• Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι κρητικό παραδοσιακό βοτανικό τσάι 10τεμ  - 1
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι κρητικό παραδοσιακό βοτανικό τσάι 10τεμ  - 2
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι κρητικό παραδοσιακό βοτανικό τσάι 10τεμ  - 3
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι κρητικό παραδοσιακό βοτανικό τσάι 10τεμ  - 1
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι κρητικό παραδοσιακό βοτανικό τσάι 10τεμ  - 2
  • Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι κρητικό παραδοσιακό βοτανικό τσάι 10τεμ  - 3

Δίκταμο κρήτης αφέψημα καρτεράκι κρητικό παραδοσιακό βοτανικό τσάι 10τεμ

Το Δίκταμο Κρήτης είναι το τέλειο παραδοσιακό βοτανικό τσάι που θα σας ταξιδέψει στη γή της Κρήτης με κάθε γουλιά. Απολαύστε το αφέψημα καρτεράκι κρητικό και ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση και τα θρεπτικά οφέλη του Δικτάμου. Με μόνο 10 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, αυτό το τσάι είναι ο τέλειος σύμμαχος για μια ηρεμητική στιγμή απόλαυσης και ευεξίας. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε την καθημερινότητά σας με γεύση και ευεξία!
20849
265211
1,38 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr

Το Evripos αφέψημα τίλιο 10x1gr της εταιρίας Evripos είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε ανανεωμένοι και δροσεροί κάθε φορά που το καταναλώνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση και την υψηλή ποιότητα των συστατικών του, το Evripos αφέψημα τίλιο θα σας χαρίσει μια απόλυτα ευχάριστη αίσθηση και θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε τη μέρα σας με αισιοδοξία και ενέργεια. Αποκτήστε το Evripos τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας!
Τιμή 1,40 €

Ματίνα τσάι μαύρο 45gr

Το μαύρο τσάι της εταιρείας Matina έχει μεγάλη περιεκτικότητα καφεΐνης και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Παράγει ένα σκούρο, χάλκινο χρώμα και έχει πιο δυνατή, πιο έντονη γεύση από άλλα είδη τσαγιού.

Τιμή 1,61 €

Evripos τσάι βουνού 50gr

Το Evripos τσάι βουνού 50gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που σας ταξιδεύει στις πλαγιές των βουνών με κάθε κουπί. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του πραγματικού τσαγιού, που θα σας κάνει να αισθανθείτε ότι βρίσκεστε σε έναν απόμακρο παράδεισο. Αγοράστε το Evripos τσάι βουνού 50gr τώρα και αφεθείτε στη μαγεία της γεύσης και της αρωματικής εμπειρίας.
Τιμή 2,79 €

Lipton τσάι πυραμίδα χαμομήλι 20τεμ

Το χαμομήλι είναι από τα πιο δημοφιλή βότανα, γνωστό για τις πλούσιες ευεργετικές του ιδιότητες. Δεν περιέχει καφεΐνη/τεΐνη οπότε μπορείτε να το απολαμβάνετε όλες τις ώρες.

Τιμή 1,65 €

El Greco τσάι πράσινο με λεμόνι & τσουκνίδα 20x1,3gr

Το πράσινο τσάι της εταιρείας El Greco είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες οι οποίες συμβάλλουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών οξυγόνου. Έχει λιγότερη καφεΐνη από ένα μαύρο τσάι και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Θα πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος, μακριά από το φως και άλλα είδη με έντονη μυρωδιά.

Τιμή 2,61 €

Κορυφαία προϊόντα

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 40μεζ 920ml

Αποκτήστε απαλή και αρωματική ρούχα με το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό υποαλλεργικό 40μεζ 920ml. Η εξαιρετική φόρμουλα του δίνει στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και απαλότητας που διαρκεί. Αφήστε το Soupline να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια ευχάριστη εμπειρία πλυσίματος. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την ποιότητα που σας προσφέρει το Soupline!
Τιμή 3,80 €

Συμεωνίδης σταφίδα μαύρη 200gr

Η Σταφίδα Μαύρη Συμεωνίδη είναι ένα είδος ξηρού καρπού που παράγεται από την ξήρανση του σταφυλιού. Σε αυτήν την περίπτωση, πρόκειται για μαύρες σταφίδες που προέρχονται από τη συγκεκριμένη εταιρεία "Συμεωνίδης". Οι μαύρες σταφίδες έχουν συνήθως πιο γλυκιά γεύση σε σύγκριση με τις λευκές.

Τιμή 1,32 €

Καπάκι πιπίλα λευκό 8-12oz 100τεμ

Καπάκια ποτηριών μιας χρήσης σε συσκευασία των 100 τεμαχίων σε λευκό χρώμα, που συνδυάζουν την πρακτικότητα τους με τα αντίστοιχα ποτήρια. Είναι κατάλληλα για εκδηλώσεις, πάρτι, επαγγελματική αλλά και καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,59 €