• MACAO ΤΣΑΙ ΒΟΥΝΟΥ 35gr
  • MACAO ΤΣΑΙ ΒΟΥΝΟΥ 35gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMacao

MACAO ΤΣΑΙ ΒΟΥΝΟΥ 35gr

48933
5203209010336
1,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ήλιος τσάι μαύρο 100gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας Ήλιος έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 2,92 €

Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr

Το Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr της εταιρίας Evripos είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και δροσεροί κάθε φορά που το καταναλώνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών του, το Evripos αφέψημα τίλιο θα σας χαρίσει μια απόλυτα ευχάριστη αίσθηση και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με αισιοδοξία και ενέργεια. Αποκτήστε το Evripos τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας!
Τιμή 1,40 €

Δίκταμο κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ

Το Δίκταμο Κρήτης αφέψημα βοτανικό 10τεμ είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει. Με τη φρέσκια γεύση του δίκταμου και τις θεραπευτικές ιδιότητές του, αυτό το αφέψημα θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει μετά από μια μακρά μέρα. Απολαύστε το ως ζεστό ή κρύο και απολαύστε όλα τα οφέλη που προσφέρει στην υγεία σας. Μη διστάσετε, αποκτήστε το σήμερα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας.
Τιμή 1,38 €

El Greco τσάι χαμομήλι με σαφράν 10x1gr

Χαμομήλι της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Τιμή 3,86 €

Ματίνα χαμομήλι 40gr

Χαμομήλι της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Τιμή 2,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν men old spice 360ml

Το Head & Shoulders Men σαμπουάν Ultra με Old Spice 360ml είναι η ιδανική επιλογή για ένα ανδρικό περιποιημένο look. Η μοναδική φόρμουλα του σαμπουάν αφαιρεί αποτελεσματικά την πιτυρίδα και παρέχει ένα ανδρικό άρωμα με την υπογραφή του Old Spice. Αποκτήστε καθαρά και αναζωογονημένα μαλλιά με το Head & Shoulders Men σαμπουάν Ultra με Old Spice 360ml.
Τιμή 3,79 €

Διός φυσικό μεταλλικό νερό 12x0,5lt

Αναζωογονητικό, φυσικό και αγνό, το Διός μεταλλικό νερό θα σας δώσει την αίσθηση της φρεσκάδας και της ενέργειας που χρειάζεστε καθημερινά. Με την απαλή του γεύση και τα ευεργετικά του μεταλλικά ιχνοστοιχεία, το Διός είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την απόλυτη ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αξεπέραστη ποιότητα και γεύση του Διός μεταλλικού νερού.
Τιμή 1,54 €

Κερί αφιέρωσης μνημόσυνου κόκκινο T60

Το κερί αφιέρωσης από πλαστικό είναι βραδύκαυστο και μεγάλης διάρκειας. Η παραφίνη δίνει σταθερή διάρκεια καύσης και έτσι παραμένει αναμμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τιμή 1,44 €