barber's λίμα νυχιών 7807 Barber's - 3
  • Barber's λίμα νυχιών 7807 Barber's - 4
  • Barber's λίμα νυχιών 7807 Barber's - 5
  • Barber's λίμα νυχιών 7807 Barber's - 6
  • Barber's λίμα νυχιών 7807 Barber's - 1
  • Barber's λίμα νυχιών 7807 Barber's - 2
  • Barber's λίμα νυχιών 7807 Barber's - 3
  • Barber's λίμα νυχιών 7807 Barber's - 4
  • Barber's λίμα νυχιών 7807 Barber's - 5
  • Barber's λίμα νυχιών 7807 Barber's - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςBarber's

Barber's λίμα νυχιών 7807

Η λίμα νυχιών 7807 της εταιρίας Barber's είναι το απόλυτο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή της, αυτή η λίμα θα σας προσφέρει την τέλεια λύση για τον καθαρισμό και το σχήμα των νυχιών σας. Αποκτήστε τη λίμα νυχιών 7807 της Barber's σήμερα και αναδείξτε το στυλ και την περιποίηση σας σε άλλο επίπεδο!
29767
4031683078075
3,06 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Mis beauty code βούρτσα μαλλιών 22x-6-pk

Η Mis Beauty code βούρτσα μαλλιών 22x-6-pk είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχεις στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ευκολία στη χρήση της, αυτή η βούρτσα θα σου προσφέρει το απόλυτο styling ενώ προστατεύει τα μαλλιά σου από τη θερμότητα. Μην χάσεις την ευκαιρία να αποκτήσεις τη δική σου Mis Beauty code βούρτσα μαλλιών 22x-6-pk και να αναδείξεις την ομορφιά σου με ένα μόνο πέρασμα!
Τιμή 3,39 €

Barber's ψαλίδι με στρογγυλές άκρες 8012

Το Barber's ψαλίδι με στρογγυλές άκρες 8012 είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε κομμωτή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και τις αιχμηρές, ανθεκτικές άκρες του, το ψαλίδι αυτό εξασφαλίζει ακρίβεια και αποτελεσματικότητα σε κάθε κουρέμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε το επαγγελματικό σας εργαλειοθήκη με ένα κομμωτικό ψαλίδι που ξεχωρίζει!
Τιμή 4,43 €

Barber's νυχοκόπτης 7610

Ο Barber's νυχοκόπτης 7610 είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για την περιποίηση των νυχιών σας. Με την υψηλή ποιότητα και ακρίβεια κοπής που προσφέρει, θα αισθανθείτε σίγουροι ότι τα νύχια σας θα είναι πάντα περιποιημένα και όμορφα. Αποκτήστε τον Barber's νυχοκόπτη 7610 τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας περιποίηση!
Τιμή 2,10 €

Barber's νυχοκόπτης 8618

Ο νυχοκόπτης Barber's 8618 είναι η ιδανική λύση για τη φροντίδα των νυχιών σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε το τέλειο αποτέλεσμα κάθε φορά. Αποκτήστε τον Barber's 8618 σήμερα και αναδείξτε το στυλ σας με άνεση και ευκολία.
Τιμή 2,02 €

Barber's ψαλίδι νυχιών

Το Barber's ψαλίδι νυχιών είναι το απόλυτο εργαλείο για την τέλεια περιποίηση των νυχιών σας. Με την ακρίβεια ενός επαγγελματία κομμωτή, το ψαλίδι μας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το απόλυτο look που πάντα ονειρευόσασταν. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας!
Τιμή 5,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Okf smoothie mixed fruits yellow 350ml

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Yellow Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από ανάνα, λευκά σταφύλια και μάνγκο. Το κίτρινο smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Τιμή 1,44 €

Bic αναπτήρας mega multi 1τεμ

Ο Bic αναπτήρας mega multi 1τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν αξιόπιστο και ανθεκτικό αναπτήρα. Με την αξιοπιστία της εταιρίας Bic, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα ένα αναπτήρα που λειτουργεί άψογα σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τον Bic αναπτήρα mega multi 1τεμ τώρα και δεν θα απογοητευτείτε!
Τιμή 4,06 €

Svim χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική 3τεμ

Η συγκεκριμένη χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική της εταιρίας Svim είναι η τέλεια λύση για κάθε ζαχαροπλαστική ή οποιονδήποτε λάτρη της μαγειρικής! Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Svim, αυτή η χούφτα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο λαχταριστές γλυκές δημιουργίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την πρακτική και ανθεκτική χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική, που θα σας βοηθήσει να κάνετε τη ζαχαροπλαστική

Τιμή 2,24 €