0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Lacta

Διαθεσιμότητα: 681 Σε απόθεμα

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας!Ακαταμάχητος συνδυασμός σοκολάτας γάλακτος Lacta με κομμάτια φιστικιού και καραμέλας που θα σας παρασύρει σε μία μοναδική γευστική εμπειρία.

Διαθεσιμότητα: 575 Σε απόθεμα

Σοκολάτα γάλακτος με κράκερς (15%).

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας, με μίνι κράκερ για όλες τις στιγμές που θέλεις κάτι γλυκό αλλά και αλμυρό.

Διαθεσιμότητα: 223 Σε απόθεμα

Κλασσική σοκολάτα γάλακτος με την χαρακτηριστική γεύση της Lacta, αγκαλιάζει ολόκληρα μπισκοτάκια Oreo με κρέμα βανίλιας, δημιουργώντας έναν συνδυασμό σοκολάτας και μπισκότου Oreo.

Διαθεσιμότητα: 5187 Σε απόθεμα

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα και γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή.

Διαθεσιμότητα: 222 Σε απόθεμα

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας! Πλούσια υφή σοκολάτας γάλακτος που λιώνει απαλά στο στόμα γλυκαίνει την κάθε σας στιγμή και γίνεται το σύμβολο της αληθινής αγάπης!

Διαθεσιμότητα: 589 Σε απόθεμα

Η σοκολάτα που κατάφερε να γίνει το πιο γλυκό κομμάτι της ζωής μας σε ένα μοναδικό συνδυασμό γεμιστής σοκολάτας γάλακτος Lacta με γεύση κρέμας και φράουλας.

Διαθεσιμότητα: 666 Σε απόθεμα

Η μοναδική βελούδινη υφή της Lacta white με λευκή σοκολάτα δίνει νέα γευστική απόχρωση στο πιο γλυκό κομμάτι της ζωής σας. Η πρωτόγνωρη γεύση της θα σας κατακλύσει από την πρώτη δαγκωνιά!

Φιλτράρισμα κατά

Κατηγορίες

Κατηγορίες

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας