• Nava misty σπάτουλα ζαχαροπλαστικής σιλικόνης 25,5cm
  • Nava misty σπάτουλα ζαχαροπλαστικής σιλικόνης 25,5cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςNava

Nava misty σπάτουλα ζαχαροπλαστικής σιλικόνης 25,5cm

Κατασκευασμένη από σιλικόνη υψηλής ποιότητας, κατάλληλη για τρόφιμα, με εργονομική αντιολισθητική soft touch λαβή, για άνετο και ακριβή χειρισμό. Με πρακτική οπή στην άκρη για να κρεμιέται.

Κατάλληλη για ανοξείδωτα, αλλά και για αντικολλητικά σκεύη καθώς δεν τα χαράζει και δεν καταστρέφει την αντικολλητική επίστρωση.

16762
5205746903409
2,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Βασικά χαρακτηριστικά:

Διαστάσεις: 25.5x5x3cm

Βάρος: 0.10kg

Υλικό: Σιλικόνη

Λαβή: soft touch

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Svim χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική 3τεμ

Η συγκεκριμένη χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική της εταιρίας Svim είναι η τέλεια λύση για κάθε ζαχαροπλαστική ή οποιονδήποτε λάτρη της μαγειρικής! Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Svim, αυτή η χούφτα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο λαχταριστές γλυκές δημιουργίες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την πρακτική και ανθεκτική χούφτα ζαχαροπλαστικής πλαστική, που θα σας βοηθήσει να κάνετε τη ζαχαροπλαστική

Τιμή 2,24 €

Σπάτουλα σερβιρίσματος ανοξείδωτη 25cm

Η σπάτουλα σερβιρίσματος ανοξείδωτη 25cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική κουζίνα! Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, αυτή η σπάτουλα είναι ανθεκτική και δυνατή, ιδανική για κάθε είδους σερβίρισμα. Με το μήκος των 25cm, σας επιτρέπει να σερβίρετε τα φαγητά σας με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τη σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με αυτή την πρακτική και κομψή σπάτουλα!
Τιμή 3,56 €

Nava acer σπάτουλα σερβιρίσματος τρυπητή ανοξείδωτη 34,5cm

Η σπάτουλα σερβιρίσματος Nava acer τρυπητή ανοξείδωτη 34,5cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα της εταιρίας Nava, αυτό το εργαλείο θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τα πιο νόστιμα φαγητά με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας!
Τιμή 3,00 €

Tramontina σπάτουλα στρόγγυλη ανοξείδωτη

Η Tramontina παλέτα ζαχαροπλαστικής ανοξείδωτη λευκή της εταιρίας Tramontina είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε επαγγελματία ζαχαροπλάστη. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, αυτή η παλέτα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο λεπτομερή και εντυπωσιακά γλυκά. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε την Tramontina παλέτα ζαχαροπλαστικής τϋρα!

Τιμή 12,72 €

Estia σπάτουλα σιλικόνης με ξύλινη λαβή 25cm

Σπάτουλα σιλικόνης ζαχαροπλαστικής της σειράς Stone από υψηλής ποιότητας πλαστικό nylon, κατάλληλο για επαφή με τα τρόφιμα. Ιδανική για αντικολλητικά και κεραμικά σκεύη. Διαθέτει ξύλινη λαβή για σταθερό και ασφαλές κράτημα με θηλιά για να κρεμιέται. Αντέχει σε υψηλές θερμοκρασίες έως 220℃.

Τιμή 2,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Pringles Ketchup 165gr

Τα νέα Pringles πατατάκια με γεύση κέτσαπ είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ! Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα κλασικά πατατάκια. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,42 €

Beto μουστάρδα 500gr

Μουστάρδα της εταιρίας BETO, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Ταιριάζει άψογα κυρίως με κρεατικά και λαχανικά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό στο μαγειρευτό φαγητό, σαν σως, ή ακόμα και ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 1,36 €

Uniglass 54700 ποτηρι γυαλινο κρασιου hill 20,5cl 12τεμ

Το Uniglass 54700 ποτήρι γυαλινού κρασιού Hill 20,5cl 12 τεμάχια από την Uniglass είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την κομψότητά του και την υψηλή ποιότητά του. Κάθε ποτήρι είναι σχεδιασμένο με μεράκι και φροντίδα, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία κρασιού σε κάθε γεύση. Αποκτήστε τα τώρα και απογειώστε την απόλαυση του κρασιού σας!
Τιμή 9,27 €

Αβεζ κοφτά χονδρά 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €

Bona Vita choco balls 375gr

Τα "Bona Vita choco balls 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού που περιέχει σφαιρίδια με σοκολάτα. Τα choco balls είναι μικρά σφαιρίδια δημητριακών με επικάλυψη σοκολάτας.

Τιμή 2,42 €