• Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο 10τεμ
  • Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο 10τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAnil

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο 10τεμ

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 4φυλλο είναι ένα χαρτί υγείας υψηλής ποιότητας, με αρωματική νότα που αφήνει το μπάνιο ή την τουαλέτα σας αρωματισμένο. Έχει 4 φύλλα για μεγαλύτερη απορροφητικότητα και απαλότητα. Κάθε ρολλό έχει βάρος 160gr και συνολικά υπάρχουν 10 ρολλά στη συσκευασία. Ιδανικό για καθημερινή χρήση και για να διατηρείτε την προσωπική σας υγιεινή πάντα σε επίπεδα άριστης ποιότητας.

11407
5200100280202
3,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 4τεμ

Το Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 4τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τις καθημερινές σας ανάγκες υγιεινής. Με υψηλή ποιότητα και απαλή υφή, θα αισθανθείτε άνετα και φρέσκοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας ακόμη καλύτερη.
Τιμή 1,14 €

Χαρτί υγείας super 40x130gr

Αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 40 ρολλά χαρτιού υγείας, με κάθε ρολό να ζυγίζει 130 γραμμάρια. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολό περιέχει περίπου 130 γραμμάρια χαρτιού.

Τιμή 16,16 €

Endless χαρτί υγείας hotel line 2φυλλο 40x125gr

Το Endless hotel line χαρτί υγείας 2φυλλο 40x125gr είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε ξενοδοχείο ή επιχείρηση. Με υψηλής ποιότητας χαρτί και διπλό φύλλο, εξασφαλίζει μακράς διάρκειας χρήση και απαλή αίσθηση στο δέρμα. Αποκτήστε το Endless hotel line χαρτί υγείας τώρα και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με την ποιότητα και την προσοχή στη λεπτομέρεια που προσφέρετε.
Τιμή 18,10 €

Smile χαρτί υγείας 2φυλλο 10τεμ

Το χαρτί υγείας 2φυλλο 10 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 10 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με δύο φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει δύο στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 10 ρολλά.

Τιμή 2,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόκρεμα triple action 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα triple action 75ml της εταιρίας Colgate προσφέρει τριπλή προστασία για την υγεία των δοντιών σας. Με μοναδική σύνθεση που προσφέρει βαθύ καθαρισμό, προστασία από την τερηδόνα και φρεσκάδα που διαρκεί, η Colgate triple action θα σας χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 1,21 €

Aroxol σκοροκτόνα χαρτάκια άοσμα για χαλιά 20τεμ

Η μορφή του AROXOL Moth Paper είναι σε χαρτάκια, εμποτισμένα με τη σκοροκτόνα ουσία Transfluthrin. Η διάρκεια δράσης του προϊόντος είναι 3 μήνες. To προϊόν είναι άοσμο. Τα χαρτάκια εξασφαλίζουν συνεχή, αλλά και αποτελεσματική καταπολέμηση του σκόρου. Η κύρια χρήση τους είναι για την προστασία χαλιών, όμως χρησιμοποιούνται και για την προστασία ρούχων που διατηρούνται σε κλειστούς χώρους, ντουλάπες ή συρτάρια.

Τιμή 3,27 €

Every Day σερβιέτες hyperdry ultra plus maxi night 10τεμ

Μεγάλου μήκους λεπτές σερβιέτες, 30% πιο μακριές από τις σερβιέτες EveryDay Normal, με φτερά προστασίας. Είναι κατάλληλες για τη νύχτα ή για περιπτώσεις μεγάλης ροής. Με την επαναστατική τεχνολογία Center Plus, με διευρυμένο πυρήνα, που εξασφαλίζει έως και 30% μεγαλύτερη απορροφητική επιφάνεια στο κέντρο της σερβιέτας, για ασύγκριτη προστασία από διαρροές, εκεί που χρειάζεται περισσότερο. Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα. Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένες.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 1,74 €

Cajoline μαλακτικό doux & pure professional 5lt

Δημιουργήθηκε με τις μαμάδες χρησιμοποιώντας τα πιο αγνά υλικά. Δερματολογικά ελεγμένο. Μελετημένο για τις ευαίσθητες επιδερμίδες Μια μικρή μόνο δόση αρκεί για απίστευτη απαλότητα και για ρούχα εξαιρετικά απαλά για το δέρμα.

Τιμή 17,47 €

Θράκη παραδοσιακό κριθαράκι με πιπεριά φλωρίνης 500gr

Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Θρακιώτικης παράδοσης με το προϊόν μας, το "Θράκη παραδοσιακό κριθαράκι με πιπεριά Φλώρινης". Αυτό το παραδοσιακό κριθαράκι είναι προσεκτικά παρασκευασμένο, συνδυάζοντας τη φρεσκάδα του κριθαρακιού με την πλούσια γεύση της πιπεριάς Φλώρινης.

Τιμή 1,86 €