• Softcare χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr
  • Softcare χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSoftcare

Softcare χαρτί υγείας 3φυλλο 10x90gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Softcare, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

8525
5204518400528
2,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Χαρτί υγείας της εταιρίας Softcare, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Βάρος Τεμαχίου: 90gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 10

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο 10x120gr

Το Maxi χαρτί υγείας 4φυλλο με βάρος 120gr ανά τεμάχιο και διαστάσεις 10x10 εκατοστά είναι ιδανικό για χρήση στο μπάνιο. Το 4φυλλο χαρτί υγείας προσφέρει μεγαλύτερη απορροφητικότητα και αντοχή σε σχέση με τα κανονικά 2φυλλα χαρτιά υγείας. Είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και προσφέρει απαλότητα και άνεση στο δέρμα. Επίσης, το μέγεθος του είναι βολικό για χρήση σε όλες τις συνθήκες.
Τιμή 3,75 €

Zebra χαρτί υγείας λευκό 4φυλλο 10τεμ

Το Zebra χαρτί υγείας λευκό 4φυλλο προσφέρει απαλή αίσθηση και αποτελεσματική απορρόφηση. Η συσκευασία περιέχει 10 τεμάχια, κάθε ένα από τα οποία είναι ποιοτικά και αξιόπιστα. Ιδανικό για την καθημερινή χρήση στο μπάνιο ή στην τουαλέτα.

Τιμή 3,70 €

Velour χαρτί υγείας 3φυλλο 10x125gr

Το χαρτί υγείας της εταιρείας Maxi, το οποίο αποτελείται από 3 φύλλα και διατίθεται σε συσκευασία flat bag 10 ρολών, της σειράς Velour, είναι απαλό και απορροφητικό.

Τιμή 3,84 €

Anil χαρτί υγείας επαγγελματικό 12x400gr

Το Anil χαρτί υγείας επαγγελματικό 12x400gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματικό χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, το Anil χαρτί υγείας εξασφαλίζει την απόλυτη υγιεινή και άνεση. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόκτηση αυτού του εξαιρετικού προϊόντος που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το Anil χαρτί υγείας τώρα και απολαύστε την αίσθηση της ποιότητας κάθε μέρα.

Τιμή 15,76 €
Red rose χαρτί υγείας με άρωμα 2φυλλο 12x145gr
Περιορισμένη προσφορά!

Red rose χαρτί υγείας με άρωμα 2φυλλο 12x145gr

Χαρτί υγείας, ρολό ανθεκτικό και απαλό, 2 φύλλων εξαιρετικά μαλακό και φιλικό προς το δέρμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Κανονική τιμή 5,51 € Τιμή 5,14 €
  • -0,37 €
  • -0,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν κλασικό 360ml

Το Head & Shoulders σαμπουάν 360ml classic clean είναι η ιδανική επιλογή για κάθε τύπο μαλλιών. Με τη μοναδική του σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά την πιτυρίδα και αφήνει τα μαλλιά σας απαλά και λαμπερά. Αποκτήστε τώρα το Head & Shoulders σαμπουάν για ένα καθαρό, υγιές και εντυπωσιακό αποτέλεσμα με κάθε πλύσιμο.
Τιμή 3,53 €

Μπαρμπα Γιάννης τουρσί πίκλες 350gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,04 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh θαλασσινή αύρα 56μεζ 1,25lt

Ανανεωτική θάλασσα στα ρούχα σας με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό active fresh. Απολαύστε τη φρεσκάδα της θάλασσας σε κάθε πλύσιμο, γεμίζοντας το χώρο με μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Με την προηγμένη του τεχνολογία, τα ρούχα σας θα είναι μαλακά και μυρωδάτα για πολύ καιρό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία πλυσίματος με το Soupline active fresh θαλασσινή αύρα!
Τιμή 3,77 €