• Pantene conditioner color protect 250ml
  • Pantene conditioner color protect 250ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςPantene

Pantene conditioner color protect 250ml

Το Pantene conditioner color protect 250ml προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας και τα κάνει λαμπερά και απαλά. Αποκτήστε τώρα τα πιο λαμπερά και προστατευμένα μαλλιά που πάντα ονειρευόσασταν!
30857
4084500378568
2,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Gliss conditioner spray summer repair 200ml

Το Gliss conditioner spray summer repair 200ml της Schwarzkopf Gliss είναι ο τέλειος σύμμαχος για τα μαλλιά σας το καλοκαίρι. Με ενυδατική δράση και προστασία από τις ζημιές του ηλίου, αυτό το προϊόν θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας και θα τα κάνει να λάμπουν. Μην χάνετε άλλο χρόνο, αποκτήστε το τώρα και απολαύστε υπέροχα μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 4,62 €

Syoss conditioner deep color 250ml

Με τεχνολογία που διατηρεί το βαθύ χρώμα των μαλλιών. Παρέχει ενυδάτωση και προστασία στο χρώμα, βελτιώνοντας την υφή των μαλλιών. Ειδικά σχεδιασμένο για να διατηρεί και να ενισχύει το χρώμα των βαμμένων μαλλιών, προσφέροντας λάμψη και περιποίηση.

Τιμή 3,22 €

Mil-Mil κρέμα μαλλιών με coco 1lt

Μάσκα μαλλιών με εύκολη εφαρμογή στο συνολικό μήκος των μαλλιών. Η πλούσια φόρμουλα του με το φυσικό λάδι καρύδας δίνει ζωτικότητα και φωτεινότητα στα μαλλιά απομακρύνωντας τους κόμπους με αποτέλεσαμ να χτενίζονται εύκολα. Κατάλληλο για μεσαία / μακριά μαλλιά.

Τιμή 3,32 €

Gliss conditioner ultimate repair 200ml

Για πολύ ταλαιπωρημένα, ξηρά μαλλιά, χρησιμοποιήστε το Conditioner Ενδυνάμωσης Gliss Ultimate Repair με ΥΓΡΗ ΚΕΡΑΤΙΝΗ + PEARL SERUM καλύπτει στοχευμένα τις ανάγκες των πολύ ταλαιπωρημένων, ξηρών μαλλιών, επαναφέρει τη χαμένη κερατίνη και επανορθώνει εντατικά τη δομή της τρίχας.

95% Συστατικά φυσικής προέλευσης. Κορμός μπουκαλιού από 30% ανακυκλωμένο PE.

Τιμή 2,38 €

Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml

Η Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε τα μαλλιά σας από τη θερμότητα του σίδερου και του φονικού. Η ειδική της σύνθεση με κερατίνη θα χαρίσει λάμψη και απαλότητα στα μαλλιά σας, ενώ ταυτόχρονα θα τα προστατέψει από τη θερμότητα. Με την Tresemme μαλακτική κρέμα keratin heat protect spray 200ml θα αισθάνεστε την αυτοπεποίθηση που προσφέρουν υγιή και λαμπερά μαλλιά.
Τιμή 8,66 €

Κορυφαία προϊόντα

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη πράσινη 750ml Klinex χλωρίνη παχύρρευστη πράσινη 750ml
Περιορισμένη προσφορά!

Klinex χλωρίνη παχύρρευστη πράσινη 750ml

Η Χλωρίνη® KLINEX Ultra Protection Fresh προσφέρει προστασία από τα μικρόβια και αξεπέραστη απολύμανση χάρις στην ενισχυμένη σύνθεσή της με τη μοναδική και κατοχυρωμένη τεχνολογία C-Tac. Λίγες μόνο σταγόνες εχουν τη δύναμη να λευκανουν, να καθαρίσουν τη βρωμιά και να απολυμάνουν σε όλο το σπίτι. Η απολυμαντική δράση της Χλωρίνης® KLINEX Ultra Protection διαρκεί περισσότερο καθώς προσκολλάται καλύτερα* στις επιφάνειες και κάθε της σταγόνα σκοτώνει όλους τους τύπους ιών, βακτηριδίων και μικροβίων. * 'Οταν χρησιμοποιείται αδιάλυτη. Βάσει Εργαστηριακών δοκιμών.

Κανονική τιμή 1,92 € Τιμή 1,85 €
  • -0,07 €
  • -0,07 €

Cotonet δίσκοι ντεμακιγιάζ 80τεμ

100% φυσικό νήμα βαμβακερού πλέγματος συλλαμβάνει κάθε είδους μακιγιάζ, ακόμη και μακρόχρονη και αδιάβροχη σύνθεση. Η λεία πλευρά εξαλείφει απαλά τις ακαθαρσίες και τα υπολείμματα.

Τιμή 0,83 €

Bic twin lady ξυραφάκια 6τεμ

Άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 2 λεπίδων για βαθύ ξύρισμα

-Στενή κεφαλή για να φτάνει πιο εύκολα στα ευαίσθητα σημεία του σώματος.

-Ελαφριά και μικρή σε μήκος πολυεστερική λαβή για καλύτερο έλεγχο και ικανότητα στο χειρισμό

-5 διαφορετικά χρώματα σε κάθε συσκευασία

-Νεανικός σχεδιασμός.

Τιμή 1,84 €

Ajax kloron υγρό καθαριστικό spray 750ml

Το Ajax Kloron με χλωρίνη, συνδυάζει τη γνωστή καθαριστική σύνθεση του Ajax και την απολυμαντική δράση της χλωρίνης, χαρίζοντας αστραφτερή καθαριότητα σε όλο το σπίτι, χωρίς μικρόβια, βακτηρίδια και μύκητες.

Τιμή 4,99 €

Lenor unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων spring 210gr

Το Lenor Unstoppables ενισχυτικό άρωμα ρούχων Spring 210gr θα κάνει τα ρούχα σας να μυρίζουν φρεσκάδα και ανανέωση για μήνες! Με τη μοναδική του τεχνολογία, το άρωμα διαρκεί για πολύ περισσότερο χρόνο σε σύγκριση με τα συμβατικά αρωματικά υγρά. Απλά προσθέστε μερικές σταγόνες στην πλύση και απολαύστε την αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί! Αγοράστε το Lenor Unstoppables τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία της πλύσης σας!
Τιμή 4,85 €