• Ιον σοκολάτα γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη 100gr
  • Ιον σοκολάτα γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙον

Ιον σοκολάτα γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη 100gr

Η νέα Ιον σοκολάτα γάλακτος με 30% λιγότερη ζάχαρη είναι η τέλεια επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας που θέλουν να διατηρήσουν μια υγιεινή διατροφή. Με την απαλή της γεύση και την χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη, θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υψηλές θερμίδες και να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση χωρίς ενοχές. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την κάθε στιγμή της ημέρας!
32290
5201127010087
2,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΟΝ σοκολάτα γάλακτος 270gr

Η πρώτη σοκολάτα γάλακτος που σου έρχεται στο μυαλό! Γιατί η πλούσια γεύση της μας συντροφεύει από τα παιδικά μας χρόνια. "Νιώθεις πάντα σαν να τρως σοκολάτα για πρώτη φορά", λέει μια διαφήμιση της ΙΟΝ Γάλακτος από τη μακρινή δεκαετία του '60, αλλά η αλήθεια της είναι διαχρονική!

Τιμή 4,98 €

Derby σοκολάτα 20x38gr

Λαχταριστή επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος ΙΟΝ με τραγανά crisp rice και πλούσια γέμιση καρύδας δημιούργησαν μια γεύση τόσο ξεχωριστή και ανάλαφρη, που δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο σνακ σοκολάτας στην ελληνική αγορά.

Τιμή 13,25 €

M&M's σοκολάτα γάλακτος με κουφετάκια crispy 165gr

Η αγαπημένη σοκολάτα M&M's γάλακτος με κουφετάκια crispy 165gr είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την πείνα σας και να απολαύσετε μια γεύση που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα. Με την απίστευτη συνδυασμό γάλακτος και κουφετακίων crispy, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά!
Τιμή 3,80 €

Twix σοκολάτα 50gr

Μπάρα καλυμμένη με απολαυστική καραμέλα και λαχταριστή σοκολάτα γάλακτος. Αποτελούν ιδανικό σνακ.

Η συσκευασία περιέχει 2 μπάρες.

Τιμή 0,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Roshen μπαρα σοκολατας 33gr, σοκολατα γαλακτος με γεμιση creme brulee

Η Roshen μπάρα σοκολάτας 33gr με γέμιση creme brulee είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκές απολαύσεις. Η σοκολάτα γάλακτος σε συνδυασμό με την κρεμώδη υφή της γέμισης creme brulee θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την κάθε μπουκιά και αφήστε τις αισθήσεις σας να εκραγούν από ικανοποίηση. Αποκτήστε την Roshen μπάρα σοκολάτας τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,46 €

Evergreen αλάτι ιμαλαΐων ψιλό 1kg

Ψιλό αλάτι Ιμαλαΐων της εταιρείας Evergreen Organics σε συσκευασία 1000 γραμμαρίων. Το αλάτι αυτό περιέχει έως και 84 διαφορετικά στοιχεία, μερικά εκ των οποίων είναι απαραίτητα για τον ανθρώπινο οργανισμό. Χρησιμοποιείται με τον ίδιο τρόπο όπως το συνηθισμένο αλάτι, στο μαγείρεμα, σαν καρύκευμα στο φαγητό καθώς και στη συντήρηση των τροφίμων και στην παρασκευή παστών ψαριών και τουρσί. Έχει κοκκινωπό ή ροζ χρώμα, με ορισμένους κρυστάλλους να έχουν ένα υπόλευκο προς διαφανές χρώμα.

Τιμή 1,84 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια λεμόνι 4x15τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα φρεσκάδας λεμονιού. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 0,95 €

Κούρκουλος κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr

Οι Κούρκουλοι κριτσίνια κρίκοι με σπόρους 120gr της εταιρίας Κούρκουλος είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ! Με την τραγανή υφή τους και τη γεμάτη γεύση των σπόρων, θα σας καταπλήξουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε σας διάλειμμα και ανανεώστε τις ενέργειες σας με αυτό το νόστιμο σνακ! Αποκτήστε τους τώρα και απολαύστε την μοναδική τους γεύση!
Τιμή 1,61 €

Bic αναπτήρας mini 1τεμ

Ο Bic αναπτήρας mini 1τεμ είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας στιγμή. Με το μικρό του μέγεθος, μπορείτε να τον έχετε πάντα μαζί σας, είτε είστε στο σπίτι, στο γραφείο, είτε στο δρόμο. Ξεχάστε τις ανασφάλειες και ανάψτε το φως σε κάθε σας στιγμή με τον Bic αναπτήρα mini 1τεμ. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 0,79 €