• Twinings τσάι πράσινο με άρωμα γιασεμί 10x1,8gr Twinings - 1
  • Twinings τσάι πράσινο με άρωμα γιασεμί 10x1,8gr Twinings - 2
  • Twinings τσάι πράσινο με άρωμα γιασεμί 10x1,8gr Twinings - 3
  • Twinings τσάι πράσινο με άρωμα γιασεμί 10x1,8gr Twinings - 1
  • Twinings τσάι πράσινο με άρωμα γιασεμί 10x1,8gr Twinings - 2
  • Twinings τσάι πράσινο με άρωμα γιασεμί 10x1,8gr Twinings - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTwinings

Twinings τσάι πράσινο με άρωμα γιασεμί 10x1,8gr

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του Twinings τσαγιού πράσινου με άρωμα γιασεμί. Με τις 10 φακελάκια των 1,8gr, απολαύστε ένα ξεχωριστό τσάι που θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Ανακαλύψτε την ποικιλία και την ποιότητα του Twinings τσαγιού και απολαύστε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ευεξίας.
20810
2111398600012
5,21 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα χαμομήλι 40gr

Χαμομήλι της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Είναι αρωματικό και φαρμακευτικό, έχει ηρεμιστικές, αντισηπτικές και παρασιτοκτόνες ιδιότητες. Είναι απολαυστικό, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού, ανακουφίζει από το συνάχι, το κρυολόγημα και τον στομαχόπονο καθώς επίσης και από πολλές άλλες παθήσεις. Είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, κάλιο, ψευδάργυρο, σίδηρο, φώσφορο, βιταμίνη C και βιταμίνη B1.

Τιμή 2,92 €

Ήλιος τσάι βουνού 30gr

Το τσάι του βουνού της εταιρείας Ήλιος προέρχεται από το φυτό sideritis, γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καθόλου καφεΐνη γι αυτό και μπορεί να καταναλωθεί όλες τις ώρες.

Τιμή 2,23 €

Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr

Το Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την ποιότητά του και την απόλυτη απόλαυση που προσφέρει. Ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση και την αίσθηση του φρεσκάδας σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία αγοράς που σας προσφέρει το Ματίνα τήλιο φλαμούρι 25gr!

Τιμή 2,60 €

Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr

Το Evripos αφέψημα χαμομήλι 20x1gr της εταιρίας Evripos είναι η ιδανική επιλογή για ένα χαλαρωτικό βραδινό τσάι. Με τη φρέσκια γεύση του χαμομηλιού, αυτό το προϊόν θα σας χαλαρώσει μετά από μια μακρά και κουραστική μέρα. Απολαύστε την πλούσια γεύση του Evripos αφέψημα χαμομήλι και αφεθείτε σε έναν κόσμο ηρεμίας και χαλάρωσης.
Τιμή 1,59 €

Κορυφαία προϊόντα

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 1,99 €

Endless σακούλες τροφίμων μεγάλες 50τεμ

Οι διαφανείς σακούλες τροφίμων μεγάλες μεγέθους της εταιρείας Endless σε διάσταση 28x46cm, διατηρούν τα τρόφιμα και κρατούν τις μυρωδιές μακρυά. Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Τιμή 1,24 €

Παπαγεωργίου γλυκό κουταλιού βύσσινο 450gr

Το γλυκό του κουταλιού βύσσινο της εταιρείας Παπαγεωργίου είναι ιδανικό για να το καταναλώσετε μόνο του, με τον καφέ ή το πρωινό σας, με γιαούρτι ή παγωτό, ή να το χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή ποικίλων γλυκισμάτων.

Τιμή 5,46 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια 4x15τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 0,95 €

Cisne premium πανί μικροϊνών για τα τζάμια 38x40cm

Πανάκι καθαρισμού με μικροΐνες σε μπλε χρώμα της εταιρείας Cisne, κατάλληλο για τον καθαρισμό των τζαμιών και των γυάλινων επιφανειών. Το πανάκι μικροϊνών μαζεύει με ευκολία και φυλακίζει τη σκόνη, τη βρωμιά και την υγρασία χωρίς να αφήνει υπολείμματα και χνούδια. Συνιστάται μετά από κάθε χρήση να ξεπλένεται με χλιαρό ή ζεστό νερό, ενώ στην περίπτωση που χρησιμοποιείται καθημερινά προτείνεται η εβδομαδιαία πλύση του στο πλυντήριο ρούχων.

Διαστάσεις:

Μήκος: 38εκ.

Πλάτος: 40εκ.

Τιμή 1,85 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού