• Sanitas σύρμα κουζίνας μεταλλικό με λαβή 2τεμ Sanitas - 1
  • Sanitas σύρμα κουζίνας μεταλλικό με λαβή 2τεμ Sanitas - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςSanitas

Sanitas σύρμα κουζίνας μεταλλικό με λαβή 2τεμ

Το Sanitas σύρμα κουζίνας είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε μαγειρική εμπειρία. Με τη μεταλλική του κατασκευή και τις λαβές του, σας προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Αποκτήστε το Sanitas σύρμα κουζίνας τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
15073
5201314095385
3,29 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Άμεσα διαθέσιμο στο κατάστημα

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ

Ο Siro σπόγγος ασημί με μακρύ χερούλι 1τεμ της εταιρίας Sidirela είναι ένα προϊόν που θα σας βοηθήσει στον καθαρισμό του σπιτιού σας με άνεση και αποτελεσματικότητα. Η υψηλή ποιότητα και η εργονομική σχεδίαση του σπογγίου θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας εργασίες!
Τιμή 0,47 €

Vellis σφουγγάρια κουζίνας 7τεμ

Σφουγγαράκι κουζίνας που καθαρίζει αποτελεσματικά με πράσινο συρματάκι. Δημιουργεί αφρό χάρη στο μεσαίο στρώμα που απορροφά πόσοτητα νερου λόγω του αφρώδους υλικού.

Τιμή 0,75 €
Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic Vileda - 1 Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic Vileda - 1
Περιορισμένη προσφορά!

Vileda σφουγγαράκι κουζίνας classic

Το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματική του απόδοση, το σφουγγαράκι Vileda classic θα σας βοηθήσει να κρατήσετε την κουζίνα σας καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα καθαρισμοϋ με το Vileda classic σφουγγαράκι κουζίνας!
Κανονική τιμή 0,48 € Τιμή 0,44 €
  • -0,04 €
  • -0,04 €

Sidirela συρμάτινο μαλλί 30gr

Η Sidirela συρμάτινο μαλλί 30gr είναι το ιδανικό προϊόν για να δημιουργήσετε τα πιο μοναδικά και stylish χτενίσματα. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Sidirela συρμάτινο μαλλί θα σας χαρίσει το απόλυτο styling αποτέλεσμα. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε τον πραγματικό εαυτό σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 0,29 €

Practic σπόγγος ασημί inox 25gr

Σφουγγάρι γενικής χρήσης το οποίο μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για τον καθαρισμό της κουζίνας σας. Εκτός του ότι μπορείτε να πλύνετε τα μαγειρικά σας σκέυη, θα σας βοηθήσει να καθαρίσετε τον νεροχύτη σας, το φούρνο, τις εστίες σας και οποιοδήποτε άλλο σημείο της κουζίνας στο οποίο συσσωρεύεται βρωμιά και λίπη.

Τιμή 0,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Fly ball μυγοπαγίδα

H Fly Ball είναι μια επαναχρησιμοποιούμενη παγίδα, για μύγες και σφήκες με το κατάλληλο δόλωμα. Είναι ιδιαίτερα εύχρηστη, ελαφριά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Τιμή 1,60 €

Toshiba μπαταρίες αλκαλικές D 2τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες της Toshiba μεγέθους D, ιδανικές για φακούς κι άλλες οικιακές μικροσυσκευές.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αξίζουν τα χρήματά τους.

Τιμή 3,16 €

Colgate οδοντόκρεμα triple action 75ml

Η Colgate οδοντόκρεμα triple action 75ml της εταιρίας Colgate προσφέρει τριπλή προστασία για την υγεία των δοντιών σας. Με μοναδική σύνθεση που προσφέρει βαθύ καθαρισμό, προστασία από την τερηδόνα και φρεσκάδα που διαρκεί, η Colgate triple action θα σας χαρίσει ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της!
Τιμή 1,21 €