• Milka σοκολάτα daim 100gr
  • Milka σοκολάτα daim 100gr

Milka σοκολάτα daim 100gr

50117
7622210078131
1,11 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Schogetten σοκολάτα caramel brownie 100gr

Η Schogetten σοκολάτα caramel brownie 100gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική απόλαυση. Η σοκολάτα αυτή συνδυάζει την πλούσια γεύση της καραμέλας με τον αφράτο και υγρό brownie, δημιουργώντας έναν απολαυστικό συνδυασμό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τη Schogetten σοκολάτα caramel brownie 100gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,66 €

Break σοκολάτα γάλακτος με φουντούκια 85gr

Η φυσική προσωπικότητα του φουντουκιού παρέα με τη σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ δημιουργούν άλλη μια απόλαυση στο τετράγωνο! Η Break Γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια κυκλοφορεί στο τετράγωνο σχήμα κατατεθέν της μάρκας, σε χαρακτηριστική πράσινη συσκευασία και με εύκολο άνοιγμα.

Τιμή 1,75 €

Κορυφαία προϊόντα

Sidirela φορμάκια χάρτινα για κέικ 7cm 100τεμ

Τα φορμάκια χάρτινα για κέικ της Sidirela έχουν διάμετρο 7cm και περιλαμβάνουν 100 τεμάχια. Είναι ιδανικά για την παρασκευή και τη σερβιρισμα κέικ, cupcakes, muffins και άλλων γλυκών εδεσμάτων. Το χάρτινο υλικό είναι ασφαλές για τρόφιμα και εύκολο στη χρήση. Κάθε φορμάκι έχει χαριτωμένο σχεδιασμό που θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στα γλυκά σας δημιουργήματα.
Τιμή 0,69 €

Λάβδας καραμέλες piccolo assorti 1kg

Οι Λάβδας καραμέλες piccolo assorti 1kg είναι η τέλεια επιλογή για να γευτείτε τη γεύση της παιδικής αναμνηστικής σας. Με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε κάθε συσκευασία, δεν υπάρχει τρόπος να αντισταθείτε σε αυτές τις νοστιμιές. Απολαύστε τις καραμέλες Λάβδας piccolo assorti και ανακαλύψτε ξανά τη χαρά της παιδικής αθωότητας.
Τιμή 8,70 €

Knorr snack pot μπολονέζ 60gr

Όταν ψάχνετε ένα γρήγορο και χορταστικό snack, ένα από τα Knorr Pasta Snack Pots είναι η ιδανική λύση. Έτοιμο εύκολα και γρήγορα, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστή μακαρονάδα μέσα σε μόνο 5'! Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, το ταξίδι ή όπου και εάν βρίσκεστε. Το Knorr Pasta Snack Pot Bolognese περιέχει μακαρόνια και μια μοναδική σάλτσα με κιμά και λαχανικά.

Τιμή 1,40 €