• Agrifreda σιρόπι παγωτού φράουλα 1kg
  • Agrifreda σιρόπι παγωτού φράουλα 1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrifreda

Agrifreda σιρόπι παγωτού φράουλα 1kg

AGRIFREDA. Το σιρόπι παγωτού φράουλας της AGRIFREDA είναι η τέλεια επιλογή για να γλυκάνετε το αγαπημένο σας παγωτό. Με γεύση που ξεχωρίζει και πλούσια υφή, το σιρόπι αυτό θα κάνει το παγωτό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
40826
5206783000021
3,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agrifreda σιρόπι παγωτού καραμέλα 1kg

AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg - (ΚΑΡΑΜΕΛΑ) είναι η απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις του παγωτού. Με την γλυκιά γεύση της καραμέλας, αυτό το σιρόπι θα σας ταξιδέψει σε μια γεύση που θα σας κάνει να θέλετε να την απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,83 €

Γιώτης σιρόπι φράουλα 350gr

Τα Σιρόπια Γιώτης νέας γενιάς με γεύση Φράουλα έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό τη φυσική γεύση και το υπέροχο άρωμα και χρησιμοποιούνται σε όλα τα γλυκά και παγωτά, κάθε στιγμή.

Τιμή 2,87 €

Γιώτης σιρόπι praline dream 320gr

Τα ΣΙΡΟΠΙΑ ΓΙΩΤΗΣ είναι μία νέα γενιά σιροπιών με κύριο χαρακτηριστικό τους τη φυσική γεύση και το άρωμα. Η ΓΙΩΤΗΣ εμπλουτίζει τη σειρά σιροπιών με το νέο σιρόπι Praline Dream ΓΙΩΤΗΣ (Πραλίνα Κακάο με Μπισκότο) το οποίο είναι παχύρευστο και περιέχει κομματάκια μπισκότου. Ιδανικό για γαρνίρισμα σε παγωτό, λουκουμάδες, αλλά και για γέμιση σε κρέπες, βάφλες, γλυκά.

Τιμή 3,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΜΕ COURIER ΚΑΙ BOXNOW

To Mr Muscle® Αποφρακτικό Gel δρα σε 5 λεπτά: Δρα απευθείας στο σημείο της απόφραξης και καθαρίζει γρήγορα τις βουλωμένες αποχετεύσεις! Παραμένει στις σωληνώσεις Διαπερνά το στάσιμο νερό Διαλύει τις βρωμιές Ασφαλές για όλα τα είδη σωληνώσεων ΑΠΟΦΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ** **Το φράξιμο που προκαλείται από τρίχες και σαπούνι Διαπερνά το στάσιμο νερό

Τιμή 7,87 €

Pantene conditioner color protect 250ml

Το Pantene conditioner color protect 250ml προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας και τα κάνει λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
Τιμή 2,72 €

Αποφλοιωτής πατάτας ανοξείδωτος

Ο αποφλοιωτής πατάτας ανοξείδωτος είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον εύκολο και γρήγορο τρόπο που αφαιρεί τη φλούδα από τις πατάτες, θα εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο και κόπο. Η ανοξείδωτη κατασκευή του εξασφαλίζει αντοχή και αξιοπιστία, ενώ η λειτουργία του είναι τόσο απλή που μπορεί να το χρησιμοποιήσει κανείς με άνεση. Αποκτήστε τον αποφλοιωτή πατάτας ανοξείδωτο σήμερα και απολαύστε φρέσκες και γευστικές πατ?
Τιμή 1,45 €

Arion food φουντούκια ψίχα ψημένη κροκάν 200gr

Τα Arion food φουντούκια ψίχα ψημένη κροκάν 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και υγιεινά σνακ. Η πλούσια γεύση του φουντουκιού συνδυάζεται με την τραγανή υφή της ψίχας, προσφέροντας μια μοναδική απόλαυση. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Arion food.
Τιμή 4,91 €