• 17 delicatessen ketchup 250gr
  • 17 delicatessen ketchup 250gr
  • 17 delicatessen ketchup 250gr
  • 17 delicatessen ketchup 250gr
  • 17 delicatessen ketchup 250gr
  • 17 delicatessen ketchup 250gr
  • 17 delicatessen ketchup 250gr
  • 17 delicatessen ketchup 250gr
  • 17 delicatessen ketchup 250gr
  • 17 delicatessen ketchup 250gr
  • 17 delicatessen ketchup 250gr
  • 17 delicatessen ketchup 250gr
Δείτε όλα τα προϊόντα της17 Delicatessen

17 delicatessen ketchup 250gr

Η Κέτσαπ 17 Delicatessen που παράγεται από διαλεχτές Ελληνικές ντομάτες είναι ένας απολαυστικός συνδυασμός με τηγανιτές πατάτες, λουκάνικα, μπιφτέκια, σάντουιτς και ζυμαρικά που μαγεύει μικρούς και μεγάλους.

2412
5201050131415
1,32 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Κέτσαπ της εταιρίας 17 Delicatessen, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Heinz σως mayoketchup top down 425gr

Η νέα μας πρωτοποριακή σάλτσα, HEINZ MAYOKETCHUP 415ml, συνδυάζει τη γεύση της κέτσαπ με την απαλή υφή της μαγιονέζας για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την σε σάντουιτς, burgers, hot dogs και οποιαδήποτε άλλη συνταγή θέλετε να αναβαθμίσετε με τον πιο νόστιμο τρόπο. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 4,34 €

Condito ketchup american style 250gr

Από ελληνικές τομάτες

Kατάλληλη για vegans, vegetarians & για νηστεία

Χωρίς γλουτένη

Η αγαπημένη γεύση μικρών και μεγάλων, που συνοδεύει τέλεια κάθε σας πιάτο. Από σάντουιτς, burgers, hot dogs, chicken nuggets και πατάτες τηγανητές, μέχρι και ζυμαρικά. Η πλούσια γεύση που “μεταμορφώνει” κάθε σας γεύμα, δίνοντάς του την αξία που του αρμόζει!

Τιμή 1,35 €

Hellmann's ketchup squeezy 840gr

H κέτσαπ Hellmann's φτιάχνεται από ώριμες τομάτες που καλλιεργούνται στην ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο. 169gr πραγματικής ντομάτας επιλέγονται για την παραγωγή 100gr κέτσαπ, εξασφαλίζοντας φυσικά την υπέροχη γεύση.

Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Τιμή 3,96 €

Brava ketchup 4,5kg

Το Brava ketchup 4,5kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική και ποιοτική σάλτσα κέτσαπ. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια υφή του, το Brava ketchup θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα. Απολαύστε το σε σάντουιτς, burger, πατάτες τηγανητές και όπου αλλού θέλετε να προσθέσετε μια νότα γεύσης. Αποκτήστε το Brava ketchup 4,5kg τώρα και απογειώστε τις γευστικές σας εμπειρίες!
Τιμή 13,44 €

Κύκνος ketchup 330gr

Το Κύκνος ketchup 330gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στα προϊόντα τους. Με την μοναδική του συνταγή και την απαλή του υφή, το Κύκνος ketchup θα κάνει τα γεύματά σας ακόμα πιο νόστιμα και ικανοποιητικά. Αφήστε το Κύκνος ketchup να σας οδηγήσει σε μια απόλαυση γεύσης που δεν θα ξεχάσετε.
Τιμή 1,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Ινδία μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr

Το Ινδία μπαχάρι τριμμένο βάζο 35gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμά του, θα ταξιδέψετε στις γεύσεις της Ινδίας με κάθε μαγειρευτική προσπάθεια. Απολαύστε τη μυστηριώδη γεύση και αρωματική εμπειρία που προσφέρει το τριμμένο μπαχάρι από την Ινδία. Ανακαλύψτε τη γεύση της Ινδίας τώρα!
Τιμή 1,56 €

Bic καλσόν collant 20den No3-4 καραμελέ

Τα Bic καλσόν collant 20den No3-4 καραμέλες είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα κάθε μέρα. Με την απαλή υφή τους και την απόλυτη εφαρμογή, θα νιώσετε σαν να μην φοράτε τίποτα. Η καραμέλα απόχρωση τους θα προσθέσει μια διακριτική νότα στο ντύσιμό σας, κάνοντάς σας να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τα Bic καλσόν collant τώρα και αναβαθμίστε την γκαρνταρόμπα σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας σ
Τιμή 1,56 €
Pantene σαμπουάν colour protect για βαμμένα μαλλιά 360ml Pantene σαμπουάν colour protect για βαμμένα μαλλιά 360ml
Περιορισμένη προσφορά!

Pantene σαμπουάν colour protect για βαμμένα μαλλιά 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Προστασία Χρώματος καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V και βοηθώντας στην προστασία της λάμψης του χρώματος.

Κανονική τιμή 3,63 € Τιμή 3,53 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Pom pon eyes & face υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με υαλουρονικό οξύ για όλες τις επιδερμίδες 2x20τεμ

Τα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon, είναι ειδικά μελετημένα για όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή τους, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, προσφέρουν στο δέρμα τριπλή δράση: 1. Αφαιρούν αποτελεσματικά το έντονο μακιγιάζ. 2. Περιποιούνται απαλά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. 3. Ενυδατώνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μοναδική ελαστικότητα και λάμψη.

Τιμή 2,98 €

Alfa αλκοολούχος λοσιόν 95 βαθμών 420ml

Ένα ήπιο αντισηπτικό το οποίο προορίζεται για την υγιεινή απολύμανση των χεριών και των επιφανειών (που δεν έρχονται σε επαφή με τρόφιμα). Παράγεται με βάση την αιθυλική αλκοόλη 95ᵒ (οινόπνευμα) μετουσιωμένη με άρωμα λεμονιού η οποία έχει βακτηριοκτόνα, μυκητοκτόνα και ιοκτόνα αποτελέσματα. Η λοσιόν περιέχει επίσης και γλυκερίνη που βοηθάει το δέρμα να μην ξεραίνεται. Εάν πρέπει να μετακινηθείτε εκτός σπιτιού, θυμηθείτε να απολυμαίνετε σωστά τα χέρια σας, για χάρη της υγείας και της ζωής των δικών σας και των αγαπημένων σας προσώπων. Η τακτική χρήση απολυμαντικών στεγνώνει το δέρμα, οπότε μην ξεχάσετε να το ενυδατώσετε και να το διατηρήσετε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Τιμή 1,29 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού