• Χαρτοσακούλες κραφτ λευκές με αλουμίνιο ατύπωτες 12x22cm 10kg
  • Χαρτοσακούλες κραφτ λευκές με αλουμίνιο ατύπωτες 12x22cm 10kg

Χαρτοσακούλες κραφτ λευκές με αλουμίνιο ατύπωτες 12x22cm 10kg

Η λύση για την αποθήκευση και μεταφορά των αγαθών σας είναι εδώ! Οι λευκές χαρτοσακούλες κραφτ με αλουμίνιο είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια και στυλ. Με διαστάσεις 12x22cm και χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι πρακτικές και ανθεκτικές. Αποκτήστε τις τώρα και δώστε στα προϊόντα σας την προστασία που χρειάζονται!
23131
4562312132
77,42 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτοσακούλες βεζέταλ γωνία ατύπωτο καφέ 13,5x19cm 10kg

Αυτή η χαρτ/λες βεζεταλ γωνία ατύπωτο καφέ 13,5x19cm 10kg είναι ιδανική για κάθε χρήση. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αυτό το προϊόν θα σας εξυπηρετήσει άψογα σε κάθε περίσταση. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε τώρα και να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 44,63 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ με αλουμίνιο ατύπωτες 10x28cm 10kg

Αγοράστε τώρα τις υπέροχες χαρτοσακούλες κραφτ καφέ με αλουμίνιο ατύπωτες 10x28cm 10kg και απολαύστε την ανθεκτικότητα και την ποιότητα της εταιρίας! Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία για ένα προϊόν που συνδυάζει λειτουργικότητα και στυλ. Αγοράστε τώρα!
Τιμή 65,58 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 12x22cm 10kg

Οι καφέ ατύπωτες χαρτοσακούλες κραφτ διαστάσεων 12x22cm 10kg είναι ο ιδανικός τρόπος για να συσκευάσετε τα προϊόντα σας με στυλ και προστασία. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας χαρτί κραφτ, αυτές οι σακούλες είναι ανθεκτικές και αξιόπιστες. Με τον μεγάλο όγκο που μπορούν να χωρέσουν, είναι ιδανικές για καταστήματα, εστιατόρια και άλλες επιχειρήσεις που χρειάζονται μια εύχρηστη λύση συσκευασίας. Αποκτήστε τις χαρτοσακούλες κραφτ τώρα
Τιμή 29,51 €

Χαρτοσακούλες κραφτ λευκές breakfast 12x28cm 10kg

Οι λευκές χαρτοσακούλες κραφτ breakfast διαστάσεων 12x28cm είναι ο τέλειος σύντροφος για το πρωινό σας. Με χωρητικότητα 10kg, αυτές οι σακούλες είναι ιδανικές για να μεταφέρετε τα προϊόντα σας με ασφάλεια και άνεση. Απολαύστε την πρωινή σας ρουτίνα με στυλ και πρακτικότητα με αυτές τις κομψές και ανθεκτικές χαρτοσακούλες κραφτ.
Τιμή 32,06 €

Χαρτοσακούλες κραφτ καφέ ατύπωτες 10x35cm 10kg

Η χαρτοσακούλα κραφτ καφέ αποτελεί τον ιδανικό σύντροφο για κάθε αγορά σας. Με τις διαστάσεις 10x35cm και την ικανότητα να αντέχει έως και 10kg βάρος, αυτή η σακούλα είναι ο καλύτερος τρόπος να μεταφέρετε τις αγορές σας με ασφάλεια και άνεση. Απλή, αλλά πρακτική, αυτή η χαρτοσακούλα θα γίνει ο αγαπημένος σας σύντροφος για κάθε αγορά!
Τιμή 29,51 €

Κορυφαία προϊόντα

Anil χαρτί κουζίνας 1,9kg

Αναφέρεται σε μια συσκευασία χαρτιού κουζίνας που ζυγίζει 1,9 κιλά. Το χαρτί κουζίνας χρησιμοποιείται για την απορρόφηση υγρασίας και λιπαρών από τα τρόφιμα κατά τη διάρκεια της μαγειρικής και για καθαρισμό επιφανειών στην κουζίνα.

Τιμή 5,96 €

REXONA SPRAY 150ml - (SHOWER FRESH)

Το REXONA SPRAY 150ml - (SHOWER FRESH) είναι το ιδανικό αποσμητικό για να νιώθετε φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση όλη μέρα. Η αναζωογονητική του μυρωδιά θα σας κρατήσει αναζωογονημένους και απαλλαγμένους από τον ιδρώτα, ενώ η φόρμουλα του δεν περιέχει αλουμίνιο για να προσφέρει μια φυσική προστασία. Αποκτήστε το REXONA SPRAY τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί.
Τιμή 2,80 €

Φρέσκα αυγά large 10τεμ

Αγοράστε τώρα τα Φρέσκα αυγά l 10τεμ και απολαύστε την απόλυτη γεύση και ποιότητα που προσφέρουν. Με τα φρέσκα αυγά της εταιρίας μας, η γεύση σας είναι εγγυημένη και θα κάνετε τις αγαπημένες σας συνταγές ακόμα πιο νόστιμες. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε πραγματικά φρέσκα αυγά!

Τιμή 3,50 €

Tulip καραμέλες με ούζο 400gr

Οι καραμέλες Tulip με ούζο είναι γλυκά που περιέχουν το γνωστό αλκοολούχο ποτό ούζο στη γεύση τους. Το ούζο είναι ένα ανισόμερο ποτό με έντονη γεύση ανηθίληκης και ανταγωνιστικών αρωμάτων, και χρησιμοποιείται ευρέως στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

Τιμή 2,80 €