• Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt  - 1
  • Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt  - 2
  • Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt  - 3
  • Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt  - 1
  • Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt  - 2
  • Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt  - 3
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMr Muscle

Mr Muscle αποφρακτικό gel 1lt

ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΑΠΟΣΤΕΛΕΤΑΙ ΜΕ COURIER ΚΑΙ BOXNOW

To Mr Muscle® Αποφρακτικό Gel δρα σε 5 λεπτά: Δρα απευθείας στο σημείο της απόφραξης και καθαρίζει γρήγορα τις βουλωμένες αποχετεύσεις! Παραμένει στις σωληνώσεις Διαπερνά το στάσιμο νερό Διαλύει τις βρωμιές Ασφαλές για όλα τα είδη σωληνώσεων ΑΠΟΦΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ** **Το φράξιμο που προκαλείται από τρίχες και σαπούνι Διαπερνά το στάσιμο νερό

6694
8002030110263
7,87 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σύνθεση
Κάτω του 5% λευκαντικούς παράγοντες με βάση το χλώριο, σαπούνι, αμφοτερικές επιφανειοδραστικές ουσίες.
Οδηγίες Προφύλαξης
Κίνδυνος! Περιέχει Υποχλωριώδες νάτριο, Υδροξείδιο του νάτριου, Αμίνες, C12-18-αλκυλοδιμεθυλο, N-οξείδια. Μπορεί να διαβρώσει μέταλλα. Προξενεί σοβαρά δερματικά εγκαύματα και οφθαλμικές βλάβες. Πολύ τοξικό για τους υδρόβιους οργανισμούς, με μακροχρόνιες επιπτώσεις.Εάν ζητήσετε ιατρική συμβουλή, να έχετε μαζί σας τον περιέκτη του προϊόντος ή την ετικέτα. Μακριά από παιδιά. Μην αναπνέετε αναθυμιάσεις. Να φοράτε προστατευτικά γάντια/ μέσα ατομικής προστασίας για τα μάτια. Καλέστε αμέσως το ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ή ένα γιατρό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑ (ή με τα μαλλιά): Βγάλτε αμέσως όλα τα μολυσμένα ρούχα. Ξεπλύντε την επιδερμίδα με νερό/στο ντους. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ: Ξεπλύνετε προσεκτικά με νερό για αρκετά λεπτά. Αν υπάρχουν φακοί επαφής, αφαιρέστε τους, αν είναι εύκολο. Συνεχίστε να ξεπλένετε. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΤΑΠΟΣΗΣ: Ξεπλύνετε το στόμα. ΜΗΝ προκαλέσετε εμετό. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΙΣΠΝΟΗΣ: Μεταφέρατε τον παθόντα στον καθαρό αέρα και αφήστε τον να ξεκουραστεί σε στάση που διευκολύνει την αναπνοή. Φυλάσσεται κλειδωμένο. Να διατηρείται μόνο στον αρχικό περιέκτη. Πλύνετε τα χέρια σχολαστικά μετά το χειρισμό. Διάθεση του περιεχομένου / περιέκτη σύμφωνα με τους τοπικούς / εθνικούς κανονισμούς.Προσοχή! Να μην χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με άλλα προϊόντα. Μπορεί να ελευθερωθούν επικίνδυνα αέρια (χλώριο).Να διατηρείτε το μπουκάλι ερμητικά κλεισμένο σε δροσερό μέρος και πάντα σε όρθια θέση.
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210-7793777
Δερματικά εγκαυματα
Επικίνδυνο για το Περιβάλλον
Στοιχεία Προμηθευτή
S.C. JOHNSON Hellas Ltd, Φραγκοκκλησιάς 7, 15125 Μαρούσι, Τηλ 210 3448000, www.scjohnson.com

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Cillt bang καθαριστικό αλάτων & βρωμιάς spray 750ml

Cillit Bang Spray 750ml είναι το ιδανικό προϊόν για να αντιμετωπίσετε τις αλάτες και τη βρωμιά με άνεση και αποτελεσματικότητα. Με μια μόνο ψεκαστική κίνηση, το Cillit Bang αλατα & βρωμια πορτοκαλι καθαρίζει βαθιά και αποτελεσματικά, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αναζωογονημένες. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά του!
Τιμή 2,77 €

Cillit bang spray καθαρισμού για άλατα 750ml

Το Cillit Bang spray καθαρισμού για άλατα 750ml της εταιρίας Cillit Bang είναι το απόλυτο εργαλείο για να απομακρύνετε τις ανεπιθύμητες κηλίδες και τη βρωμιά από το σπίτι σας. Με μια μόνο ακτινοβολία, το Cillit Bang spray καθαρίζει αποτελεσματικά και γρήγορα, αφήνοντας τις επιφάνειες λαμπερές και αψεγάδιαστες. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε το σπίτι σας να λάμψει!
Τιμή 2,66 €

Tuboflo για κρύο νερό 60gr

Αποφρακτικό σε σκόνη που εξαφανίζει τις κακές οσμές και ξεβουλώνει τις σωληνώσεις ενώ παράλληλα τις προστατεύει.

Τιμή 0,63 €

Duck deep action gel με λεβάντα 750ml

Απολυμαντικό καθαριστικό gel για τη λεκάνη της τουαλέτας. Χάρη στον ειδικό λαιμό της συσκευασίας φτάνει τα μικρόβια και τις βρωμιές που κρύβονται κάτω από το χείλος της λεκάνης.

Σκοτώνει το 99,9% των μικροβίων, έχει ευχάριστο άρωμα, απλώνεται ομοιόμορφα, απομακρύνει τα άλατα & εξουδετερώνει τις οσμές.

Τιμή 2,14 €

Harpic υγρό καθαριστικό λεκάνης power plus 750ml

Το Harpic gel 750ml Power Plus Original είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα και τη φρεσκάδα στο μπάνιο σας. Με τη δύναμη της σύνθεσής του, αφαιρεί αποτελεσματικά τα λεκέδες και τα βακτήρια, αφήνοντας ένα αναζωογονητικό άρωμα που διαρκεί. Αποκτήστε το Harpic gel 750ml Power Plus Original σήμερα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο μπάνιο κάθε φορά.
Τιμή 2,00 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλμωπία αγγουράκι τουρσί από το χωριό 690gr

Το αγγουράκι τουρσί Αλμωπίας 690gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας καταπλήξει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Με τη μοναδική του γεύση και την τέλεια ισορροπία μεταξύ γλυκού και ξινού, αυτό το τουρσί θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της παράδοσης. Απολαύστε το σε σάντουιτς, σαλάτες ή ως συνοδευτικό σε πιάτα με κρέας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της Αλμωπίας στο πιάτο σας!
Τιμή 3,32 €

Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene λεβάντα με αντλία 300ml

Το Μέγα κρεμοσάπουνο hygiene λεβάντα με αντλία 300ml είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με την αποτελεσματικότητά του. Η φόρμουλα του είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά καθαρισμό και προστασία από τα μικρόβια, ενώ το άρωμα της λεβάντας θα σας χαλαρώσει και θα σας αναζωογονήσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν για έναν υγιεινό και φρέσκο καθαρισμό καθημερινά.
Τιμή 2,00 €

Knorr κοτόσουπα με φιδέ 69gr

Οι Knorr Αφυδατωμένες σούπες ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να τις απολαύσετε σκέτες προσθέτοντας νερό, ή συμπληρώνοντας με άλλα υλικά για περισσότερη γεύση, ή προσθέτοντας ένα φακελάκι στις δικές σας συνταγές για σούπες έτσι ώστε να τους δώσετε ακόμα πιο πλούσια γεύση!

Τιμή 2,14 €

Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι

Η Roshen wafers sandwich τραγανή γκοφρέτα 142gr με φουντούκι είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε από την απόλαυση. Η τραγανή υφή των γκοφρέτων συνδυάζεται με την πλούσια γεύση του φουντουκιού για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τα Roshen wafers sandwich και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,38 €

Zebra χαρτομάντηλα αυτοκινήτου 100 φύλλα

Τα χαρτομάντηλα προσώπου Zebra White δύο στρώσεων αποτελούνται από 100% ίνες λευκής κυτταρίνης. Με στάνταρ και πιο σφιχτό άνοιγμα στο πίσω μέρος. Ιδανικό για πρόσωπο, το μωράκι και το αυτοκίνητο!

Τιμή 0,73 €