• Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 12x22cm 10kg
  • Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 12x22cm 10kg

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 12x22cm 10kg

Οι καφέ ατύπωτες χαρτοσακούλες κραφτ διαστάσεων 12x22cm 10kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να συσκευάσετε τα προϊόντα σας με στυλ και προστασία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαρτί κραφτ, αυτές οι σακούλες είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με τον μεγάλο όγκο που μπορούν να χωρέσουν, είναι ιδανικές για καταστήματα, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις που χρειάζονται μια εύχρηστη λύση συσκευασίας. Αποκτήστε τις χαρτοσακούλες κραφτ τώρα
23367
2336723367
29,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτοσακούλες κραφτ λευκές με αλουμίνιο ατύπωτες 12x22cm 10kg

Η λύση για την αποθήκευση και μεταφορά των αγαθών σας είναι εδώ! Οι λευκές χαρτοσακούλες κραφτ με αλουμίνιο είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια και στυλ. Με διαστάσεις 12x22cm και χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι πρακτικές και ανθεκτικές. Αποκτήστε τις τώρα και δώστε στα προϊόντα σας την προστασία που χρειάζονται!
Τιμή 77,42 €

Χαρτοσακούλες βεζέταλ γωνία ατύπωτο καφέ 13,5x19cm 10kg

Αυτή η χαρτ/λες βεζεταλ γωνία ατύπωτο καφέ 13,5x19cm 10kg είναι ιδανική για κάθε χρήση. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το προϊόν θα σας εξυπηρετήσει άψογα σε κάθε περίσταση. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε τώρα και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 44,63 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 10x35cm 10kg

Η χαρτοσακούλα κραφτ καφέ αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για κάθε αγορά σας. Με τις διαστάσεις 10x35cm και την ικανότητα να αντέχει έως και 10kg βάρος, αυτή η σακούλα είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε τις αγορές σας με ασφάλεια και άνεση. Απλή, αλλά πρακτική, αυτή η χαρτοσακούλα θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος για κάθε αγορά!
Τιμή 29,51 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ με αλουμίνιο ατύπωτες 10x28cm 10kg

Αγοράστε τώρα τις υπέροχες χαρτοσακούλες κραφτ καφέ με αλουμίνιο ατύπωτες 10x28cm 10kg και απολαύστε την ανθεκτικότητα και την ποιότητα της εταιρίας! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Αγοράστε τώρα!
Τιμή 65,58 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ breakfast 12x22cm 10kg

Αποκτήστε τις καλύτερες χαρτοσακούλες κραφτ καφέ για το πρωινό σας! Ιδανικές για να απολαύσετε τον καφέ σας στο δρόμο, αυτές οι χαρτοσακούλες είναι πρακτικές και στυλάτες. Μεγέθος 12x22cm και χωρητικότητα 10kg, είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις αγορές σας. Αποκτήστε τις τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πρωινό!
Τιμή 32,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Parisienne ασετόν 125ml

Το Parisienne ασετόν σε συσκευασία 125ml είναι ένα προϊόν για την αφαίρεση του βερνικιού νυχιών. Το ασετόν είναι ένα διαλυτικό που συνήθως χρησιμοποιείται για την εύκολη αφαίρεση του βερνικιού νυχιών.

Τιμή 0,61 €

Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 54τεμ

Οι Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 54τεμ είναι η ιδανική επιλογή για άψογα καθαρά ρούχα. Με την προηγμένη τεχνολογία τους, εξασφαλίζουν αποτελέσματα που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας. Αφαιρούν ακόμα και τους πιο δύσκολους λεκέδες, ενώ προσφέρουν μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί. Αποκτήστε τις Ariel υγρές κάψουλες all in 1 pods alpine 54τεμ τώρα και απολαύστε καθαρά ρούχα που θα σας εντυπωσιάσουν!
Τιμή 18,36 €

ΧΑΡΤΙΝΑ ΠΙΑΤΑ 10τεμ 19,5cm

Τα χαρτίνα πιάτα 10τεμ 19,5cm είναι η ιδανική λύση για κάθε εκδήλωση και πάρτι! Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτά τα πιάτα θα κάνουν τη διακόσμησή σας να ξεχωρίζει. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα αποκτήσετε και να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!
Τιμή 0,55 €

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic

Το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, το σφουγγαράκι Vileda classic θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας!
Τιμή 0,48 €

Questo spray αντιβακτηριδιακό 500ml

Υγρό απολυμαντικό και καθαριστικό για όλες τις επιφάνειες του σπιτιού και του χώρου εργασίας.

Χαρακτηριστικά:

  • Εξουδετερώνει βακτήρια και μύκητες
  • Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό
  • Δεν περιέχει χλώριο και άρωμα
Τιμή 2,44 €