• Tesori μαλακτικό persian dream 500ml
  • Tesori μαλακτικό persian dream 500ml
  • Tesori μαλακτικό persian dream 500ml
  • Tesori μαλακτικό persian dream 500ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTesori

Tesori μαλακτικό persian dream 500ml

Το Tesori μαλακτικό persian dream 500ml είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε στα ρούχα σας μια μοναδική αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας. Η μαγευτική μυρωδιά του Persian Dream θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρικών αρωμάτων, ενώ η μοναδική του σύνθεση θα φροντίσει για την προστασία και την απαλότητα των ρούχων σας. Αφήστε το Tesori μαλακτικό persian dream να σας καταπλήξει και να μετατρέψει το καθημερινό πλύσιμο σε μια απόλαυση γεμάτη αισθήσεις.
37433
8008970055268
2,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό thalasso therapy 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό thalasso therapy 760ml θα σας χαρίσει λαμπερά και υγιή μαλλιά που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Αποκτήστε την απαλότητα και τη λάμψη που πάντα ονειρευόσασταν με αυτό το μοναδικό προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει, αγοράστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 2,98 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό byzantium 760ml είναι η τέλεια επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα σας με έναν μοναδικό τρόπο. Η πλούσια σύνθεσή του αφήνει τα ρούχα σας με μια μεταξένια αίσθηση απαλότητας και φρεσκάδας που διαρκεί. Απλά προσθέστε μια μικρή ποσότητα στον κύκλο ξεβγάλματος και απολαύστε τα αποτελέσματα. Αφήστε το Tesori να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει.
Τιμή 3,00 €

Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 52μεζ 1196ml

Το Cajoline συμπυκνωμένο μαλακτικό λίλιουμ και φρούτα του δάσους 52μεζ 1,196lt είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε τη φρεσκάδα και την απαλότητα σε κάθε πλύση. Αφήστε τη μαγεία του αρώματος του λίλιουμ και των φρούτων του δάσους να σας συνοδεύσει καθημερινά και απολαύστε την αίσθηση ενός καθαρού και φρέσκου ρούχου. Αποκτήστε το Cajoline τώρα και ανανεώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο!
Τιμή 3,69 €

Proderm box υγρό απορρυπαντικό ρούχων 40μεζ 2,8lt, μαλακτικό ρούχων 2lt & 2x υγρο πιατων 500ml

Το υγρό απορρυπαντικό Proderm είναι ειδικά μελετημένο για τα βρεφικά ρούχα. Είναι ιδανικό για χρήση τόσο στο πλυντήριο όσο και στο χέρι. Χαρίζει καθαριότητα στα ρουχαλάκια του μωρού και το απαλό άρωμα της Proderm.

Τιμή 25,99 €
  • Νέο
  • Πακέτο

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 84μεζ 1764ml

Ανανεωτική φρεσκάδα που ξυπνά τις αισθήσεις σας και σας μεταφέρει στις απέραντες ακτές του ωκεανού. Αποκτήστε το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 84μεζ 1764ml για απαλά και ευωδιαστά ρούχα που διαρκούν. Αφήστε τη μαγεία της φρεσκάδας να σας συνοδεύει καθημερινά!
Τιμή 6,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Cover κόλλα στιγμής 2x3gr

Η Cover κόλλα στιγμής 2x3gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε επισκευή και κατασκευή. Με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που προσφέρει, δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά άλλο κόλλα. Αποκτήστε την τώρα και ανακαλύψτε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 2,17 €