• Παπαδοπούλου κριτσίνια πολύσπορα 185gr Παπαδοπούλου - 1
  • Παπαδοπούλου κριτσίνια πολύσπορα 185gr Παπαδοπούλου - 2
  • Παπαδοπούλου κριτσίνια πολύσπορα 185gr Παπαδοπούλου - 3
  • Παπαδοπούλου κριτσίνια πολύσπορα 185gr Παπαδοπούλου - 4
  • Παπαδοπούλου κριτσίνια πολύσπορα 185gr Παπαδοπούλου - 5
  • Παπαδοπούλου κριτσίνια πολύσπορα 185gr Παπαδοπούλου - 6
  • Παπαδοπούλου κριτσίνια πολύσπορα 185gr Παπαδοπούλου - 1
  • Παπαδοπούλου κριτσίνια πολύσπορα 185gr Παπαδοπούλου - 2
  • Παπαδοπούλου κριτσίνια πολύσπορα 185gr Παπαδοπούλου - 3
  • Παπαδοπούλου κριτσίνια πολύσπορα 185gr Παπαδοπούλου - 4
  • Παπαδοπούλου κριτσίνια πολύσπορα 185gr Παπαδοπούλου - 5
  • Παπαδοπούλου κριτσίνια πολύσπορα 185gr Παπαδοπούλου - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαπαδοπούλου

Παπαδοπούλου κριτσίνια πολύσπορα 185gr

Τραγανά και νόστιμα πολύσπορα κριτσίνια.

1250
5201004058164
1,97 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 2060kJ / 493kcal
Λιπαρά 27g
εκ των οποίων κορεσμένα 5,3g
εκ των οποίων μονοακόρεστα 16g
εκ των οποίων πολυακόρεστα 4,7g
Υδατάνθρακες 44g
εκ των οποίων σάκχαρα 4,8g
Εδώδιμες ίνες 7,2g
Πρωτεΐνες 15g
Αλάτι 1,67g

* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal).

Συστατικά
Αλεύρι ΣΙΤΟΥ, ηλιόσπορος (25%), αλεύρι ΣΙΤΟΥ ολικής άλεσης (17%), φυτικό έλαιο (φοινικέλαιο), ΣΟΥΣΑΜΙ (4,5%), λιναρόσπορος (4%), αλάτι, ΜΑΥΡΟΣΟΥΣΑΜΟ (1,5%), ζάχαρη, σιρόπι γλυκόζης, μαλτοδεξτρίνη, ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΣΙΤΟΥ, αλεύρι βύνης ΣΙΚΑΛΗΣ, αλεύρι βύνης ΚΡΙΘΑΡΙΟΥ, γαλακτωματοποιητής (στεατοϋλο-2-γαλακτυλικό νάτριο), μαγιά, διογκωτικά αρτοποιίας (όξινο τρυγικό κάλιο, όξινο ανθρακικό νάτριο), αντιοξειδωτικά (παλμιτικό ασκορβύλιο, εκχύλισμα πλούσιο σε τοκοφερόλες).
Ενδέχεται να περιέχει ίχνη από ΓΑΛΑ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΣΟΓΙΑ, ΑΥΓΟ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
Στοιχεία Προμηθευτή
Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. Βιομηχανία Μπισκότων και Ειδών Διατροφής, Π. Ράλλη 26, 118 10 Ταύρος, Αττικής - Τηλ.: 210 3482000, Email: info@papadopoulou.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120gr

Τα Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι ολικής 120γρ είναι ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ που συνδυάζει τη γευστική εμπειρία των κριτσινιών με τα οφέλη της ολικής αλέσεως. Κάθε κρίκος προσφέρει την τραγανή υφή και τον υπέροχο γευστικό χαρακτήρα του κριτσινιού, ενώ ταυτόχρονα παρέχει τα θρεπτικά οφέλη των ολικών δημητριακών.

Τιμή 1,78 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με κανέλα 120gr

Οι Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με κανέλα 120γρ είναι ένα απολαυστικό και αφράτο σνακ που συνδυάζει την τραγανή υφή του κριτσινιού με την εκλεπτυσμένη γεύση της κανέλας. Κάθε δαχτυλίδι κριτσίνι προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία.

Τιμή 1,78 €

Τσατσάκης κριτσίνια πολύσπορα 250gr

Ένα υγιεινό σνακ με αγνές πρώτες ύλες πλούσιο σε φυτικές ίνες, με άλευρα ολικής άλεσης χωρίς συντηρητικά και φοινικέλαιο.

Απολαύστε τα όλες τις ώρες της ημέρας ή συνδυάστε τα ιδανικά με όλα σας τα γεύματα ή κρύα πιάτα τυριών και αλλαντικών.

Τιμή 2,24 €
Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr Τσατσάκης - 1 Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr Τσατσάκης - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Τσατσάκης κριτσίνια σίτου με σουσάμι vegan 300gr

Τα κριτσίνια σίτου με σουσάμι από τον Τσατσάκη είναι μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή για όσους ακολουθούν vegan διατροφή. Το προϊόν περιέχει 300γρ από νόστιμα και τραγανά κριτσίνια με σουσάμι, που προσφέρουν μια ευκολόφαγη λύση για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ ή συνοδευτικό στα γεύματά τους. Απολαύστε τα με διάφορα dips ή απλά ως σνακ ανάμεσα στα γεύματα!

Κανονική τιμή 2,14 € Τιμή 1,72 €
  • -0,42 €
  • -0,42 €

Roberto κριτσίνια grissini torinesi 350gr

Τα Roberto κριτσίνια grissini torinesi 350gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ. Με την τραγανή τους υφή και την εκλεπτυσμένη γεύση, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ποτήρι κρασί. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 5,26 €

Κορυφαία προϊόντα

Zewa softis χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 4φυλλα 80 φύλλα

Τα Zewa softis χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 4φυλλα 80 φύλλα είναι η ιδανική λύση για κάθε οδηγό που θέλει να διατηρήσει το αυτοκίνητό του καθαρό και φρέσκο κάθε στιγμή. Με τη μοναδική τους μαλακή υφή και την υψηλή απορροφητικότητα, τα Zewa softis χαρτομάντηλα εξασφαλίζουν ότι το αυτοκίνητό σας θα είναι πάντα καθαρό και περιποιημένο. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία καθαριότητας στο αυτοκίνητό σας!
Τιμή 2,47 €

Melitta φίλτρα καφέ 1x2 40τεμ

Ανακαλύψτε μια ισορροπημένη και ακόμα πιο αρωματική γευστική εμπειρία καφέ με τα φίλτρα Melitta Original. Το εξελιγμένο, πολλαπλών στρώσεων, πορώδες φίλτρο διαιρείται πλέον σε τρεις ζώνες αρώματος με την κάθε μία ζώνη να διαθέτει διαφορετικό αριθμό πόρων. Έτσι τα φίλτρα καφέ Melitta Original προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης!

Τιμή 1,76 €

Bacteril καθαριστικό για πουρί τουαλέτας 1lt

Υγρό καθαριστικό σχεδιασμένο για να εξαλείφει τις συσσωρευμένες ακαθαρσίες και να καθαρίζει, όπως επίσης και να περιορίζει τις μυρωδιές σε μπάνια και χημικές τουαλέτες. Απομακρύνει το πουρί και τα κατάλοιπα ασβεστωδών αλάτων, ενώ παράλληλα είναι ιδανικό για να καθαρίζετε πλακάκια και τουαλέτε.΄Εχει απολυμαντική ισχύ, χάρη στις ενώσεις τεταρτογενούς τύπου που περιέχει.

Τιμή 4,33 €

Endless χαρτί υγείας συσκευών 12x425gr

Το Endless χαρτί υγείας συσκευών 12x425gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Endless χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη προστασία και άνεση κάθε μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και άνετη. Αγοράστε το Endless χαρτί υγείας σήμερα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Endless.
Τιμή 18,04 €