• -0,47 €
  • Foxy quatre feuilles χαρτί υγείας 4φυλλο 10τεμ
  • Foxy quatre feuilles χαρτί υγείας 4φυλλο 10τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFoxy

Foxy quatre feuilles χαρτί υγείας 4φυλλο 10τεμ

Χαρτί υγείας της εταιρείας Foxy καθαρής κυτταρίνης, 4 φύλλων, 10 ρολά των 140gr, υδατοδιαλυτό και βιοδιασπώμενο.

2987
5900935001514
5,11 €
5,58 €
Έκπτωση -0,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fun baby χαρτί υγείας 3φυλλο 10x80gr

Το Fun Baby χαρτί ρολλό υγείας 3φύλλο 10x80gr είναι η ιδανική επιλογή για την προσωπική σας υγιεινή. Με την υψηλή ποιότητα και απαλότητα που προσφέρει, θα αισθάνεστε άνετα και φρέσκοι κάθε μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε τη ζωή σας με το Fun Baby χαρτί ρολλό υγείας!
Τιμή 2,37 €

Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr

Το Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας υγιεινή. Με την υψηλή ποιότητα και απαλότητα του, θα νιώθετε άνετα και φροντισμένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που σας προσφέρει άνεση και ποιότητα σε κάθε χρήση. Αποκτήστε το Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
Τιμή 8,45 €

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο 10τεμ

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο είναι ένα χαρτί υγείας υψηλής ποιότητας, με αρωματική νότα που αφήνει το μπάνιο ή την τουαλέτα σας αρωματισμένο. Έχει 4 φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απαλότητα. Κάθε ρολλό έχει βάρος 160gr και συνολικά υπάρχουν 10 ρολλά στη συσκευασία. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για να διατηρείτε την προσωπική σας υγιεινή πάντα σε επίπεδα άριστης ποιότητας.

Τιμή 3,80 €

Softcare χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Softcare, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,98 €

Κορυφαία προϊόντα

Smile χαρτί υγείας 4φυλλο 10τεμ

Ρολό υγείας απο 100% λευκασμένο χημικό πολτό με στρώση 4 φύλλων, απαλά αρωματικό για εξαιρετική απαλότητα με απορροφητική σύνθεση και βελούδινη υφή.

Τιμή 4,91 €

Klinex υγρό απολυμαντικό καθαριστικό γενικής χρήσης botanictech spray 700ml

Το Klinex Απολυμαντικό Spray Γενικής Χρήσης με τεχνολογία Botanitech είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό spray, με συστατικό καθαρισμού φυσικής προέλευσης. Η σύνθεσή του περιέχει έλαια από τεϊόδεντρο και ευκάλυπτο. Απολυμαίνει από βακτήρια & ιούς*, και προσφέρει έως 24 ώρες προστασία από βακτήρια μετά τη χρήση.

Η σύνθεσή του δεν περιέχει ενεργό χλώριο. Είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση σε όλο το σπίτι, συμπεριλαμβανομένων επιφανειών προετοιμασίας τροφίμων, όπως πάγκους κοπής κλπ., καθώς και επιφανειών που έρχονται σε επαφή με παιδιά, όπως καρεκλάκι φαγητού, αλλαξιέρες, κούνια.

*κατά εγκαψιδιωμένων ιών, Murine Norovirus, Αdenovirus, RSV, Feline Coronavirus, Η1Ν1 και SARS-CoV-2, βάσει τεστ ΕΝ14476.

Τιμή 1,50 €

ROSHEN KONAFETTO ΠΟΥΡΑΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ 1kg - (BIANCO)

Ανακαλύψτε τη γεύση του καλύτερου σοκολατένιου πουράκια ROSHEN KONAFETTO, γεμισμένα με πλούσια σοκολάτα και επικάλυψη σοκολάτας. Με τον απαλό και γλυκό συνδυασμό γεύσεων, αυτά τα πουράκια θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να λιώνετε στην απόλαυση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να περάσει, αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα γλυκό ταξίδι γεύσεων!
Τιμή 8,70 €

Ζαναέ μουσακάς 280gr

Η Ζαναέ μουσακάς 280gr της εταιρίας Ζαναέ είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Με φρέσκα υλικά και μοναδική γεύση, ο μουσακάς αυτός θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της Ελλάδας. Απολαύστε τον σε κάθε γεύμα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 4,10 €

Melissa σπαγγέτι χωρίς γλουτένη 400gr

Η Melissa φέρνει κοντά σας τα απολαυστικά ζυμαρικά Melissa Gluten Free για μικρούς και μεγάλους, που δεν περιέχουν γλουτένη, φτιαγμένα από καλαμπόκι και ρύζι με μοναδικό χρώμα και πλούσια γεύση.

Άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη ή δυσανεξία στη γλουτένη μπορούν ελέυθερα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους σπαγγέτι με μία ελαφριά σάλτσα.

Χρόνος βρασμού: 12-13 λεπτά Φτιαγμένα από καλαμπόκι και ρύζι. Χωρίς γλουτένη.

Τιμή 2,74 €