• Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr Maxi - 1
  • Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr Maxi - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMaxi

Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr

Το Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr είναι η ιδανική επιλογή για την καθημερινή σας υγιεινή. Με την υψηλή ποιότητα και απαλότητα του, θα νιώθετε άνετα και φροντισμένοι κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που σας προσφέρει άνεση και ποιότητα σε κάθε χρήση. Αποκτήστε το Maxi χαρτί υγείας deco 2φυλλο 40x57gr τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε μέρα.
17332
5202505010378
8,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Softcare χαρτί υγείας 3φυλλο 10x120gr

Ανακαλύψτε τη μαλακότητα και την απαλότητα του Softcare χαρτιού υγείας 3φύλλου 10x120gr. Με εξαιρετική ποιότητα και απόλυτη απορροφητικότητα, το Softcare χαρτί υγείας είναι η ιδανική επιλογή για το μπάνιο σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας και της φρεσκάδας καθημερινά.
Τιμή 3,97 €

Endless χαρτί υγείας centerpull συσκευών 6x600gr

Το Endless centerpull χαρτί υγείας συσκευών 6x600gr της εταιρίας Endless είναι η τέλεια λύση για κάθε χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητά του, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε οικιακή ή επαγγελματική χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Endless centerpull χαρτί υγείας συσκευών 6x600gr της Endless!
Τιμή 12,88 €

Endless χαρτί υγείας pure clean 2φυλλο 8x80gr

Το Endless pure clean χαρτί υγείας 2φυλλο 8x80gr είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που θέλετε να αισθάνεστε καθαροί και φρέσκοι όλη μέρα. Με την υψηλή ποιότητα και απαλότητα του, θα νιώσετε τη διαφορά αμέσως. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόκτηση αυτού του εκπληκτικού προϊόντος. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της αμεσότητας και της καθαριότητας σε κάθε χρήση.
Τιμή 2,24 €

Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ

Αποκτήστε την απαλότητα και την απορροφητικότητα που χρειάζεστε με το Zebra maliva χαρτί υγείας atlantic 3φυλλο 4τεμ. Απολαύστε την ποιότητα και την αξιοπιστία της εταιρίας Zebra. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία στην προσωπική σας υγιεινή.
Τιμή 1,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Schwarzkopf palette intensive color creme 10.1 κατάξανθο σαντρέ 50ml

Palette Intensive Color Creme με περιποιητικό σύστημα τριπλής προστασίας για έντονο λαμπερό χρώμα που διαρκεί εβδομάδες.

Κλειδώνει το χρώμα για προστασία από το ξεθώριασμα.

Eπιπλέον περιποίηση κατά τη διάρκεια και μετά τη βαφή.

100% κάλυψη λευκών.

Τιμή 2,96 €

Maki υγρό πιάτων aloe τσάι 4lt

Το υγρό πιάτων δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 3,28 €

Fa αποσμητικό σώματος roll-on men invisible power refreshing scent 50ml

Η Fa roll-on men 50ml invisible power refreshing scent είναι ένα από τα πιο αναζωογονητικά αρώματα που θα βρείτε στην αγορά. Με τη διακριτική του μυρωδιά, αυτό το αντρικό αποσμητικό θα σας κρατήσει φρέσκο και ανανεωμένο όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και αισθανθείτε τη διαφορά στην εμφάνισή σας!
Τιμή 1,48 €

Mentos καραμέλες με γεύση μέντα 38gr

Απολαύστε την κλασική Mentos με γεύση μέντα κάθε στιγμή της ημέρας! Η μοναδική τσιχλοκαραμέλα Mentos που έχουν λατρέψει γενιές νέων ανθρώπων, σήμερα συνεχίζει να προσφέρει φρεσκάδα & απόλαυση και μέσα από μια σειρά από καινοτομικές τσίχλες για κάθε στιγμή.

Τιμή 0,63 €

Uniglass 91600/d01 ποτηρι γυαλινο coffee time on ice 29cl 3τεμ

Ζήσε την απόλαυση του καφέ σου στον πιο στιλάτο τρόπο με τα γυάλινα ποτήρια Uniglass Coffee Time on Ice! Με χωρητικότητα 29cl και μοναδικό design, θα κάνουν την κάθε σου ποτηριά απόλαυση. Απόκτησέ τα τώρα σε σετ των 3 τεμαχίων και απόλαυσε τον καφέ σου με στυλ και κομψότητα!
Τιμή 4,88 €