• Foxy asso ultra χαρτί κουζίνας 2x255gr
  • Foxy asso ultra χαρτί κουζίνας 2x255gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFoxy

Foxy asso ultra χαρτί κουζίνας 2x255gr

Το Foxy asso ultra χαρτί κουζίνας 2x210gr της εταιρίας Foxy είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα του, το Foxy asso ultra θα κάνει τις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα πιο εύκολες και γρήγορες. Μην αφήνετε να σας τελειώσει ποτέ, αποκτήστε το Foxy asso ultra χαρτί κουζίνας τώρα και απολαύστε τη διαφορά!
23961
8008260102825
2,56 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Anil χαρτί κουζίνας 3φυλλο 1kg

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Anil, σε ρολό, 3 φύλλων ιδιαίτερα ανθεκτικό και απαλό. Είναι υψηλής αντοχής ακόμη και αν είναι βρεγμένο, έξτρα απορροφητικό, χωρίς να αφήνει χνούδι. Είναι κατάλληλο για οικιακή αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Τιμή 3,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Fa αφρόλουτρο mystic moments 750ml

Ανακαλύψτε τη μαγεία της αναζωογόνησης με το FA SHOWER GEL 750ML MYSTICK MOMENTS. Αφεθείτε στην απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήστε το άρωμα των μυστηριωδών στιγμών να σας ταξιδέψει και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία καθαρισμού και αναζωογόνησης. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας ρουτίνα φροντίδας του σώματος!
Τιμή 2,74 €

Gifflar ρολάκια κανέλας 260gr

Τα μίνι ψωμάκια κανέλας Pagen Gifflar είναι υπέροχα ψημένα και έχει μια υπέροχη νόστιμη γέμιση. Με καφέ, στο πικνίκ, με φίλους ή μόνο για τον εαυτό σου όταν έχεις διάθεση για κάτι γλυκό! Απλό και νόστιμο!

Τιμή 4,16 €

Alster χαρτάκια για στριφτό τσιγάρο slim 50τεμ

Το ALSTER ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ SLIM 50τεμ είναι το τέλειο αξεσουάρ για όσους απολαμβάνουν το κάπνισμα. Με υψηλή ποιότητα και εξαιρετική αντοχή, αυτό το τσιγαρόχαρτο θα σας προσφέρει μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία κάπνισης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αξέχαστη εμπειρία κάπνισης με το ALSTER ΤΣΙΓΑΡΟΧΑΡΤΟ SLIM 50τεμ!
Τιμή 0,15 €

Tasty κακάο σε σκόνη 125gr

Κακάο σε σκόνη, της εταιρίας Tasty Coffee. Το κακάο είναι ο ξηρός και μερικώς ζυμωμένος λιπαρός σπόρος του κακαόδεντρου. Ως σκόνη, γίνεται με την άλεση των σπόρων κακάο και την αφαίρεση του βούτυρου από τα πικρά στερεά κομμάτια. Είναι μια από τις πιο πλούσιες τροφές σε πολυφαινόλες. Περιέχει υψηλές συγκεντρώσεις φλαβονοειδών και προκυανιδινών, συστατικά που έχουν αντιοξειδωτική δράση, παρεμποδίζοντας την οξειδωτική δράση των ελεύθερων ριζών. Αυτό που τραβάει την προσοχή στο κακάο από διατροφικής άποψης είναι η μεγάλη περιεκτικότητά του σε μέταλλα και ιχνοστοιχεία, όπως το μαγνήσιο, ο χαλκός, το μαγγάνιο, ο σίδηρος, ο φώσφορος, το κάλιο και ο ψευδάργυρος. Συσκευασία των 125gr.

Τιμή 1,12 €