• Παυλίδης σοκολάτα υγείας 65gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας 65gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας 65gr
  • Παυλίδης σοκολάτα υγείας 65gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαυλίδης εργαστήρι

Παυλίδης σοκολάτα υγείας 65gr

Η αυθεντική, διαχρονική, ανεκτίμητη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, που όλοι αγαπάμε, γεμιστή με κρέμα cappuccino για μια ακαταμάχητα γλυκιά απόλαυση! Μια ξεχωριστή σοκολατένια εμπειρία από τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη! Για πρώτη φορά, σε μία πλούσια μπουκιά, δύο κόσμοι απόλαυσης γίνονται ένας!

8745
5201057003630
1,66 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g
Ενέργεια 2200kJ/ 525kcal
Λιπαρά 30,5g
εκ των οποίων κορεσμένα 18g
Υδατάνθρακες 54,5g
εκ των οποίων σάκχαρα 51,5g
εκ των οποίων πολυόλες -
Εδώδιμες Ίνες 6,9g
Πρωτεΐνες 4,4g
Αλάτι 0g
Συστατικά
Ζάχαρη, Κακαόμαζα, Βούτυρο Κακάο, Γαλακτωματοποιητής (Λεκιθίνη ΣΟΓΙΑΣ), Άρωμα (Βανιλίνη). Στερεά Κακάο: 43% Τουλαχιστον. Μπορεί να περιέχει ΓΑΛΑ αφού παράγεται στην ίδια γραμμή με σοκολάτες ΓΑΛΑΚΤΟΣ. Μπορεί να περιέχει ΦΙΣΤΙΚΙ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ και ΣΙΤΑΡΙ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε μέρος δροσερό και ξηρό.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παράγεται στην Ελλάδα. Mondelez Ελλάς Α.Ε., Αριστοτέλους 19-21, 144 51 Μεταμόρφωση Αττικής, Tηλ.: 210 288 9000, 800 118 1111 (χωρίς χρέωση)

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Παυλίδης σοκολάτα υγείας με φράουλα 100gr

Η αυθεντική, διαχρονική, ανεκτίμητη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, που όλοι αγαπάμε, γεμιστή με κρέμα φράουλα για μια ακαταμάχητα γλυκιά απόλαυση! Μια ξεχωριστή σοκολατένια εμπειρία από τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη! Για πρώτη φορά, σε μία πλούσια μπουκιά, δύο κόσμοι απόλαυσης γίνονται ένας!

Τιμή 1,44 €

Lacta σοκολάτα sandwich mini κράκερ 87gr

Σοκολάτα γάλακτος με κράκερς (15%).

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας, με μίνι κράκερ για όλες τις στιγμές που θέλεις κάτι γλυκό αλλά και αλμυρό.

Τιμή 1,98 €

Kinder delice γαλακτοφέτα 10x39gr

Η Kinder Delice γαλακτοφέτα 10x39gr είναι ένα λαχταριστό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να βρίσκεστε σε έναν παράδεισο γεύσεων. Με την απαλή γεύση της γαλακτοφέτας και το αφράτο της υφάκι, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και απολαύσεις. Αφήστε το Kinder Delice να σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κάνει να το ερωτευτείτε αμέσως.
Τιμή 6,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Endless χαρτί υγείας rich & soft 4φυλλο 8x105gr

Το Endless rich & soft χαρτί υγείας 4φυλλο 8x105gr είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με την υψηλή ποιότητα και τη μαλακή υφή του, θα σας προσφέρει τη μέγιστη αίσθηση άνεσης κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Endless rich & soft χαρτί υγείας τώρα!
Τιμή 3,21 €

Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 50x33x20cm 20lt

Ανακαλύψτε το απόλυτο εργαλείο οργάνωσης για το σπίτι σας! Το Sterk κουτί αποθήκευσης πλαστικό ορθογώνιο με λαβή 50x33x20cm 20lt είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε τα πράγματά σας τακτοποιημένα και πάντα εύκολα προσβάσιμα. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη και λειτουργική καθημερινότητα!
Τιμή 8,56 €

Κοντάρι σκούπας ανοξείδωτο με χοντρή βίδα 1,30m

Το κοντάρι σκούπας ανοξείδωτο με χοντρή βίδα 1,30m είναι ιδανικό για εύκολο και αποτελεσματικό καθάρισμα του σπιτιού σας. Με την ανθεκτική του κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα, διαθέτει μια χοντρή βίδα που εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο χωρίς πολύ κόπο και κόστος.
Τιμή 1,10 €

Farcom HD μάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών warm brown 400ml

Mάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών. Ζωντανεύει και φρεσκάρει προσωρινά το χρώμα των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φυσικά όσο και σε βαμμένα μαλλιά. Αποτελεί την τέλεια λύση για το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των βάφων.

Τιμή 6,45 €

Κύκλωψ γλάστρα teracotta No335 Δ:38 Υ:21,5 LT:19

Η γλάστρα Κύκλωψ της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον κήπο σας. Με τις διαστάσεις Δ:38 Υ:21,5 LT:19, αυτή η τερακότα γλάστρα θα δώσει μια μοναδική αισθητική πινελιά στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και θα διατηρήσει το φυτό σας φρέσκο και όμορφο. Αποκτήστε τώρα τη γλάστρα Κύκλωψ και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 4,49 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού