• Pantene conditioner color protect 250ml Pantene - 1
  • Pantene conditioner color protect 250ml Pantene - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene conditioner color protect 250ml

Το Pantene conditioner color protect 250ml προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας και τα κάνει λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
30857
4084500378568
2,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PANTENE FOAM CONDITIONER SMOOTH 180ml

Το PANTENE FOAM CONDITIONER SMOOTH 180ml είναι η τέλεια λύση για μαλλιά που χρειάζονται ενυδάτωση και λάμψη. Η μοναδική του φόρμουλα προσφέρει βάθος ενυδάτωσης χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά. Αποκτήστε μαλλιά που αισθάνονται μεταξένια και λεία σε κάθε χρήση. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στην υφή και την υγεία των μαλλιών σας!
Τιμή 1,43 €

Parisienne elf κρέμα μαλλιών κίτρινο 500ml

Conditioner για προστασία χρώματος της Parisienne Italia, κατάλληλο για βαμμένα μαλλιά, σε μορφή κρέμας. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Δράση : Προστασία Χρώματος

Τύπος Μαλλιών: Βαμμένα

Τιμή 1,50 €

Gliss ορός κερατίνης total repair reflex-shine για ξηρά & ταλαιπωρημένα μαλλιά 150ml

Τα μαλλιά ταλαιπωρούνται καθημερινά, με αποτέλεσμα να προκαλείται ξηρότητα και σπάσιμο της τρίχας. Είναι απαραίτητη η επανόρθωση σε βάθος και η αναδόμηση της εξωτερικής επιφάνειας της τρίχας.

Τιμή 3,92 €

Elvive conditioner nutri-gloss 500ml

Το Elvive conditioner nutri-gloss 500ml της Elvive Loreal χαρίζει λάμψη και ενυδάτωση στα μαλλιά σας. Ανανεωμένη λάμψη και μεταξένια απαλότητα με κάθε χρήση. Αποκτήστε όμορφα και υγιή μαλλιά με το Elvive conditioner nutri-gloss 500ml της Elvive Loreal.
Τιμή 5,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Ο μπαξές καλαμπόκι 340gr

Καλαμπόκι της εταιρίας Ο Μπαξές, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Ιδανικό για σαλάτες και για πιάτα stir fry με νουντλς, λαχανικά, κρέας και θαλασσινά.

Τιμή 1,15 €

ΙΟΝ κακάο σε σκόνη 1kg

Το κακάο σκόνη είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, που προέρχεται από την επεξεργασία των καρπών του κακάο, χωρίς να περιέχει κάποιο πρόσθετο συστατικό.

Έχει πλούσιο άρωμα και είναι πηγή πρωτεϊνών και πηγή φυτικών (εδώδιμων) ινών. Επιπλέον, δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα και έχει χαμηλή περιεκτικότητα σε Νάτριο/Αλάτι.

Απολαύστε το ζεστό ή κρύο ρόφημα ή σαν πρόσθετο στις γλυκές δημιουργίες σας.

Περιέχει φυσικά σάκχαρα.

Τιμή 12,50 €

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι αλόη 72τεμ είναι η τέλεια επιλογή για την προστασία και τη φροντίδα του μωρού σας. Με τη μοναδική σύνθεσή τους που περιέχει αλόη, προσφέρουν απαλότητα και ενυδάτωση στο ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Επιπλέον, η εξαιρετική ποιότητά τους εξασφαλίζει αποτελεσματική και ασφαλή χρήση. Αγοράστε τα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,60 €