• AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg - (ΚΑΡΑΜΕΛΑ)  - 1
  • AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg - (ΚΑΡΑΜΕΛΑ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgrifreda

Agrifreda σιρόπι παγωτού καραμέλα 1kg

AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg - (ΚΑΡΑΜΕΛΑ) είναι η απόλυτη απόλαυση για τους λάτρεις του παγωτού. Με την γλυκιά γεύση της καραμέλας, αυτό το σιρόπι θα σας ταξιδέψει σε μια γεύση που θα σας κάνει να θέλετε να την απολαύσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
40825
5206783000038
3,83 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Agrifreda σιρόπι παγωτού βύσσινο 1kg

AGRIFREDA. Το σιρόπι παγωτού βύσσινο 1kg της AGRIFREDA θα σας μεταφέρει σε μια γευστική εμπειρία γεμάτη φρεσκάδα και αυθεντική γεύση. Απολαύστε το σε κάθε κουταλιά, αφήνοντας τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει με την πρώτη γεύση.
Τιμή 3,83 €

Agrifreda σιρόπι παγωτού φράουλα 1kg

AGRIFREDA. Το σιρόπι παγωτού φράουλας της AGRIFREDA είναι η τέλεια επιλογή για να γλυκάνετε το αγαπημένο σας παγωτό. Με γεύση που ξεχωρίζει και πλούσια υφή, το σιρόπι αυτό θα κάνει το παγωτό σας ακόμα πιο απολαυστικό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 3,83 €

Agrifreda σιρόπι παγωτού σοκολάτα 1kg

AGRIFREDA. Απολαύστε την πλούσια γεύση σοκολάτας σε κάθε κουταλιά με το AGRIFREDA ΣΙΡΟΠΙ ΠΑΓΩΤΟΥ 1kg. Με την ποιότητα και τη γεύση που μόνο η AGRIFREDA μπορεί να σας προσφέρει, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το απολαυστικό σιρόπι. Απολαύστε το σε παγωτό, γλυκά ή κέικ και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 3,83 €

Κορυφαία προϊόντα

Maggi ζωμός κότας 176gr

Ο Maggi ζωμός κότας 176gr είναι η ιδανική προσθήκη στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με την αυθεντική γεύση του κοτόπουλου, προσδίδει μια νόστιμη νότα σε κάθε πιάτο. Απολαύστε τον Maggi ζωμό κότας 176gr και αναβαθμίστε τις μαγειρικές σας ικανότητες!
Τιμή 3,79 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα είναι ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα και τη φθορά. Αφήνει τα μαλλιά απαλά, λεία και ευκολοχτένιστα, με μια μοναδική μυρωδιά που θα σας σαγηνεύσει. Αποκτήστε το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό japanese 760ml τώρα και απογειώστε την εμφάνισή ?
Τιμή 3,00 €

Συμεωνίδης σταφίδα μαύρη 200gr

Η Σταφίδα Μαύρη Συμεωνίδη είναι ένα είδος ξηρού καρπού που παράγεται από την ξήρανση του σταφυλιού. Σε αυτήν την περίπτωση, πρόκειται για μαύρες σταφίδες που προέρχονται από τη συγκεκριμένη εταιρεία "Συμεωνίδης". Οι μαύρες σταφίδες έχουν συνήθως πιο γλυκιά γεύση σε σύγκριση με τις λευκές.

Τιμή 1,32 €

Gourmet gold γατοτροφή μους με ψάρια ωκεανού 85gr

Η γάτα σας λατρεύει να ανακαλύπτει καθημερινά νέες και διαφορετικές γεύσεις και υφές. Για αυτό το λόγο η GOURMET GOLD δημιούργησε το Μους – μια εύγευστη συνταγή που θα την κακομάθει με μια διαφορετική γευστική εμπειρία σε κάθε γεύμα. Η GOURMET GOLD με Ψάρια του Ωκεανού είναι μία πλήρης τροφή για ενήλικες γάτες που περιέχει όλες τις βιταμίνες και τα ανόργανα άλατα που χρειάζεται καθημερινά. Η GOURMET GOLD αποτελεί μια μαλακή μούς με ψάρια του ωκεανού, προσεκτικά προετοιμασμένη για να προσφέρει στη γάτα σας την απόλαυση μιας φίνας, απαλής αίσθησης καλύπτοντας παράλληλα όλες τις διατροφικές της ανάγκες.

Τιμή 1,04 €