• Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr
  • Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr
  • Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr
  • Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr
  • Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr
  • Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr
  • Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr
  • Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr
  • Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr
  • Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr
  • Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr
  • Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΜατίνα

Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr

Το Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και την απόλυτη απόλαυση που προσφέρει. Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση και την αίσθηση του φρεσκάδας σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία αγοράς που σας προσφέρει το Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr!

12784
5203357030354
2,60 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 25τεμ

Το Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν έναν ήπιο και αρωματικό τρόπο να ηρεμήσουν τις αισθήσεις τους. Η υψηλή ποιότητα του χαμομηλιού που χρησιμοποιείται σε κάθε πυραμίδα εξασφαλίζει έναν γευστικό και αρωματικό χαρακτήρα που θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Ανακαλύψτε την απόλαυση του Lipton τσαγιού χαμομηλιού και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα.
Τιμή 2,51 €

Ματίνα φασκόμηλο 40gr

Φασκόμηλο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Το φασκόμηλο έχει ιδιαίτερα έντονο άρωμα, που το κάνει να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα βότανα. Η έντονη αρωματική του οσμή και η δυνατή του γεύση το καθιστά αγαπητό σε αυτούς που θέλουν να γευτούν κάτι μοναδικό. Από παλιά καταναλωνόταν συχνά, αφού είναι γνωστό πως έχει στομαχικές, τονωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

Η παρασκευή του αφεψήματος είναι πολύ απλή, αφού το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι βάλετε μία ποσότητα του βοτάνου σε σκεύος με βραστό νερό και σε λίγα λεπτά θα είναι έτοιμο το ρόφημα σας.

Τιμή 1,35 €

Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι κρητικό παραδοσιακό βοτανικό τσάι 10τεμ

Το Δίκταμο Κρήτης είναι το τέλειο παραδοσιακό βοτανικό τσάι που θα σας ταξιδέψει στη γή της Κρήτης με κάθε γουλιά. Απολαύστε το αφέψημα καρτεράκι κρητικό και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του Δικτάμου. Με μόνο 10 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, αυτό το τσάι είναι ο τέλειος σύμμαχος για μια ηρεμητική στιγμή απόλαυσης και ευεξίας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινότητά σας με γεύση και ευεξία!
Τιμή 1,38 €

Ήλιος τσάι πράσινο 90gr

Ο τρόπος παρασκευής του πράσινου τσαγιού εφαρμόστηκε τον έκτο αιώνα στην Κίνα. Τον ίδιο αιώνα το πράσινο τσάι εισήχθη και στην Ιαπωνία, όπου κατά τον δέκατο έκτο αιώνα πρωτοεμφανίζεται η τελετή τσαγιού. Την ίδια εποχή το πράσινο τσάι γίνεται δημοφιλές και στην Ευρώπη.

Τιμή 3,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml

Η Camelia αλοιφή υποδημάτων μαύρη 50ml είναι η τέλεια λύση για τη φροντίδα και τη συντήρηση των αγαπημένων σας υποδημάτων. Η μαύρη αλοιφή προσφέρει προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα, ενώ ταυτόχρονα το αναζωογονεί και του δίνει ένα λαμπερό φινίρισμα. Με την Camelia αλοιφή, τα υποδήματά σας θα διατηρούνται σαν καινούργια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αγοράστε τώρα και αφήστε τα παπούτσια σας να λάμψουν!
Τιμή 1,06 €

Monster ενεργειακό ποτό energy ultra 500ml

Κάποιοι άνθρωποι δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Μόλις πάρουν αυτό που νόμιζαν ότι ήθελαν, θέλουν πάντα περισσότερα. Οι οδηγοί των ομάδων μας και τα Monster Girls δε διαφέρουν - μας το έλεγαν με υπονοούμενα τώρα τελευταία.Μας ζητούσαν ένα νέο ποτό Monster. Λίγο λιγότερο γλυκό, με πιο ελαφριά γεύση και μηδέν ζάχαρη, αλλά με μια γεμάτη δόση του ενεργειακού μας μείγματος Monster.Χωρίς αμφιβολία, το λευκό είναι το νέο μαύρο. Ορίστε! Monster Energy UltraΑΝΘΡΑΚΟΥΧΟ, ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΛΚΟΟΛΗΣ, ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΤΟ ΜΕ ΤΑΥΡΙΝΗ, ΚΑΦΕΪΝΗ, ΙΝΟΣΙΤΟΛΗ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ (Β2, Β3, Β6, Β12), ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ.ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΦΕΪΝΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΚΥΟΥΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΘΗΛΑΖΟΥΝ Η ΑΤΟΜΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΦΕΪΝΗ (32mg/100ml). ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΡΟΠΟ.ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΞΗΡΟ ΜΕΡΟΣ. ΑΝΑΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ - ΒΛΕΠΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΤΙΟΥ.

Τιμή 1,26 €

Tns σφουγγαρίστρα έξτρα απορροφητική γίγας 150gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για άψογο καθαρισμό με την Tns σφουγγαρίστρα 150gr. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την αποτελεσματικότητά της, αυτή η σφουγγαρίστρα θα σας ενθουσιάσει με τα απίστευτα αποτελέσματά της. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα κάνει τον καθαρισμό σας εύκολο και γρήγορο. Αποκτήστε την Tns σφουγγαρίστρα τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο!

Τιμή 1,00 €