• Tiger χαρτί κουζίνας 600gr Tiger - 1
  • Tiger χαρτί κουζίνας 600gr Tiger - 2
  • Tiger χαρτί κουζίνας 600gr Tiger - 3
  • Tiger χαρτί κουζίνας 600gr Tiger - 4
  • Tiger χαρτί κουζίνας 600gr Tiger - 5
  • Tiger χαρτί κουζίνας 600gr Tiger - 1
  • Tiger χαρτί κουζίνας 600gr Tiger - 2
  • Tiger χαρτί κουζίνας 600gr Tiger - 3
  • Tiger χαρτί κουζίνας 600gr Tiger - 4
  • Tiger χαρτί κουζίνας 600gr Tiger - 5
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTiger

Tiger χαρτί κουζίνας 600gr

Το Tiger χαρτί κουζίνας 600gr είναι μια ποιοτική επιλογή για τον καθαρισμό και τη συντήρηση της κουζίνας σας. Με μεγάλη απορροφητικότητα και αντοχή, το χαρτί αυτό είναι ιδανικό για τον καθαρισμό των επιφανειών, των σκευών και των μαγειρικών σκευών σας. Επιπλέον, το Tiger χαρτί κουζίνας έχει ειδική επεξεργασία που το καθιστά ανθεκτικό στη διάβρωση και τη φθορά από τα χημικά καθαριστικά. Αποτελεί μια πρακτική και αποτελεσματική λύση για την κα
11428
5214000503934
1,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Anil χαρτί κουζίνας 3φυλλο 1kg

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Anil, σε ρολό, 3 φύλλων ιδιαίτερα ανθεκτικό και απαλό. Είναι υψηλής αντοχής ακόμη και αν είναι βρεγμένο, έξτρα απορροφητικό, χωρίς να αφήνει χνούδι. Είναι κατάλληλο για οικιακή αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Τιμή 3,29 €

Zebra decor χαρτί κουζίνας 2φυλλο 300gr

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Zebra, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Βάρος Τεμαχίου: 300gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 1

Τιμή 1,12 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food καρύδια ψίχα 200gr

Τα Arion food καρύδια ψίχα 200gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα γεύματά σας. Με πλούσια γεύση και υψηλή ποιότητα, αυτά τα καρύδια ψίχα θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 4,80 €

Bio paper χάρτινα καλαμάκια freddo ίσια μαύρα 20cm 40τεμ

Τα χάρτινα καλαμάκια Bio paper Freddo είναι κατασκευασμένα από ποιοτικό βιοδιασπώμενο χαρτί και είναι ιδανικά για να αντικαταστήσουν τα πλαστικά καλαμάκια. Έχουν μήκος 20cm και είναι σε μαύρο χρώμα, με ίσια σχεδίαση. Το πακέτο περιέχει 40 τεμάχια και είναι κατάλληλα για χρήση σε καφετέριες, μπαρ, εστιατόρια και άλλα καταστήματα εστίασης. Επιπλέον, τα χάρτινα καλαμάκια είναι φιλικά προς το περιβάλλον και βοηθούν στη μείωση των πλαστικών αποβλήτων.

Τιμή 0,47 €

Γιώτης άνθος αραβοσίτου λεμονιού 43gr

Το Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, φτιάχνεται από φρέσκα και αγνά υλικά, που εμπιστεύονται οι γονείς και αγαπούν τα παιδιά. Είναι μια κρέμα πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, που συμβάλλουν στην σωστή και ομαλή ανάπτυξη του οργανισμού.

Τιμή 0,51 €

Κύκλωψ σκούπα sarostra Νο113

Η Κύκλωψ σκούπα Sarostra Νο113 είναι το απόλυτο εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την αξιοπιστία και την απόδοσή της, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχείτε για τη σκόνη και τα χνούδια που μπορεί να κρύβονται στις γωνίες του σπιτιού σας. Αποκτήστε την Κύκλωψ σκούπα Sarostra Νο113 σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία καθαρισμού!
Τιμή 2,28 €

Σακουλοθηκη

Η σακούλα της εταιρίας είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σας αγορά! Με τη μοναδική της σχεδίαση και την πρακτική της χρηστικότητα, θα σας δώσει την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Αγοράστε τώρα και αναβαθμίστε το στυλ σας με τη σακούλα της εταιρίας μας!
Τιμή 2,42 €