• Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 17x35cm 10kg
  • Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 17x35cm 10kg

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 17x35cm 10kg

Αν ψάχνετε για την τέλεια λύση για τη συσκευασία των προϊόντων σας, τότε οι χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 17x35cm 10kg είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με υψηλή αντοχή και ποιότητα κατασκευής, αυτές οι σακούλες θα προστατεύσουν τα προϊόντα σας και θα προσδώσουν ένα επαγγελματικό αισθητικό στη συσκευασία σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και αποκτήστε τις τώρα!
23302
2330223302
29,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 12x22cm 10kg

Οι καφέ ατύπωτες χαρτοσακούλες κραφτ διαστάσεων 12x22cm 10kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να συσκευάσετε τα προϊόντα σας με στυλ και προστασία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαρτί κραφτ, αυτές οι σακούλες είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με τον μεγάλο όγκο που μπορούν να χωρέσουν, είναι ιδανικές για καταστήματα, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις που χρειάζονται μια εύχρηστη λύση συσκευασίας. Αποκτήστε τις χαρτοσακούλες κραφτ τώρα
Τιμή 29,51 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ breakfast 12x22cm 10kg

Αποκτήστε τις καλύτερες χαρτοσακούλες κραφτ καφέ για το πρωινό σας! Ιδανικές για να απολαύσετε τον καφέ σας στο δρόμο, αυτές οι χαρτοσακούλες είναι πρακτικές και στυλάτες. Μεγέθος 12x22cm και χωρητικότητα 10kg, είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις αγορές σας. Αποκτήστε τις τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πρωινό!
Τιμή 32,07 €

Χαρτοσακούλες κραφτ λευκές με αλουμίνιο ατύπωτες 12x22cm 10kg

Η λύση για την αποθήκευση και μεταφορά των αγαθών σας είναι εδώ! Οι λευκές χαρτοσακούλες κραφτ με αλουμίνιο είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια και στυλ. Με διαστάσεις 12x22cm και χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι πρακτικές και ανθεκτικές. Αποκτήστε τις τώρα και δώστε στα προϊόντα σας την προστασία που χρειάζονται!
Τιμή 77,42 €

Χαρτοσακούλες κραφτ λευκές breakfast 12x28cm 10kg

Οι λευκές χαρτοσακούλες κραφτ breakfast διαστάσεων 12x28cm είναι ο τέλειος σύντροφος για το πρωινό σας. Με χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για να μεταφέρετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια και άνεση. Απολαύστε την πρωινή σας ρουτίνα με στυλ και πρακτικότητα με αυτές τις κομψές και ανθεκτικές χαρτοσακούλες κραφτ.
Τιμή 32,06 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 12x35cm 10kg

Μοναδικές και πρακτικές, οι χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 12x35cm 10kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να μεταφέρετε τα αγορίστικα σας αγορές με άνεση και στυλ. Κατασκευασμένες από ανθεκτικό χαρτί, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε χρήση, ενώ η φυσική απόχρωση τους τις κάνει να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε τις τώρα και κάντε τις δικές σας!
Τιμή 29,51 €

Κορυφαία προϊόντα

ReaLemon χυμός λεμονιού 250ml

Το REALEMON προσφέρει δροσερή γεύση λεμονιού εξαιρετικής ποιότητας. Χρησιμοποιήστε το REALEMON όπως τα φρεσκοστυμμένα λεμόνια στις σαλάτες,στις σάλτσες και τις μαρινάδες,στις σούπες,σε κρύα και ζεστά ροφήματα, στα ψητά, στο ψάρι και τα θαλασσινά, στο κρέας και το κοτόπουλο.

Τιμή 1,50 €

Magic clean αρωματικό ρούχων σε φυλαράκι καμφορά 6τεμ

Σετ Αρωματικών Ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 1,45 €

Ομοσπονδία ανανάς φέτες σε σιρόπι 565gr

Φρέσκες φέτες ζουμερού ανανά, συσκευασμένες μέσα σε σιρόπι. Σερβίρετε τις κομπόστες φρούτων με παγωτό ή κρέμες για ένα απολαυστικό επιδόρπιο ή με γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό.

Τιμή 2,59 €

Mama Mia ηλιέλαιο 1lt

Ηλιέλαιο της εταιρείας MamaMia, το οποίο είναι ένα ευρέως χρησιμοποιούμενο υλικό στις συνταγές τόσο της μαγειρικής, όσο και της ζαχαροπλαστικής.

Τιμή 2,03 €

Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr

Τα Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ! Απολαύστε την γεύση τους και αποκτήστε ενέργεια για όλη την ημέρα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα της εταιρίας Korona!
Τιμή 0,78 €