• Χαρτοσακούλες κραφτ λευκές breakfast 12x28cm 10kg
  • Χαρτοσακούλες κραφτ λευκές breakfast 12x28cm 10kg

Χαρτοσακούλες κραφτ λευκές breakfast 12x28cm 10kg

Οι λευκές χαρτοσακούλες κραφτ breakfast διαστάσεων 12x28cm είναι ο τέλειος σύντροφος για το πρωινό σας. Με χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για να μεταφέρετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια και άνεση. Απολαύστε την πρωινή σας ρουτίνα με στυλ και πρακτικότητα με αυτές τις κομψές και ανθεκτικές χαρτοσακούλες κραφτ.
25015
2501525015
32,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 12x35cm 10kg

Μοναδικές και πρακτικές, οι χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 12x35cm 10kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να μεταφέρετε τα αγορίστικα σας αγορές με άνεση και στυλ. Κατασκευασμένες από ανθεκτικό χαρτί, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για κάθε χρήση, ενώ η φυσική απόχρωση τους τις κάνει να ξεχωρίζουν. Αποκτήστε τις τώρα και κάντε τις δικές σας!
Τιμή 29,51 €

Χαρτοσακούλες κραφτ λευκές με αλουμίνιο ατύπωτες 12x22cm 10kg

Η λύση για την αποθήκευση και μεταφορά των αγαθών σας είναι εδώ! Οι λευκές χαρτοσακούλες κραφτ με αλουμίνιο είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια και στυλ. Με διαστάσεις 12x22cm και χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι πρακτικές και ανθεκτικές. Αποκτήστε τις τώρα και δώστε στα προϊόντα σας την προστασία που χρειάζονται!
Τιμή 77,42 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 12x22cm 10kg

Οι καφέ ατύπωτες χαρτοσακούλες κραφτ διαστάσεων 12x22cm 10kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να συσκευάσετε τα προϊόντα σας με στυλ και προστασία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαρτί κραφτ, αυτές οι σακούλες είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με τον μεγάλο όγκο που μπορούν να χωρέσουν, είναι ιδανικές για καταστήματα, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις που χρειάζονται μια εύχρηστη λύση συσκευασίας. Αποκτήστε τις χαρτοσακούλες κραφτ τώρα
Τιμή 29,51 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 17x35cm 10kg

Αν ψάχνετε για την τέλεια λύση για τη συσκευασία των προϊόντων σας, τότε οι χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 17x35cm 10kg είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Με υψηλή αντοχή και ποιότητα κατασκευής, αυτές οι σακούλες θα προστατεύσουν τα προϊόντα σας και θα προσδώσουν ένα επαγγελματικό αισθητικό στη συσκευασία σας. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία και αποκτήστε τις τώρα!
Τιμή 29,51 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ breakfast 12x22cm 10kg

Αποκτήστε τις καλύτερες χαρτοσακούλες κραφτ καφέ για το πρωινό σας! Ιδανικές για να απολαύσετε τον καφέ σας στο δρόμο, αυτές οι χαρτοσακούλες είναι πρακτικές και στυλάτες. Μεγέθος 12x22cm και χωρητικότητα 10kg, είναι ο ιδανικός σύντροφος για τις αγορές σας. Αποκτήστε τις τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο πρωινό!
Τιμή 32,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Spot rem υγρό καθαριστικό αλάτων 1lt

Καθαριστικό υγρό της εταιρείας Spot Rem, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,79 €

Misko σπαγγέτι No10 1kg

Το Misko σπαγγέτι No10 1kg είναι ο τέλειος σύντροφος για τις αγαπημένες σας συνταγές μακαρονιών. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί η εταιρία Misko, το σπαγγέτι αυτό θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το με την οικογένειά σας σε κάθε γεύμα!
Τιμή 2,70 €

Heinz σως mayoketchup top down 425gr

Η νέα μας πρωτοποριακή σάλτσα, HEINZ MAYOKETCHUP 415ml, συνδυάζει τη γεύση της κέτσαπ με την απαλή υφή της μαγιονέζας για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την σε σάντουιτς, burgers, hot dogs και οποιαδήποτε άλλη συνταγή θέλετε να αναβαθμίσετε με τον πιο νόστιμο τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 4,34 €

SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ/ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 8μετρο

Ανακαλύψτε το νέο SANITAS 2 ΣΕ 1 ΑΛΟΥΜΙΝΟΧΑΡΤΟ/ΑΝΤΙΚΟΛΛΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ 8μέτρων! Με την απόλυτη συνδυασμό αλουμινένιου φύλλου και αντικολλητικής επίστρωσης, αυτό το προϊόν θα κάνει τη ζωή σας στην κουζίνα πολύ πιο εύκολη. Το ανθεκτικό αλουμινόχαρτο προσφέρει αποτελεσματική προστασία και το αντικολλητικό χαρτί εξασφαλίζει εύκολη απομάκρυνση των τροφίμων. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για την κουζίνα σας!
Τιμή 3,06 €

Oscar dark κουβερτούρα υγείας με στέβια 125gr

Η κουβερτούρα υγείας Oscar Dark με στέβια είναι μια υγιεινή επιλογή για όσους απολαμβάνουν το σοκολάτενιο γεύση αλλά θέλουν να αποφύγουν την πρόσληψη ζάχαρης. Κάθε συσκευασία περιέχει 125gr κουβερτούρας και είναι κατάλληλη για διαφορετικές γαστρονομικές χρήσεις, όπως για γέμιση τούρτας, επικάλυψη γλυκών και δημιουργία σοκολατένιων επιδόρπιων. Η στέβια που περιέχει αντικαθιστά τη ζάχαρη και προσφέρει μια γλυκιά γεύση χωρίς τις επιβλαβεί

Τιμή 1,84 €