0
Αγαπημένα
Καλάθι
×

Λίστα προϊόντων ανά επωνυμία Agrifreda

Διαθεσιμότητα: 140 Σε απόθεμα

Η "Agrifreda μαρμελάδα φράουλα 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας φράουλας με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα φράουλας παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των φράουλων μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του φρούτου.

Διαθεσιμότητα: 174 Σε απόθεμα

Η "Agrifreda μαρμελάδα ροδάκινο 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας ροδακίνου με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα ροδακίνου παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των ροδακίνων μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του φρούτου.

Διαθεσιμότητα: 86 Σε απόθεμα

Η "Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας πορτοκαλιού με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα πορτοκαλιού παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των πορτοκαλιών μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του πορτοκαλιού.

Διαθεσιμότητα: 263 Σε απόθεμα

Η "Agrifreda μαρμελάδα κεράσι 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας κερασιού με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα κερασιού παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των κερασιών μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση του φρούτου.

Διαθεσιμότητα: 190 Σε απόθεμα

Η "Agrifreda μαρμελάδα βερίκοκο 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας βερίκοκου με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα βερίκοκου είναι ένα γλυκό προϊόν που παρασκευάζεται από την βραστερή επεξεργασία των βερίκοκων μαζί με ζάχαρη, με σκοπό να διατηρηθεί η φυσική γεύση και αρώματα του φρούτου.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας