• Exxpert χαρτί κουζίνας 1φυλλο 260gr
  • Exxpert χαρτί κουζίνας 1φυλλο 260gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςExxpert

Exxpert χαρτί κουζίνας 1φυλλο 260gr

Το Exxpert χαρτί κουζίνας 1φυλλο 260gr της εταιρίας Exxpert είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητά του και την αντοχή του στη χρήση, το Exxpert χαρτί κουζίνας θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες με άνεση και αποτελεσματικότητα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία στην κουζίνα σας!
15371
8888888844440
0,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maxi χαρτί βιομηχανικό βοβίνα γκοφρέ μπλε 2x4,5kg

Το Maxi χαρτί βιομηχανικό βοβίνα γκοφρέ μπλε 2x4,5kg είναι η ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματική ή οικιακή χρήση. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το προϊόν θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Η μοναδική του γκοφρέ υφή προσδίδει έναν εκλεπτυσμένο αέρα στις συσκευασίες σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το αξιόπιστο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 27,19 €

Anil χαρτί κουζίνας 3φυλλο 1kg

Χαρτί κουζίνας της εταιρίας Anil, σε ρολό, 3 φύλλων ιδιαίτερα ανθεκτικό και απαλό. Είναι υψηλής αντοχής ακόμη και αν είναι βρεγμένο, έξτρα απορροφητικό, χωρίς να αφήνει χνούδι. Είναι κατάλληλο για οικιακή αλλά και για επαγγελματική χρήση.

Τιμή 3,29 €

King χαρτί κουζίνας έξτρα απορροφητικό 320gr

Χαρτί κουζίνας, σε ρολό 2 φύλλων. Είναι ανθεκτικό και απορροφητικό, κατάλληλο για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Βάρος Τεμαχίου: 320gr

Συνολικός Αριθμός Ρολών: 1

Τιμή 1,10 €

Κορυφαία προϊόντα

Εταζέρα με 3 ράφια ίσια πλαστική

Μια εταζέρα με 3 ίσια πλαστικά ράφια είναι μια πρακτική λύση για την οργάνωση και την αποθήκευση αντικειμένων σε διάφορους χώρους του σπιτιού ή του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Οι πλαστικές εταζέρες είναι συνήθως ελαφριές, ανθεκτικές και εύκολες στη συναρμολόγηση, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορες χρήσεις.

Τιμή 4,82 €

ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας 10m

Ένα ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας μήκους 10 μέτρων. Ιδανικό για τη διακόσμηση και την φωτισμό της λαμπάδας σας κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, του Πάσχα ή άλλων εορτών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για τη διακόσμηση δωματίων ή εξωτερικών χώρων.
Τιμή 1,82 €

Προτιμώ φασόλια μέτρια 500gr

Φασόλια τα οποία αποτελούν πηγή διαλυτών φυτικών ινών και συμβάλλουν στη μείωση της χοληστερόλης. Είναι πλούσια σε ασβέστιο και βιταμίνες του συμπλέγματος Β. Περιέχουν αρκετό σίδηρο και έτσι ενισχύουν την αιμοποίηση και συμβάλλουν στην πρόληψη ασθενειών. Μια κούπα φασολιών προσφέρει στον οργανισμό μας 14 γραμμάρια πρωτεϊνών, δηλαδή ίδια ποσότητα που λαμβάνουμε από 60 γραμμάρια κοτόπουλο, ψάρι ή κρέας. Τα φασόλια δημιουργούν αίσθημα πληρότητας και έτσι αποφεύγεται η κατανάλωση επιπλέον τροφών και ταυτόχρονα περιορίζονται σημαντικά οι θερμίδες που συσσωρεύονται στον οργανισμό μας.

Τιμή 1,47 €