• Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr Korona - 1
  • Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr Korona - 2
  • Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr Korona - 3
  • Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr Korona - 4
  • Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr Korona - 5
  • Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr Korona - 6
  • Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr Korona - 1
  • Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr Korona - 2
  • Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr Korona - 3
  • Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr Korona - 4
  • Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr Korona - 5
  • Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr Korona - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςKorona

Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr

Τα Korona μπισκότα digestive ολικής άλεσης 120gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ! Απολαύστε την γεύση τους και αποκτήστε ενέργεια για όλη την ημέρα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την ποιότητα της εταιρίας Korona!
29564
5200135983765
0,78 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Oreo μπισκότα σε τρίμμα 400gr

Οι Oreo μπισκότα σε τρίμμα 400gr είναι ένα δημοφιλές επιδόρπιο που αγαπιέται από πολλούς. Τα μπισκότα Oreo έχουν μια μοναδική γεύση με τον χαρακτηριστικό συνδυασμό της κρεμώδους γέμισης και του σοκολατένιου μπισκότου. Το τρίμμα των μπισκότων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διακοσμήσει παγωτά, γλυκά κέικ ή ακόμα και για να προστεθεί σε σπιτικά γλυκά για να προσδώσει μια επιπλέον γεύση και υφή. Είναι ένα γρήγορο και εύκολο τρόπο για να προσθ?

Τιμή 3,61 €

Korona μπισκότα με πορτοκάλι & επικάλυψη μαύρης ζάχαρης 105gr

Τα Korona μπισκότα με επικάλυψη μαύρης ζάχαρης 105gr, πορτοκάλι είναι μια απολαυστική επιλογή που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα γύρω σας. Η γλυκιά γεύση του πορτοκαλιού συνδυάζεται με την πλούσια επικάλυψη μαύρης ζάχαρης, δημιουργώντας έναν μοναδικό συνδυασμό γεύσεων που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε αμέσως. Απολαύστε τα Korona μπισκότα και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις.
Τιμή 0,82 €

Borggreve μπισκότα kaffee kranze 250gr

Τα Borggreve μπισκότα kaffee kranze 250gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Με την πλούσια γεύση του καφέ και την τραγανή υφή τους, αυτά τα μπισκότα θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε ένα παριζιάνικο καφενείο. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τα Borggreve μπισκότα kaffee kranze 250gr σήμερα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Ladas ελιές καλαμών ροδέλα 1kg

Ελληνικές ελιές καλαμών, χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε ροδέλες, ιδανικές για σαλάτα ή την παρασκευή φαγητών όπως η πίτσα. Είναι συσκευασμένες σε βάζο για ευκολότερη αποθήκευση και καλύτερη συντήρηση.

Συσκευασία του 1 κιλού.

Τιμή 5,93 €

Βίκος cola 330ml

Αεριούχο αναψυκτικό COLA με φυσικό μεταλλικό νερό από την πηγή Ζαγοροχώρια.

Τιμή 0,43 €

Κύκλωψ καλάθι τρυπητό ορθογώνιο Νο556 38x15x28cm

Το καλάθι τρυπητό ορθογώνιο της Κύκλωψ με αναφορά στον κωδικό "Νο556" έχει τις εξής διαστάσεις: 38x15x28cm. Αυτό το καλάθι είναι κατάλληλο για διάφορες χρήσεις, όπως την αποθήκευση αντικειμένων, τον οργανισμό ρούχων, τη χρήση ως διακοσμητικό στοιχείο στο σπίτι ή τον κήπο, και άλλες πρακτικές χρήσεις.

Τιμή 2,08 €

Colorato σακούλες vacuum ζαγρέ 20x30cm 100τεμ

Οι Coloranto σακούλες vacuum ζαγρέ 20x30cm 100τεμ είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα και αντοχή τους τις καθιστούν ιδανικές για κάθε χρήση στο σπίτι ή στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του στην καθημερινότητά σας.

Τιμή 21,58 €