• Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr Twinings - 1
  • Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr Twinings - 2
  • Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr Twinings - 1
  • Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr Twinings - 2
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTwinings

Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr

Αποκτήστε την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας και γαλήνης με το Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και τα ευεργετικά οφέλη του πράσινου τσαγιού σε κάθε κούπα. Αφεθείτε στην απόλυτη εμπειρία απόλαυσης με το Twinings τσάι αγνό πράσινο 10x2gr.
20809
2113226600010
4,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα τσάι μαύρο 45gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας Matina έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 1,61 €

Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα της μέντας με το Evripos αφέψημα μέντα 10x1,5gr. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και αναζωογόνηση. Απολαύστε το κάθε πρωί ή απόλαυστε το μετά από ένα γεύμα, για μια εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να επιθυμείτε περισσότερο. Αποκτήστε το Evripos αφέψημα μέντα τώρα και ανακαλύψτε την πραγματική δύναμη της μέντας!
Τιμή 1,19 €

Βιουγεία σαλέπι κλασικό έτοιμο ρόφημα 10x1,2gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Βιουγεία σαλέπι κλασικού ροφήματος, ένα προϊόν που συνδυάζει την παράδοση με την ποιότητα. Με τα 10x1,2gr συσκευασίας, απολαύστε την αυθεντική γεύση του σαλέπι κάθε φορά που το προετοιμάζετε. Αφεθείτε σε μια απόλυτα ικανοποιητική εμπειρία γεύσης και απολαύστε την αγορά σας με το Βιουγεία σαλέπι κλασικό ρόφημα.
Τιμή 5,55 €

Krocus kozanis ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο & κρόκο κοζάνης 10x1,8gr

Ανανεωτικό, δροσερό και γευστικό ρόφημα με μέντα, λεμονόχορτο και κρόκο Κοζάνης από την Krocus Kozanis. Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και αρωμάτων με αυτό το προϊόν που θα σας καταπλήξει. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τις αισθήσεις σας με ένα μόνο φλιτζάνι!
Τιμή 3,91 €

El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr

Ανακαλύψτε το απαλό και αρωματικό El Greco τσάι χαμομήλι 20x1gr της εταιρίας El Greco και αφεθείτε στην αίσθηση ενός ζεστού και χαλαρωτικού ποτού. Η πλούσια γεύση του χαμομηλιού θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ηρεμία και ευεξία. Απολαύστε το El Greco τσάι χαμομήλι κάθε στιγμή της ημέρας και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και χαλάρωσης.
Τιμή 2,55 €

Κορυφαία προϊόντα

Maggi πουρές πατάτας χωρίς γλουτένη 250gr

Φτιαγμένος από εκλεκτές πατάτες, ψημένες και κομμένες σε νιφάδες, είναι ιδανικός για κάθε χρήση. Απολαύστε τον πουρέ πατάτας MAGGI σαν συνοδευτικό, σαν ένα ελαφρύ γεύμα ή χρησιμοποιήστε τον για πανάρισμα και άλλες δημιουργίες.

Τιμή 2,66 €

Royal τορτίγια σταρένια 30cm 12τεμ 1200gr

Η Royal τορτίγια σταρένια 30cm 12τεμ 1200gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας κάνει να νιώσετε πολυτέλεια σε κάθε δείπνο. Με την απίστευτη γεύση και την απαλή υφή της, θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με τους φίλους και την οικογένειά σας. Αποκτήστε τώρα την Royal τορτίγια σταρένια και αναβαθμίστε το δείπνο σας!
Τιμή 4,11 €

Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ

Τα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας 4τεμ είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με τη μοναδική τους κυματιστή υφή, αυτά τα σφουγγαράκια εξασφαλίζουν αποτελεσματικό καθαρισμό και απορρόφηση των υγρών, κάνοντας την κουζίνα σας λαμπερή και αψεγάδιαστη. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ενοχλούν πια - επενδύστε στα Sanitas wavy σφουγγαράκια κουζίνας και απολαύστε έναν καθαρό και οργανωμένο χώρο μαγειρέματος.
Τιμή 2,56 €

Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr

Το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση των αγαπημένων σας φρούτων σε μια πρακτική συσκευασία. Με την ανανεωμένη συνταγή της Pez, αυτό το ανταλλακτικό θα σας κερδίσει με την εκλεπτυσμένη γεύση και την απαράμιλλη ποιότητά του. Απολαύστε το Pez blister ανταλλακτικό fruit mix 100x8,5gr και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία γεύσης που προσφέρει στους λάτρεις των γλυκών!
Τιμή 13,06 €

Nava acer θερμός ανοξείδωτος με βαλβίδα και καπάκι 1lt

Ο θερμός ανοξείδωτος Nava Acer με βαλβίδα και καπάκι 1lt είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εξόρμηση. Κρατάει τα ροφήματά σας ζεστά για ώρες, ενώ η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και ασφάλεια. Αποκτήστε τον Nava Acer σήμερα και απολαύστε κάθε στιγμή του ταξιδιού σας με άνεση και στυλ.
Τιμή 10,64 €