• Smile χαρτί υγείας 4φυλλο 10τεμ Smile - 1
  • Smile χαρτί υγείας 4φυλλο 10τεμ Smile - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSmile

Smile χαρτί υγείας 4φυλλο 10τεμ

Ρολό υγείας απο 100% λευκασμένο χημικό πολτό με στρώση 4 φύλλων, απαλά αρωματικό για εξαιρετική απαλότητα με απορροφητική σύνθεση και βελούδινη υφή.

2996
8005892349970
5,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Το χαρτί υγείας 4φυλλο 10 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 10 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τέσσερα φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τέσσερεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 10 ρολλά.

Το χαρτί υγείας με τέσσερις φύλλα προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη απορροφητικότητα και ανθεκτικότητα σε σχέση με το διπλό φύλλο. Αυτό το καθιστά κατάλληλο για καθημερινή χρήση και προσφέρει μεγαλύτερη άνεση και προστασία κατά τη χρήση.

Πριν την αγορά, είναι σημαντικό να ελέγξετε την ποιότητα του χαρτιού υγείας, την απαλότητα, την απορροφητικότητα και τις διαστάσεις των ρολλών που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Επίσης, να λάβετε υπόψη τις ανάγκες σας και τις προτιμήσεις σας για να επιλέξετε το κατάλληλο χαρτί υγείας που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maxi χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 8x80gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,26 €

3alfa χαρτί υγείας αρωματικό 3φυλλο 10x108gr

Χαρτί υγείας, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 108gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 10

Τιμή 3,70 €

Endless χαρτί υγείας value 3φυλλο 10x85gr

Το Endless value χαρτί υγείας 3φυλλο 10x85gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και απόδοση σε κάθε χρήση. Με μοναδική απορροφητικότητα και απαλότητα, το χαρτί υγείας Endless θα καλύψει κάθε ανάγκη σας, ενώ η προσιτή τιμή του θα σας ενθουσιάσει. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια ανεπανάληπτη εμπειρία χρήσης!
Τιμή 3,12 €

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 40x125gr

Μαλακό και απορροφητικό

Υδατοδιαλυτό, από 100% φυσική χαρτόμαζα

Φύλλα ανά ρολό: 319 διπλά φύλλα

Μικτό Βάρος: 125gr /ρολό

Μήκος: 35m /ρολό

Ύψος: 9,8cm

Τιμή 15,23 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food κριθαράκι μέτριο 500gr

Το Arion food κριθαράκι μέτριο 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Με τη μοναδική του γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του, το κριθαράκι Arion food θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη δοκιμή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 0,79 €

Lupo υγρο πλυντηρ,ρουχων 3lt ροζ

Ανανεωτικό, αρωματικό, αποτελεσματικό. Το Lupo υγρό πλυντηρίου ρούχων 3lt σε ροζ χρώμα θα κάνει τα ρούχα σας να αισθάνονται φρέσκα και καθαρά σαν καινούργια. Η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει τα ρούχα της να διατηρούν τη φρεσκάδα τους για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το Lupo τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που πλένετε τα ρούχα σας.
Τιμή 3,14 €

Safety's αλουμινόχαρτο 10m x 29cm

Το Safety's αλουμινόχαρτο 10m x 29cm είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε μαγείρεμα στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και νόστιμα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά με αυτό το εκπληκτικό προϊόν!
Τιμή 1,05 €

Fruities καραμέλες ζελέ μίνι 350gr

Οι Fruities καραμέλες ζελέ μίνι σερβίρονται σε μια συσκευασία των 350γρ και περιέχουν μικρές και γευστικές καραμέλες ζελέ σε διάφορα φρουτένια αρώματα. Ιδανικές για να τις απολαμβάνετε ως γλυκό ενδιάμεσο ή ως γλυκό κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μια γευστική επιλογή για μικρούς και μεγάλους λάτρεις των ζελέ καραμελών.
Τιμή 2,06 €

Proderm μαλακτικό ρούχων 2lt

Το μαλακτικό ρούχων Proderm είναι ειδικά μελετημένο για όλα τα βρεφικά ρούχα που χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα. Έχει απαλή σύνθεση και είναι δερματολογικά ελεγμένο.Με το μαλακτικό ρούχων Proderm τα ρουχαλάκια του μωρού αποκτούν την απαλότητα που χρειάζεται το ευαίσθητο δέρμα του, ενώ παράλληλα το ελαφρύ «μωρουδιακό» άρωμά του τους χαρίζει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 4,92 €