• Δίκταμο κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ

Δίκταμο κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ

Το Δίκταμο Κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Με τη φρέσκια γεύση του δίκταμου και τις θεραπευτικές ιδιότητές του, αυτό το αφέψημα θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει μετά από μια μακρά μέρα. Απολαύστε το ως ζεστό ή κρύο και απολαύστε όλα τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία σας. Μη διστάσετε, αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας.
20848
5200385500101
1,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr

Το Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και την απόλυτη απόλαυση που προσφέρει. Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση και την αίσθηση του φρεσκάδας σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία αγοράς που σας προσφέρει το Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr!

Τιμή 2,60 €

Ήλιος τσάι βουνού 30gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Ήλιος προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,23 €

Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr

Αποκτήστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γαλήνης με το Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα ευεργετικά οφέλη του πράσινου τσαγιού σε κάθε κούπα. Αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία απόλαυσης με το Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr.
Τιμή 4,79 €

Ήλιος τσάι μαύρο 100gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας Ήλιος έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 2,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml ρυθμιση λιπαροτητας & detox αντλια

Το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml ρύθμιση λιπαρότητας & detox αντλία είναι ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με την αποτελεσματικότητά του. Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά, ελεγχόμενη λιπαρότητα και αίσθηση αναζωογόνησης με κάθε χρήση. Αφήστε το Papoutsanis karavaki σαμπουάν να φροντίσει τα μαλλιά σας ενώ απολαμβάνετε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας. Αγοράστε το τώρα και αφήστε το Papoutsanis karavaki να σας εντυπωσιάσει!
Τιμή 2,60 €

Ava Perle υγρό πιάτων με χαμομήλι & λεμόνι με αντλία 650ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων AVA PERLE με απαλή υφή και άρωμα λεμονιού είναι εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού. Χάρη στην εξαιρετικά αποτελεσματική του σύνθεση, δρα ενάντια στα λίπη αφήνοντας τα πιάτα σας αστραφτερά καθαρά.

Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 2,36 €

ΒΙΑΠ παστίλιες με μαστίχα Χίου 27gr

Ζητήστε τώρα τις μοναδικές ΒΙΑΠ παστίλιες με μαστίχα Χίου 27gr από την εταιρία Βιάπ και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση! Η μαστίχα Χίου προσφέρει μια μοναδική γεύση και άρωμα που θα σας ταξιδέψουν στην Ελλάδα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό προϊόν που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά!
Τιμή 1,00 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού