• Ίον σοκολάτα γάλακτος εισαγωγής 100gr
  • Ίον σοκολάτα γάλακτος εισαγωγής 100gr

Ίον σοκολάτα γάλακτος εισαγωγής 100gr

50782
5201127010599
2,04 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ιον σοκολάτα γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη 100gr

Η νέα Ιον σοκολάτα γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας που θέλουν να διατηρήσουν μια υγιεινή διατροφή. Με την απαλή της γεύση και την χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υψηλές θερμίδες και να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση χωρίς ενοχές. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας!
Τιμή 2,17 €

ΙΟΝ σοκολάτα με ολόκληρα φουντούκια 200gr

Η ΊON δημιουργεί άλλη μια λαχταριστή πλάκα σοκολάτας, κάνοντας τον πιο απλό και συνάμα έναν από τους πιο γευστικούς συνδυασμούς... φουντούκια βυθισμένα σε ποιοτική σοκολάτα γάλακτος. Η Ίον γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια έρχεται να σας κρατήσει συντροφιά κάθε στιγμή της ημέρας, οπουδήποτε μπορείτε να την απολαύσετε.

Τιμή 4,09 €

Παυλίδης σοκολάτα υγείας 65gr

Η αυθεντική, διαχρονική, ανεκτίμητη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, που όλοι αγαπάμε, γεμιστή με κρέμα cappuccino για μια ακαταμάχητα γλυκιά απόλαυση! Μια ξεχωριστή σοκολατένια εμπειρία από τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη! Για πρώτη φορά, σε μία πλούσια μπουκιά, δύο κόσμοι απόλαυσης γίνονται ένας!

Τιμή 1,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona δίσκοι ντεμακιγιάζ στρόγγυλοι 60+60τεμ

Οι απλοί οβάλ δίσκοι ντεμακιγιάζ είναι ιδανικοί για την αποτελεσματική περιποίηση του προσώπου σας, καθώς προσφέρουν μεγαλύτερη ευκολία και ευελιξία στο καθάρισμα της επιδερμίδας σας χάρη στη μεγάλη επιφάνειά τους!

Τιμή 1,95 €

Fini ζελεδάκια fruit attack 100gr

Τα Fini ζελεδάκια fruit attack 100gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό ταξίδι γεμάτο χρώματα και αρώματα φρούτων. Απολαύστε την εκρηκτική γεύση τους και αφήστε τα να σας κατακτήσουν με τη γλυκιά τους γεύση. Αποκτήστε τα Fini ζελεδάκια fruit attack τώρα και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων!
Τιμή 0,84 €

Coca cola αναψυκτικό original 330ml

Η αυθεντική γεύση Coca-Cola με υπέροχη δροσιστική γεύση, που εδώ και 130 χρόνια, έχει αγαπηθεί από δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 200 χώρες.

Τιμή 0,65 €

Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr

Η Kinder σοκολάτα 16τεμ 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν τη γεύση της παιδικής αναμνηστικής γλύκας. Κάθε δαχτυλίδι περιέχει λεπτή σοκολάτα με γεμάτη γεύση γάλακτος και μια απαλή, κρεμώδη εσωτερική γέμιση. Με την Kinder σοκολάτα, η ευχαρίστηση γίνεται γλυκιά και αξέχαστη.
Τιμή 3,63 €

Bic bilama due ξυραφάκια 5τεμ

Ξυραφάκια μιας χρήσεως με στενή σταθερή κεφαλή. Άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 2 λεπίδων με επίστρωση πολυμερούς χρωμίου. Μακρύτερη λαβή για καλύτερο κράτημα και έλεγχο.

Τιμή 1,27 €